Flammen Odense

Åbningstider

Restaurant:

Søndag - torsdag:

17.00 - 22.00

Fredag - lørdag:

17.00 - 23.00

Buffeten lukker:

Søndag - torsdag:

20.30

Fredag - lørdag:

21.30

Dessertbuffet:

Søndag - torsdag:

17.20 - 20.30*

Fredag - lørdag:

17.20 - 21.30*

TakeAway åbningstider:

Søndag - torsdag:

17.00 - 19.30

Fredag - lørdag:

17.00 - 20.00

*Tidligste lukketid angivet.

Kort Flammen Odense

I bil?

Restauranten ligger i centrum af byen, i samme bygning som Goma.

For at komme nemmest muligt frem til vores Take Away udlevering, så skal man via GPS køre efter adressen Dronningensgade 1, 5000 Odense C.
Man kan parkere tæt ved restauranten på parkeringspladsen ved krydset mellem Rugårdsvej og Vestrestationsvej.

Restauranten

Salatbuffet på Flammen
Rasmus Jacobsen

Vores smukke gamle bygning har huset mange spændende ting før os. Det er blandt andet Fyns gamle forsamlingshus, hvor koncerter og de helt store fester fandt sted. Her bor vi. Helt royalt placeret med indgange til både Kongensgade og Dronningensgade. Men bare rolig – vi har stadig benene solidt plantet på jorden. Vi går nemlig rigtigt meget op i, at I hygger jer og får en god aften her i vores restaurant.

Rasmus Jacobsen, Bestyrer, Restaurant Flammen, Odense

Information

Grillbuffet

Buffet

Har I lidt forskellig smag derhjemme? Så er I kommet til det rigtige sted. Vi har nemlig en stor grillbuffet med 15 forskellige slags kød, lækkert, varmt tilbehør og tre slags lækre sovser. Hvis I er til det grønne, så har vi hele 50 varianter i salatbaren.

Læs mere
Selskaber på Flammen

Selskaber

Vi er helt vilde med selskaber i Odense. Vi synes, det er noget af det hyggeligste, og derfor er vi også rigtig glade for, at det er noget, vi ofte danner rammerne omkring. Vi har både plads til store og små selskaber, så I skal endelig bare ringe, hvis vi skal finde en god løsning til jer.

Læs mere
Julefrokost

Julefrokost i Odense

Julen nærmer sig, og i hjertet af Odense er vi klar til at tænde op under julelysene med fantastiske julefrokoster på Restaurant Flammen. Uanset om I er en lille gruppe eller en større forsamling, er I velkommen til at fejre julen sammen med os.

Læs mere om julefrokost i Odense
Arrangementer

Arrangementer

Her i Restaurant Flammen i Odense får vi tit besøg af arrangementer, lige fra fødselsdage til julefrokoster og kobberbryllupper. Når man holder et arrangement hos os, er der noget for enhver smag i vores store buffet, og man skal ikke sidde og vente på sin mad.

Læs mere

Gavekort

Skal din far, mor, kæreste eller nabo have en fed aften i gave? Så er et gavekort til Restaurant Flammen et rigtig godt bud på en gave, der kan blive til en skøn oplevelse, som I kan have med jer i mange år. Køb det online og print selv eller få det tilsendt. Du kan også købe gavekort i restauranterne.

Gavekort
FAMILIERESTAURANT

Familierestaurant

Flammen er en familieejet restaurant, der er opstået i Sønderjylland. Familien ville skabe et hyggeligt sted for alle, med noget for enhver smag, og hvor man nærmest skulle gøre sig umage for ikke at blive mæt. Vores familierestaurant i Odense har aktivitetshæfte til børnene, så I kan få en hyggelig aften.

Kød på grillen

Ud at spise

Hvis I skal ud at spise i Odense, så kig forbi Flammen. Vi har en kæmpe buffet, der byder på retter for enhver smag og alder. Tag familien eller vennerne med, hvis I skal være sikre på at blive godt mætte. Hvis I stadig har lidt appetit eller en sød tand efter buffeten, så nyd en af vores desserter. Vi ses i vores restaurant i Odense.

Flammen Odense

Spisested i Odense

Restaurant Flammen Odense ligger smukt placeret med to indgange til henholdsvis Kongensgade og Dronningensgade. Vores spisested i smukke, gamle lokaler er udsmykket med flotte antikviteter og malet i jordfarver. Vi har også dæmpet belysningen lidt og tændt levende lys, så I rigtig kan hygge jer.

Firmaarrangement på Flammen

Forretningsfrokost i Odense

Her i vores smukke restaurant i Odense, har vi mulighed for at tilbyde jer at åbne restauranten til frokost, så I kan holde jeres næste møde eller firmaarrangement i hyggelige omgivelser. I skal bare være min. 40 personer. Vi har selvfølgelig også altid muligheder om aftenen. Vi vil meget gerne imødekomme jeres behov, så ring til os på 6966 3417 mellem kl. 13-17, så finder vi den helt rigtige løsning til jeres næste arrangement.

Forkæl din mave hos restaurant Flammen i Odense

Kom forbi Restaurant Flammen i hjertet af Odense, hvor du kan få en god aften med masser af dejlig mad. Hos os kan du spise dig rigeligt mæt i lidt af hvert fra vores store grillbuffet. Der er gode chancer for at forkæle dine smagsløg med et stort udvalg af lækkert kød, sunde salater, varme retter og mere til. Vi gør en dyd ud af at give dig en god oplevelse, hver gang du besøger vores restaurant. Vi glæder os til at se dig hos Flammen Odense.

Derfor er vores restaurant i Odense et besøg værd

Restaurant Flammen i Odense er ikke bare en restaurant – det er en oplevelse, som er værd at investere sin tid i. Og vi har samlet en håndfuld grunde til, hvorfor det er et besøg værd.

Vores kæmpe grillbuffet byder på et overflødighedshorn af mørt kød fra grillen, friske forretter, sprøde salater og lækre desserter. Der er altid noget for enhver smag og kvaliteten er i top.

Vi stræber efter at skabe en varm og hyggelig atmosfære. Så uanset om du er her med familien, vennerne eller dine kolleger, vil vores dedikerede personale sørge for, at du altid føler dig velkommen.

Når du har brug for lidt ekstra, kan du tilvælge vores all inclusive pakke. Med den kan du nyde øl, vand og vin ad libitum. Det er en bekymringsfri måde at nyde dine yndlingsdrikke, -retter og –desserter, uden at skulle tænke på ekstra omkostninger.

Hvis øllene eller vinen ikke lige er dig, har vi også et udvalg af lækre drinks og cocktails, som komplementerer din madoplevelse. Har du i forvejen valgt vores unikke all inclusive løsning, kan disse også tilkøbes ad libitum, for en ekstra festlig aften.

Restauranten er centralt placeret i Odense, hvilket gør det nemt at nå, uanset hvor i byen, du befinder dig.

Kort sagt, så er Restaurant Flammen i Odense stedet, hvor god mad, hygge og kvalitet mødes.
Vi ser frem til at byde dig velkommen, til en skøn oplevelse, som du sent vil glemme.

Grib din tallerken og gå på opdagelse i vores buffet

Du kender nok allerede Flammen for vores gode store grillbuffet med et stort udvalg af saftigt og magert kød. Hvad er det så egentlig, som du kan se frem til, når du bevæger dig op til vores kæmpe buffet? Ud over et godt værtskab, kan du hos vores restaurant i Odense se frem til en lækker menu med:

  • Altid mindst 15 slags lækkert kød tilberedt på grill
  • Altid mindst 3 populære forretter fra vores menu
  • Altid mindst 50 forskellige muligheder i salatbaren
  • Altid mindst 10 forskelligt slags varme retter
  • Flere dejlige desserter til den søde tand
  • Vand, sodavand, øl og vin med mere til at slukke tørsten

Bliver du helt lækkersulten? Bestil dit bord med det samme hos Flammen Odense, og vær sikker på at du kan komme til, når du ønsker det. Vi glæder os til at tage godt imod dig. Besøger du vores restaurant i Odense, har du også mulighed for at få skænket dit glas op med en skøn kold øl fra Munkebo Brewery. Vi går meget op i at støtte lokalsamfundet, og tilbyder derfor øl fra de lokale bryggerier i flere af vores restauranter.

Få maden fra vores restaurant i Odense hjem til dig

Er du på udkig efter restauranter i Odense, som tilbyder take away? Så er du kommet til det rette sted. Hos Flammen Odense kan du nemlig nyde alt det bedste fra vores restaurant som take away. Sammensæt din egen bland-selv menu i topklasse med dine favoritter fra Flammen. Du kan også prøve en af vores mange menuer med blandt andet okseroast, kylling eller ribs n’ beef.
Du kan få menuer til både voksne og børn og til flere personer. Vil du ha’ sovs, snacks, softice med mere? Det kan du naturligvis også få mad som take away. Det er ret nemt og ret godt. Du kan bestille TakeAway fra Flammen Odense lige her.

Leder du efter spisesteder i Odense til dit arrangement?

Hos Flammen er vi vant til at servicere små og store selskaber. Vil du, ligesom flere af vores gæster, holde din fødselsdag på en af de hyggelige restauranter i Odense? Den klarer vi. Her pynter vi bordet med et skønt flag. Du kan også give vores restaurantoplevelse i gave. Giv et gavekort til en, du holder af, og vælg blandt vores restauranter landet over.

Vi sørger for, at der er nok plads til hele selskabet. Hvis du gerne vil have en særlig plads i vores restaurant, gør vi vores bedste for at opfylde dit ønske. Omend det er en hyggelig lille hjørne eller et bord til en større forsamling, skal vi nok finde ud af en løsning.

Vil du forkæle dit selskab lidt ekstra, kan du med fordel vælge vores All Inclusive pakke, som du bestiller til hele bordet. Her sørger vi for, at ingen mangler noget – hverken mad eller drikke. Såfremt du ikke har bestilt et tidsbegrænset bord, kan du nyde godt af alt maden, som din mave og dine smagsløg begærer, lige indtil vi lukker for dagen. Med Flammens All inclusive oplevelse, får du:

  • Vores grillbuffet med forretter
  • Et dejligt glas bobler til velkomst
  • Gratis genopfyldning af drikkevarer
  • Én sød dessert til at slutte af på

Er du på udkig efter spisesteder i Odense, hvor du kan spise dig dejlig mæt, uden at det koster en bondegård? Så er restaurant Flammen bestemt et besøg værd. Tag dine familie og venner med ud at spise hos os. Vi ser frem til dit besøg hos vores restaurant i Odense.