Ude godt, men hjemme bedst

Vores lækre mad. Dine egne omgivelser

Nogle gange er det bedste sted at holde festen derhjemme i vante omgivelser. Der er bare lige det men, at der så er en, der skal stå for at handle ind og lave maden til alle gæsterne.

Det er her, vi kommer ind i billedet. Hos Restaurant Flammen kan I sammensætte jeres egen takeaway-menu og slippe for besværet med indkøb og madlavning. Det er både nemt og lækkert.

I vores takeaway shop finder du en række allerede sammensatte menuer hvor du ifm. forudbestilling blot skal vælge hvor mange personer der skal bespises. Du har også mulighed for at bestille børnemenuer, tilkøb af ekstras og drikkevarer. Det er både nemt og hurtigt og helt fantastisk hvis du pludselig står i en situation hvor det skal gå hurtigt.

Prøv vores bland-selv-menu
Med vores bland-selv-menu har I mulighed for at sammensætte lige netop den menu, I ønsker til jeres fest. Menuen indeholder et stort udvalg af både lækkert kød, tilbehør, salat, sovs, dip og dressing, snacks og dessert.

Måske orker I bare ikke lige at stå for kødet selv, men I kan godt klare tilbehøret og alt andet. Intet problem. Vores lækre udvalg af kød er:

  • Ben
  • Kyllingeoverlår
  • Oksespidsbryst
  • Okseroast
  • Kalvecuvette

Uanset hvordan I sammensætter jeres menu, er der garanti for smagfuld mad lige til at pakke ud og servere for gæsterne. Nemt, bekvemt og lækkert.

Tag festen med hjem: Bestil her