Flammen Herning

Åbningstider

Restaurant:

Søndag - torsdag:

17.00 - 22.00

Fredag - lørdag:

17.00 - 22.30

Buffeten lukker:

Søndag - torsdag:

20.30

Fredag - lørdag:

21.30

Dessertbuffet:

Søndag - torsdag:

17.20-20.30*

Fredag - lørdag:

17.20-21.30*

TakeAway åbningstider:

Søndag - torsdag:

17.00 - 19.30

Fredag - lørdag:

17.00 - 20.00

*Tidligste lukketid angivet.

Kort Flammen Herning

I bil?

Restauranten ligger i byens centrum mellem stationen og gågaden.

Der er parkering på gaden foran restauranten på Søndergade, med en to-timers begrænsning mellem kl. 8.00 og 18.00 (ubegrænset parkering uden for disse timer).
Du kan også parkere på den store parkeringsplads bag restauranten og biografen, med en tre-timers begrænsning mellem kl. 8.00 og 18.00 (ubegrænset parkering uden for disse timer).

Restauranten

Salatbuffet på Flammen
Lærke Uhd

Her ligger vi i hjertet af Jylland. Vi bor dejligt centralt i Herning med gode muligheder for parkering og transport. Hvis man planlægger en hyggelig aften med en tur i biffen eller en koncert, kan man nemt starte eller slutte i vores restaurant. Vi håber, I får en rigtig hyggelig aften her. Vi vil i hvert fald gøre vores til, at I ikke mangler noget.

Lærke Uhd, bestyrer, Restaurant Flammen, Herning

Information

Grillbuffet

Buffet

Skal I være helt mætte i aften? Så kig forbi vores kæmpe buffet, som byder på lækre varme retter, der har noget for både børn og voksne. Vi har altid min. 15 slags kød på grillen og 50 varianter i salatbaren, så I kan lave lige den blanding af varme retter, kød og salat, som passer bedst til jeres smag.

Læs mere
Selskaber på Flammen

Selskaber

Her i Herning elsker vi selskaber. Skal I på firmatur, holde kobberbryllup eller skal hele vennekredsen samles for første gang i mange år? Vi har noget for enhver smag, og vi finder helt sikkert en rigtig hyggelig plads til jer uanset, om I er et stort eller lille selskab. Vi glæder os til at se jer.

Læs mere
Arrangementer

Arrangementer

Vi har tit både store og små arrangementer her i restauranten, og det plejer at være rigtig hyggeligt. Vi kan hjælpe jer med at finde det helt rigtige sted at sidde i restauranten, så I enten kan sidde lidt for jer selv, eller måske tæt på buffeten. I ringer bare.

Læs mere

Gavekort

Skal en, du holder af, have en rigtig god gave? Vil du også gerne selv være en del af gaven? Så giv et gavekort til Restaurant Flammen. Vi sørger for en hyggelig aften, hvor I bliver mætte og forhåbentlig glade. Vi vil i hvert fald gøre vores bedste til, at I får en rigtig hyggelig aften. Køb gavekort online eller i restauranten.

Gavekort
Flammen personale

Spisested Herning

Skal du ud at spise, så har vi et godt spisested i Herning til dig. Om du kommer alene, tager kæresten, familien eller hele firmaet med, så finder vi en god plads til jer. Vores grillbuffet byder på noget for enhver smag, og I kan derfor nemt vælge vores restaurant som spisested til jeres aften.

FAMILIERESTAURANT

Familierestaurant

Flammen er et sted for hele familien. Vores store udvalg i buffeten gør, at vi har retter til både de store og de små. Selv de kræsne plejer at finde noget i vores grillbuffet. Børnene kan få et aktivitetshæfte til underholdning, mens I spiser. Vi har selvfølgelig også højstole til de helt små. Vi ses i vores familierestaurant i Herning.

Herning facade

Restaurant Herning

Flammen Herning er som vores andre restauranter en rigtig god buffetrestaurant. Vi serverer ikke à la carte, men har til gengæld et kæmpe udvalg både på grillen, i den varme buffet og i salatbaren. Hvis I skal på restaurant i Herning, så kig forbi Flammen. Vi glæder os til at se jer.

Firmaarrangement på Flammen

Forretningsfrokost i Herning

Hos Flammen i Herning er der rig mulighed for at afholde jeres næste firmaarrangement i hyggelige omgivelser. Vi kan nemlig åbne restauranten til frokost for jer, det eneste krav er blot, at I er min. 40 personer. Giv os et kald på 6966 3417, mellem kl. 13-17 for at høre om jeres muligheder. Vi gør, hvad vi kan, for at finde den bedste løsning til jer, så tøv ikke med at ringe, hvis I har spørgsmål.

Julefrokost

Julefrokost i Herning

Julen er en hyggelig, men travl tid og på Flammen i Herning står vi klar til at hjælpe dig. Vi har plads til både store og små selskaber. Uanset om det er familiens eller arbejdspladsens julefrokost, så har vi en løsning til dig.
Med vores lækre julebuffet og hyggelige atmosfære er vi sikre på, at I nok skal få en dejlig aften hos os!

Læs mere

Hernings herlige restaurant Flammen

På Heden forstår vi vigtigheden af god mad, hyggelige omgivelser og ikke mindst optimal udnyttelse af tiden. Derfor er vi hos Restaurant Flammen i Herning altid klar til at tage imod dig og dine kompagnoner, når sulten skal stilles. Hvad end det er inden biograftur med kæresten, fejring af fødselsdag med hele familien eller hyggetur med fodboldholdet, så har vi altid en kæmpe, indbydende grillbuffet klar til jer. Med vores store udvalg, vil vi vove den påstand, at vi har noget for enhver smag.

Vi har flere forskellige, lækre forretter, en varm buffet med sprødt tilbehør og dampende kartofler, mørt kød fra grillen, samt en frisk og grøn salatbar. Når I har taget for jer af retterne, og det kun er dessertlommen som mangler at blive fyldt, så har vi også en sprudlende, sød og suveræn dessertbuffet, som en fin afslutning, på jeres besøg hos os.

Restaurant Flammens koncept

Hele konceptet, med vores skønne restaurant er, at det skal være overskueligt og overkommeligt at spise sig mæt i god og velsmagende mad.
Derfor tilbyder vi altid:

  • et stort, varieret udvalg i vores skønne salatbar
  • mindst 15 forskellige slags kød på grillen
  • børnevenlige retter såsom pommes frites og nuggets
  • masser af lækkert tilbehør
  • smagfulde sovse

– og selvfølgelig et udvalg i dessertbuffeten, som vil få tænderne til at løbe i vand.

Spisestedet med noget for alle

Hvad end du og resten af flokken måtte have af præferencer, så garanterer vi, at du hos Restaurant Flammen i Herning kan få noget lækkert at spise og gå mæt og tilfreds fra restauranten.

I vores store buffet har vi altid mange varianter af kød på vores grill. Her vil I blive mødt af vores kompetente udskærere, der altid står klar til at præsentere de lækre og velsmagende udskæringer og typer af kød, du kan vælge imellem.

Ud over udvalget af kød, kan du altid regne med, at vi har en lækker og frisk salatbar bestående af op til 50 forskellige slags salat og tilbehør, så der er noget for enhver smag – både for store såvel som for små.

Det kan nogle gange være svært at forene familieliv og kvalitetstid, hvis der er små munde, der skal mættes i en fart. Derfor har vi naturligvis også tænkt på de små, når sulten skal stilles.

Buffeten i Herning byder blandt andet på kyllinge nuggets og pomfritter, så der altid er noget for de små, så de ikke går sultne og tvære herfra. Mens sulten stilles hos de små, kan de voksne udnytte tiden til at udforske den store, indbydende grillbuffet.

Du kan roligt regne med, at vores imødekommende og fantastiske personale altid arbejder på højtryk for at holde buffeten frisk, indbydende og lækker, så du mødes af veltilberedte råvarer og retter.

Ønsker du at besøge vores spisested i Herning, anbefaler vi, at du bestiller bord på forhånd, således at du ikke går forgæves. Du kan booke bord lige her, så du er sikker på, at vi har plads til dig og din familie.

En restaurant til forretningsmøderne

Ønsker du at spice forretningsfrokosten op? Så kan vi hos Restaurant Flammen i Herning tilbyde at åbne spisestedet op til frokost, så du kan holde det næste firmaarrangement eller forretningsmøde i vores hyggelige restaurant. Når omgivelserne er i top, optimeres arbejdsprocessen bestemt også.

Hvis I er minimum 40 personer, der har lyst til at nyde frokosten i vores restaurant, så klarer vi resten, så I roligt kan læne jer tilbage og koncentrere jer om arbejdet.

Vi ønsker altid at imødekomme dine behov, så hvis du ønsker at gøre frokosten til et aftenarrangement, så kan vi også være behjælpelige med dette.

Giv os et kald på 69663417 for at høre om mulighederne; tøv endelig ikke med at give os et kald, hvis du er i tvivl om, hvorvidt vi kan imødekomme dine ønsker og forespørgsler.

Det ultimative spisested til arrangementer og selskaber

Er du på jagt efter de perfekte omgivelser til dit næste arrangement? Hvad end det er et privat arrangement eller et firmarelateret arrangement, så er Restaurant Flammen det oplagte valg.

Vores skønne spisested emmer af hygge og nærvær, så du kan være sikker på, at stemningen altid er sat for en vellykket aften. Med vores skønne og indbydende buffet er det nemt for dine gæster helt selv at vælge, hvad de har lyst til at spise. Ventetiden på drikkevarer er kort og buffeten er klar, når I er.

Hvis du elsker at være vært for selskaber, men hader forberedelser og oprydning, så er vores spisested i Herning det oplagte valg for din næste fest. Vi har 290 pladser i vores restaurant og har derfor rig mulighed for at skabe et rum for dit selskab – store selskaber såvel som små.

Indretningen i vores restaurant gør det muligt at lave en hyggekrog, hvor du får mulighed for at sidde en smule afskærmet, således at du ikke føler dig forstyrret af restaurantens resterende gæster.

Hvis du ønsker at blive klogere på, hvorvidt vores spisested kan danne rammerne for dit næste arrangement, så kan du altid ringe til os eller læse mere her om mulighederne for selskaber på Restaurant Flammen i Herning.