Flammen Vejle

Åbningstider

Restaurant:

Søndag - torsdag:

17.00 - 22.00

Fredag - lørdag:

17.00 - 22.30

Buffeten lukker:

Søndag - torsdag:

20.30

Fredag - lørdag:

21.30

TakeAway åbningstider:

Søndag - torsdag:

17.00 - 19.30

Fredag - lørdag:

17.00 - 20.00

Kort Flammen Vejle

I bil?

Restauranten ligger lige over for XL-Byggemarked og Zap-in Kontorsupermarked.

Der er masser af parkeringspladser ved restauranten, men husk at stille p-skiven – max 3 timer.

Restauranten

Salatbuffet på Flammen

I Sjællandsgade, tæt på havn og centrum, ligger vores restaurant. Her har vi ligget siden 2011, hvilket gør os til en af de allerførste Flammen-restauranter. Vi har indrettet os med lidt dæmpet belysning og spændende antikviteter, der tilsammen skaber en rigtig hyggelig stemning. Vi er en flok engagerede og glade medarbejdere, der altid arbejder for, at I får en rigtig god oplevelse. Vi glæder os til at se jer.

Restaurant Flammen, Vejle

Information

Grillbuffet

Buffet

Vores store buffet har noget for enhver smag, og det betyder, at de fleste kan blive mætte hos os. Med 15 slags kød på vores grill, lækre, varme retter og en kæmpe salatbar med 50 varianter, kan I lave lige det miks af kød og tilbehør, som passer bedst til jeres smag.

Selskaber på Flammen

Selskaber

Vores restaurant byder på plads til både små og store selskaber. Vi har områder, der er indrettet til selskaber af en bestemt størrelse, men vi har også små hyggekroge, hvor man kan sidde lidt for sig selv. I ringer bare, hvis I har specifikke ønsker, så gør vi vores bedste for at opfylde dem.

Julefrokost

Julefrokost i Vejle

Vi har plads til både store og små selskaber på Restaurant Flammen i Vejle. Hvad enten du skal afsted med din inderkreds af venner, eller det er en julefrokost med dine mange kolleger, så glæder vi os til at tage imod jer. Vores dygtige personale vil servicere jer hele aftenen, så I blot skal koncentrere jer om at have det sjovt.

Arrangementer

Arrangementer

Vores hyggelige restaurant lægger ofte rammerne til forskellige arrangementer, for eksempel fødselsdage, familiefester og forskellige typer firmaarrangementer. Vi bliver tit brugt til større selskaber, da vi har noget for enhver smag. Her er der heller ingen, der skal sidde og vente på maden.

Gavekort

Det kan være svært at finde den perfekte, personlige gave. Giv et gavekort til en hyggelig aften i godt selskab. Dét er da en personlig gave. Du kan købe et gavekort til Restaurant Flammen Vejle online, her på hjemmesiden eller i restauranten.

Flammen personale

Spisested Vejle

Hvis I skal ud og finde et spisested i Vejle, kan vi tilbyde jer en lækker grillbuffet med et stort udvalg, så der er lidt for enhver smag. Tag familien, vennerne eller forretningsforbindelserne med på vores lækre spisested og bliv godt mætte. Vi glæder os til at se jer i vores restaurant i Vejle.

FAMILIERESTAURANT

Familierestaurant

Restaurant Flammen er en familieejet restaurantkæde. Den er skabt med ønsket om at være et sted for alle, hvor der er mad for enhver smag, og hvor alle går mætte og tilfredse hjem. Vores familierestaurant i Vejle tilbyder lækre retter til både børn og voksne. Når børnene har spist, har vi også sjove aktivitetshæfter, som de kan hygge sig med.

Flammen Vejle

Restaurant Vejle

Ud at spise i Vejle? Vi har det perfekte sted. Om I kommer 2, 4, 7 eller 20, så finder vi et godt sted til jer, når I skal ud at spise. Vi har en kæmpe grillbuffet, som gør, at der er lidt for enhver smag, så ingen skal gå sultne hjem. I behøver heller ikke sidde og vente på maden hos os. Og I må gå lige så mange gange i buffeten, som bukseknappen tillader.

Firmaarrangement på Flammen

Forretningsfrokost i Vejle

Hold jeres næste møde eller firmaarrangement her i Restaurant Flammen i Vejle. I skal bare være min. 40 personer, så finder vi den løsning, der passer bedst til jer. Hvis jeres arrangement er om aftenen, har vi naturligvis også en løsning. Ring til os på 6966 3417 mellem kl. 13-17 for at høre om mulighederne.

Oplev skøn mad på Restaurant Flammen i Vejle

Leder du efter fortræffelige spisesteder i Vejle? Som har et varieret udvalg med god smag? Så kig forbi Restaurant Flammen i Vejle. Vores saftige kød, friske salater og tilbehør er lig med forkælelse for alle aldre uanset, om du vil holde firmaarrangement, have en god aften med familien eller bare hygge dig med vennerne. Undersøg vores grillbuffet og dine muligheder, næste gang du kigger efter en god restaurant i Vejle.

Et af de dejligste spisesteder i Vejle

Siden 2011 har vores Flammen restaurant i Vejle forkælet mange munde og lagt op flere timers hyggelige stunder. Her møder du et smilende og serviceminded personale – og ikke mindst en overdådig grillbuffet. Ser du dig rundt omkring, er spisestedet indrettet med antikviteter, en dejlig akustik og hyggelig atmosfære. Studiekammerater, børn eller kollegaer. Uanset dit selskab har vi plads og en velsmagende menu til jer.

Du kan blandt andet se frem til:

  • Minimum 15 forskellige slags mørt og saftigt kød
  • Altid mindst 50 forskellige muligheder i salatbaren
  • Uimodståelige og lækre desserter, til den søde tand
  • Koldt vand, sodavand, øl og vin til at slukke tørsten
  • Minimum tre forskellige forretter og 10 slags varmt tilbehør

Når du ankommer med din tallerken, står vores udskærere klar ved grillen til at præsentere de forskellige typer af kød. Er der en vegetar iblandt selskabet, eller foretrækker du det grønne? nyd så meget du vil, i vores friske salatbar – eller tag for dig, at det sprøde udvalg i den varme buffet.

Lyder vores restaurant i Vejle som et spisested, du vil kunne lide? Det håber vi. Med et stort indbydende udvalg har vi mad for enhver smag. Du behøver derfor ikke lede efter flere spisesteder i Vejle. Hos os får du det hele samlet ét sted. Afslut din middag med en af vores desserter, uanset om det er softice med utallige toppings eller en lækker kage.

Få maden fra vores restaurant i Vejle hjem til døren

At tage ud på spisesteder i Vejle kræver nogle gange mere, end hvad du måske orker. Heldigvis byder vores restaurant i Vejle også på take-away. Det betyder, at du stille og roligt kan blive siddende i sofaen, mens vi forbereder maden til dig. Sammensæt din egen bland-selv menu i topklasse med dine favoritter fra Flammen. Har du svært ved at vælge, kan du også prøve en af vores mange forudbestemte take away menuer.

Vi garanterer, at den gode smag og kvalitet er som den, du kender fra vores restauranter. Du kan derfor se frem til alt fra mørt og saftigt kød, saftigt kød, uimodståelige desserter, sunde salater og meget mere.

Oplev den velsmagende mad på hektiske hverdage såvel som en god lørdag aften. Med vores Flammen restaurant i Vejle behøver du ikke tænke på hverken opvask eller madlavning. Se vores fristende take-away menu, næste gang du bestiller take-away i Vejle.

Vil du glæde en anden med vores fantastiske udvalg og lækkerier? Giv et gavekort til en, du holder af. Du kan vælge mellem tre forskellige slags: digitalt, fysisk eller med gaveæske ved siden af. Et gavekort til Restaurant Flammen kan du bruge i alle vores restauranter – og endda også til take away. En perfekt gave til en, der er lige så vild med god mad som os.

Hold dit arrangement i vores restaurant i Vejle

Er du på udkig efter gode spisesteder i Vejle, der passer til både fødselsdage og forretninger? Det kan vi helt sikkert leve op til. Vi har altid et stort udvalg af varme og sunde retter. Du behøver derfor ikke være bekymret for, om din kollega, kusine eller studiekammerat ikke kan lide maden. Gå direkte til fadet og vælg selv dine favoritter.

Omgivelserne i restauranten passer naturligvis også ind. Vi har nemlig plads til både store og små selskaber. Ligeledes vil den rolige belysning, gode akustik og hyggekroge gøre din frokost eller fødselsdag endnu bedre. Uanset om I kommer to, fire, syv eller tyve personer. Du behøver heller ikke sidde og vente på maden hos os. Og du må gå lige så mange gange i buffeten, som bukseknappen tillader.

Er det med kolleger? Ofte fungerer et møde eller firmaarrangement bedst på fyldte maver. Så hvorfor ikke klare forretningen i behagelige omgivelser med alt, hvad hjertet begærer? Hos Restaurant Flammen i Vejle kan du holde både store og små selskaber. Skal I snakke forretning til frokost, skal I bare være minimum 40 personer. Vi tilbyder naturligvis også den bedste løsning, hvis det foregår om aftenen.

Ring til os for at høre om mulighederne for dit næste firmaarrangement eller begivenhed.

Book bord på Restaurant Flammen i Vejle

Vi mener selv, at Restaurant Flammen er en af de dejligste spisesteder i Vejle. Vi ligger lige overfor XL-Byggemarked og Zap-in Kontorsupermarked. Du har desuden masser af parkeringspladser at vælge imellem, men husk at stille p-skiven. Slip for både opvask, dårligt udvalg og lunke drikkevarer. Med vores restaurant i Vejle kan du hygge dig og få en god aften. Bestil bord allerede i dag.