Flammen Viborg

Åbningstider

Restaurant:

Søndag - torsdag:

17.00 - 22.00

Fredag - lørdag:

17.00 - 23.00

Buffeten lukker:

Søndag - torsdag:

20.30

Fredag - lørdag:

21.30

Dessertbuffet:

Søndag - torsdag:

17.20 - 20.30*

Fredag - lørdag:

17.20 - 21.30*

TakeAway åbningstider:

Søndag - torsdag:

17.00 - 19.30

Fredag - lørdag:

17.00 - 20.00

*Tidligste lukketid angivet.

rutekort flammen viborg

I bil?

Det er muligt at parkere lige ude foran restauranten.

Restauranten

Salatbuffet på Flammen
Birgitte Mark Andersen

Vi er del af Viborg Kaserne, hvor vi, helt passende, ligger i den bygning, hvor de værnepligtige, før i tiden, blev bespist. Da vi er nogle nostalgiske typer, med et godt øje til dansk historie, har vi bibeholdt så mange detaljer fra den gamle bygning, som muligt. Jeg håber, I vil nyde den stemning, vi har skabt her i vores Flammen-kaserne. Mine kollegaer og jeg vil glæde os til at tage imod jer.

Birgitte Mark Andersen, bestyrer, Restaurant Flammen, Viborg

Information

Restaurant Flammen

Selskaber

Vi har plads til 210 gæster i vores hyggelige Viborg-restaurant. Selvom hele hytten er fuldt booket, så bemærker man det ikke. Vi har nemlig indrettet os således, at selskaberne er delt op i områder, og der er mulighed for at sidde lidt for sig selv i hyggekrogene.

Læs mere
Grillbuffet

Buffet

Sulten efter lidt af det hele? Nogle gange kan man bare ikke beslutte sig. Vi kender det. Hos os behøver du ikke beslutte dig for bare én ret. Du sammensætter bare din tallerken fuldstændig, som du har lyst til. Og du kan gå lige så mange gange i buffeten, som bukseknappen tillader.

Læs mere
Julefrokost

Julefrokost i Viborg

På Flammen sørger vi for alt det praktiske, så I blot skal sænke skuldrene og nyde hinandens selskab. Udover madlavning står vi også for pynt og borddækning samt oprydning og rengøring efter festen – nemmere bliver det ikke.

Læs mere
Arrangementer

Arrangementer

Vi elsker arrangementer her i Viborg-restauranten. Og vi har plads til mange forskellige størrelser og typer. Mangler I et sted til en firmafest, fødselsdag eller et guldbryllup, hvor der skal være mad til enhver smag, så kan vi hjælpe jer. Giv os et ring, så finder vi en god løsning.

Læs mere

Gavekort

Hvis du gerne vil give en rigtig hyggelig aften, hvor der er stor chance for at blive dejlig mæt, så giv et gavekort til Restaurant Flammen. Vi klarer selvfølgelig opvasken. Køb gavekortet i en af vores restauranter, hop online og print det selv, eller få det tilsendt, så laver vi et til dig, som lander i din postkasse.

Gavekort
Flammen personale

Spisested Viborg

Skal I finde et spisested i Viborg? Kom og besøg os i Restaurant Flammen Viborg. Vi har en stor grillbuffet, der byder på minimum 15 slags kød på grillen, 10 forskellige slags tilbehør og en salatbar med 50 forskellige varianter. Her er lidt for enhver smag, og vi glæder os til jeres besøg i vores spisested Viborg.

FAMILIERESTAURANT

Familierestaurant

Flammen er en restaurant med plads til alle. Vores familierestaurant har mad til både børn og voksne. Da vi er en buffetrestaurant, skal ingen vente på maden hos os. Hvis de små skal underholdes lidt under middagen, så har vi aktivitetshæfter med farveblyanter og låne-tablets.

Flammen Viborg

Restaurant Viborg

Restaurant Flammen Viborg er en af vores jyske restauranter, som ligger godt placeret i Viborg med gode parkeringsmuligheder og nem adgang til offentlig transport. Vi har indrettet os i en gammel kasernebygning med originale antikviteter fra tiden som kasernen. Vi glæder os til at se jer i vores smukke restaurant i Viborg.

Firmaarrangement på Flammen

Forretningsfrokost i Viborg

Hvis I skal holde forretningsfrokost i Viborg, så har vi mulighed for at åbne restauranten til frokost, så I kan holde jeres møde eller firmaarrangement i vores smukke restaurant. Vi har masser af muligheder for at skabe de bedste rammer for jer. I skal bare være min. 40 personer, så finder vi den bedste løsning. Ring til os på 6966 3417 mellem kl. 13-17 for at høre mere.

Forkæl dig selv på Restaurant Flammen i Viborg

Kunne du tænke dig at kende til de bedste restauranter i Viborg, som altid har et spændende udvalg? De fleste svarer sandsynligvis ja – og Restaurant Flammen i Viborg er bestemt ikke et dårligt bud. Vi er nemlig del af Viborg Kaserne, og vi lever efter at gøre din mave tilfreds. Med massevis af kød, sunde salater, tilbehør og drikkevarer får du en fantastisk aften med godt værtskab. Glæd dig selv og resten af selskabet med et besøg på Restaurant Flammen i Viborg.

Få alle dine gode spisesteder i Viborg ét sted

Oplever du nogensinde, at du og dine venners madpræferencer ligger i hver sin ende? Nogen har lyst til let kød og masser af salat, en anden vil hellere have fritter og sovs mens en tredje har allergi overfor bestemte fødevarer?
At finde et sted i Viborg, der opfylder alles ønsker, kan være lidt af en udfordring – og det er hér Restaurant Flammen i Viborg kommer ind i billedet.

Vores brede udvalg inkluderer saftige udskæringer på grillen, en frisk salatbar og lækre muligheder i vores varme buffet, og der er selvfølgelig allergivenlige muligheder, til dem med følsomme maver.

I vores restaurant i Viborg kan du blandt andet vælge mellem:

  • Minimum 3 forskellige forretter
  • Minimum 50 varianter i salatbuffeten
  • Minimum 15 slags kød på grillen
  • Mindst 10 slags varmt tilbehør
  • Dessertbuffet, med flere lækre muligheder

Hos os er der ingen grund til at begrænse sig, til kun én ret. Du kan nemlig sammensætte din ret, præcis som du vil, og buffeten er åben for besøg, lige så mange gange, som du lyster.
Hvis du gerne vil have et dybere indblik i sæsonens menu, så kan du finde mere information lige her.

Vi inviterer også gerne børnene indenfor. Når de yngste skal med ud at spise, så lad endelig tablets blive hjemme – vi tilbyder aktivitetshæfter og farveblyanter, så de kan hygge sig, imens de voksne nyder maden.
Uanset formål eller alder, har vi plads til alle, i vores restaurant i Viborg.

Op til 210 gæster i vores restaurant i Viborg

Lyder en restaurant i Viborg med 210 gæster som en dårlig oplevelse? Lad os prøve at overbevise dig om det modsatte. For selvom vi fylder lokalerne op, så bemærker du det ikke. Vores familievenlige restaurant er nemlig praktisk indrettet. Det betyder små private områder, hyggekroge og god akustik. En oplagt restaurant i Viborg til både firmafester, fødselsdage og intim familieaften.

Desuden behøver du ikke være bekymret for lange ventetider og en tom buffet. Når I ankommer, tager vores smilende personale imod jer. Bagefter er det bare om at gribe en tallerken og tage for jer i vores enorme tag-selv grillbuffet. Du bestemmer helt selv, hvornår du vil nyde maden.

Du kan med fordel også overveje vores All Inclusive. Med denne får du adgang til grillbuffet, drikkevarer ad libitum og dessert.

Vi sørger for at:

  • Dække pænt op til dine gæster og kolleger
  • Lave skøn mad til store og små maver
  • Servere kolde drikkevarer til halsen
  • Vaske op og gøre rent efter jer

Lyder det som en overskuelig og nem middag? Det er det bestemt. Og som noget ganske særligt kan vi også åbne dørene specifik for dig, der skal afholde forretningsfrokost. Af alle de smukke spisesteder i Viborg, er den gamle kaserne bare noget ganske særligt. Inviter dine kolleger med på en frokost. Det eneste, vi kræver, er, at I er minimum 40 personer. Giv os et ring for at høre dine muligheder.

Køb gaven til madentusiasten

Mangler du gode idéer til en gave? Vi har et godt bud til dig: nemlig et gavekort. Her er der risiko for at blive dejlig mæt. Og hverken du eller den heldige modtager behøver klare opvasken. Det sørger vi nemlig for. Vores gavekort kan du få i tre udgaver: et gavekort du får tilsendt, et gavekort i gaveæske og et gavekort, du selv printer ud.

Er du snedig, kan du jo invitere dig selv med i gaven? Du kan bruge vores gavekort til alle vores spisesteder, om det er i Viborg, Roskilde eller Odense. Hos Restaurant Flammen i Viborg har vi dæmpet belysningen, tændt op for de levende lys og bibeholdt så mange originale detaljer fra den gamle kaserne som muligt.

Og du kan bestemt også give gaven til et barn. Vi tilbyder nemlig mange af børnenes favoritter. Det kan for eksempel være kyllingenuggets, pommes frites og bearnaisesauce. Slut af på toppen med en all-you-can-eat softice med et hav af toppings.

Få Restaurant Flammen’s kvalitet hjem i stuen

Er det ikke lige i dag, du har lyst til at stå i køkkenet i flere timer? Når hverdagen byder på travlhed og man mest har lyst til en hyggelig, afslappende stund derhjemme, er takeaway fra Restaurant Flammen i Viborg den ultimative løsning.
Vi har kombineret flere menuer, der både giver alsidighed og lækre smagfulde muligheder. Alt dette, så du kan nyde Flammens mad i hjemmet, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vælg blandt dine favoritter, i vores udvalg af saftigt kød, friske salater og lækkert tilbehør – og lad os tage os af resten. Det er den perfekte løsning til de hektiske dage, hvor tiden er knap eller når du ønsker at gøre samværet med venner og familie ekstra afslappet og nærværende.

Vi forstår, at valgmuligheder er vigtige, så vores takeaway-menuer er skræddersyet, efter at imødekomme dine ønsker. Hvis du derimod hellere vil give menuen dit eget personlige touch, er du mere end velkommen til at sammensætte din egen menu, præcis som du ønsker det.

Bestil dine yndlingsretter, så sørger vi for, at det hele er klar til afhentning, når det passer dig.

Vi glæder os til at sætte smag på din aften, med takeaway fra Restaurant Flammen i Viborg.

Velbekomme!