Flammen Viborg

Åbningstider

Restaurant:

Søndag - torsdag:

17.00 - 22.00

Fredag - lørdag:

17.00 - 23.00

Buffeten lukker:

Søndag - torsdag:

20.30

Fredag - lørdag:

21.30

Dessertbuffet:

Søndag - torsdag:

17.20 - 20.30*

Fredag - lørdag:

17.20 - 21.30*

TakeAway åbningstider:

Søndag - torsdag:

17.00 - 19.30

Fredag - lørdag:

17.00 - 20.00

*Tidligste lukketid angivet.

rutekort flammen viborg

I bil?

Det er muligt at parkere lige ude foran restauranten.

Restauranten

Salatbuffet på Flammen
Birgitte Mark Andersen

Vi er del af Viborg Kaserne, hvor vi, helt passende, ligger i den bygning, hvor de værnepligtige, før i tiden, blev bespist. Da vi er nogle nostalgiske typer, med et godt øje til dansk historie, har vi bibeholdt så mange detaljer fra den gamle bygning, som muligt. Jeg håber, I vil nyde den stemning, vi har skabt her i vores Flammen-kaserne. Mine kollegaer og jeg vil glæde os til at tage imod jer.

Birgitte Mark Andersen, bestyrer, Restaurant Flammen, Viborg

Information

Restaurant Flammen

Selskaber

Vi har plads til 250 gæster i vores hyggelige Viborg-restaurant. Selvom hele hytten er fuldt booket, så bemærker man det ikke. Vi har nemlig indrettet os således, at selskaberne er delt op i områder, og der er mulighed for at sidde lidt for sig selv i hyggekrogene.

Læs mere
Grillbuffet

Buffet

Sulten efter lidt af det hele? Nogle gange kan man bare ikke beslutte sig. Vi kender det. Hos os behøver du ikke beslutte dig for bare én ret. Du sammensætter bare din tallerken fuldstændig, som du har lyst til. Og du kan gå lige så mange gange i buffeten, som bukseknappen tillader.

Læs mere
Julefrokost

Julefrokost i Viborg

På Flammen sørger vi for alt det praktiske, så I blot skal sænke skuldrene og nyde hinandens selskab. Udover madlavning står vi også for pynt og borddækning samt oprydning og rengøring efter festen – nemmere bliver det ikke.

Læs mere
Arrangementer

Arrangementer

Vi elsker arrangementer her i Viborg-restauranten. Og vi har plads til mange forskellige størrelser og typer. Mangler I et sted til en firmafest, fødselsdag eller et guldbryllup, hvor der skal være mad til enhver smag, så kan vi hjælpe jer. Giv os et ring, så finder vi en god løsning.

Læs mere

Gavekort

Hvis du gerne vil give en rigtig hyggelig aften, hvor der er stor chance for at blive dejlig mæt, så giv et gavekort til Restaurant Flammen. Vi klarer selvfølgelig opvasken. Køb gavekortet i en af vores restauranter, hop online og print det selv, eller få det tilsendt, så laver vi et til dig, som lander i din postkasse.

Gavekort
Flammen personale

Spisested Viborg

Skal I finde et spisested i Viborg? Kom og besøg os i Restaurant Flammen Viborg. Vi har en stor grillbuffet, der byder på minimum 15 slags kød på grillen, 10 forskellige slags tilbehør og en salatbar med 50 forskellige varianter. Her er lidt for enhver smag, og vi glæder os til jeres besøg i vores spisested Viborg.

FAMILIERESTAURANT

Familierestaurant

Flammen er en restaurant med plads til alle. Vores familierestaurant har mad til både børn og voksne. Da vi er en buffetrestaurant, skal ingen vente på maden hos os. Hvis de små skal underholdes lidt under middagen, så har vi aktivitetshæfter med farveblyanter og låne-tablets.

Kød på grillen

Ud at spise

Skal du ud og spise i Viborg? Tag vennerne, kollegerne eller din familie med ud og spise på Restaurant Flammen i Viborg. Vores store buffet byder på noget for enhver smag, og maden står klar med det samme, så ingen skal sidde og vente. Vi glæder os til at se jer, når I skal ud og spise på Flammen.

Flammen Viborg

Restaurant Viborg

Restaurant Flammen Viborg er en af vores jyske restauranter, som ligger godt placeret i Viborg med gode parkeringsmuligheder og nem adgang til offentlig transport. Vi har indrettet os i en gammel kasernebygning med originale antikviteter fra tiden som kasernen. Vi glæder os til at se jer i vores smukke restaurant i Viborg.

Firmaarrangement på Flammen

Forretningsfrokost i Viborg

Hvis I skal have en forretningsfrokost i Viborg, så har vi, som noget helt særligt, mulighed for at åbne restauranten til frokost, så I kan holde jeres møde eller firmaarrangement i vores smukke restaurant. Vi har masser af muligheder for at skabe rammerne om jeres næste forretningsfrokost. I skal bare være min. 50 personer, så finder vi den bedste løsning. Giv os et ring på 6966 3417 mellem kl. 13-17 for at høre om mulighederne.

Forkæl dig selv på Restaurant Flammen i Viborg

Kunne du tænke dig at kende til de bedste restauranter i Viborg, som altid har et spændende udvalg? De fleste svarer sandsynligvis ja – og Restaurant Flammen i Viborg er bestemt ikke et dårligt bud. Vi er nemlig del af Viborg Kaserne, og vi lever efter at gøre din mave tilfreds. Med massevis af kød, sunde salater, tilbehør og drikkevarer får du en fantastisk aften med godt værtskab. Glæd dig selv og resten af selskabet med et besøg på Restaurant Flammen i Viborg.

Få alle dine gode spisesteder i Viborg ét sted

Kender du det, når du har lyst til et stykke magert kød? Mens en anden i dit selskab hellere vil have tarteletter? Og en tredje har allergi overfor bestemte fødevarer? Det er ikke altid nemt at finde gode spisesteder i Viborg, som dækker alles behov. Dog har vi løsningen til dig hos Restaurant Flammen i Viborg. Her har vi nemlig et kæmpe udvalg af saftigt grillmad, bland-selv salater og allergivenlige retter til den sarte mave.

På vores restaurant i Viborg kan du blandt andet vælge mellem:

  • Minimum tre slags forretter som tarteletter og bruschetta
  • Minimum 50 varianter af salater samt frisk brød
  • Mindst 15 slags kød og 10 slags varmt tilbehør
  • Desserter som gammeldaws æblekage og softice
  • Forskellige slags vin, sodavand, vand, øl og cocktails

Sulten efter lidt af det hele? Vi kender det. Hos os behøver du ikke at beslutte dig for bare én ret. Du sammensætter bare din tallerken fuldstændigt, som du har lyst til. Og du kan gå lige så mange gange i buffeten, som bukseknappen tillader det. Vi tager naturligvis også hensyn til dig, der ikke kan tåle laktose eller andre specifikke fødevarer. Se vores populære grillbuffet her.

Har du børn med? Lad familiens tablets blive derhjemme. Vi har nemlig aktivitetshæfter med farveblyanter og låne-iPads. Så kan de mindste også blive underholdt under middagen, mens de voksne spiser. Uanset dit formål eller alder har vi plads til alle i vores restaurant i Viborg.

Op til 250 gæster i vores restaurant i Viborg

Lyder en restaurant i Viborg med 250 gæster som en dårlig oplevelse? Lad os prøve at overbevise dig om det modsatte. For selvom vi fylder lokalerne op, så bemærker du det ikke. Vores familievenlige restaurant er nemlig praktisk indrettet. Det betyder små private områder, hyggekroge og god akustik. En oplagt restaurant i Viborg til både firmafester, fødselsdage og intim familieaften.

Desuden behøver du ikke være bekymret for lange ventetider og en tom buffet. Når I ankommer, tager vores smilende personale imod jer. Bagefter er det bare om at gribe en tallerken og tage for jer i vores enorme tag-selv grillbuffet. Du bestemmer helt selv, hvornår du vil nyde maden. Du kan med fordel også overveje vores All Inclusive. Alt efter hvad du vælger, får du adgang til buffet, drikkevarer ad libitum og dessert. Vi sørger for at:

  • Dække pænt op til dine gæster og kolleger
  • Lave skøn mad til store og små maver
  • Serverer kolde drikkevarer til halsen
  • Vaske op og gøre rent efter jer

Lyder det som en overskuelig og nem middag? Det er det bestemt. Og som noget ganske særligt kan vi også åbne dørene specifik for dig, der holder forretning inklusiv frokost. Af alle de smukke spisesteder i Viborg er den gamle kaserne bare noget ganske særligt. Inviter dine kolleger med på en frokost. Det eneste, vi kræver, er, at I er minimum 50 personer. Giv os et ring for at høre dine muligheder.

Køb gaven til madentusiasten

Mangler du gode idéer til en gave? Vi har et godt bud til dig: nemlig et gavekort. Her er der risiko for at blive dejlig mæt. Og hverken du eller den heldige modtager behøver klare opvasken. Det sørger vi nemlig for. Vores gavekort kan du få i tre udgaver: et gavekort du får tilsendt, et gavekort i gaveæske og et gavekort, du selv printer ud.

Er du snedig, kan du jo invitere dig selv med i gaven? Du kan bruge vores gavekort til alle vores spisesteder, om det er i Viborg, Roskilde eller Odense. Hos Restaurant Flammen i Viborg har vi dæmpet belysningen, tændt op for de levende lys og bibeholdt så mange originale detaljer fra den gamle kaserne som muligt.

Og du kan bestemt også give gaven til et barn. Vi tilbyder nemlig mange af børnenes favoritter. Det kan for eksempel være kyllingenuggets, pommes frites og bearnaisesauce. Slut af på toppen med en all-you-can-eat softice med et hav af toppings.

Find vej til din restaurant i Viborg

Restaurant Flammen i Viborg ligger praktisk placeret i byen med parkering lige ude foran restauranten og tæt på offentlig transport. Vi anbefaler, at du bestiller bord inden ankomst. Så er du sikker på, at ingen går hjem på tom mave. Vælg antal gæster her. Vi glæder os til at se jer i vores smukke restaurant i Viborg.