Stor grillbuffet

Nyd den bedste takeaway i Århus hos Flammen

Vi har alle sammen prøvet de dage, hvor vi ikke orker at lave mad, men stadig skal have noget lækkert at spise. Så er takeaway fra Flammen i Århus en rigtig god løsning. Vælg blandt vores lækre menuer eller bland din egen. Så du får det, som du gerne vil have det. Udforsk hele vores spændende og velsmagende menukort allerede i dag.

Vælg Flammens TakeAway i Århus

Hvis du søger velsmagende takeaway i høj kvalitet, skal du vælge Flammen. Med vores lækre all you can eat-buffet får du mulighed for at bringe maden hjem til dig selv med vores takeaway i Århus. Vi serverer smagfulde menuer til dig, så du nemt og uden besvær kan få et lækkert måltid på bordet. Vi sørger for den høje kvalitet og gode smag, som du kender fra vores restauranter.

Spis lækre menuer med Flammen

Blandt vores velsmagende og velsammensatte menuer finder du nemt den menu, der behager dig. Du kan også blande din helt egen menu og sammensætte den, så den opfylder dine ønsker og krav. Vælg blandt andet mellem følgende menuer, når du bestiller takeaway i Århus fra Flammen:

  • Ben og fritter
  • Kylling
  • Black Angus Blomme
  • Oksespidsbryst
  • Ribs n’ beef

Vores menukort tilbyder et varieret udvalg af vores saftige stege, møre ben og vores sprøde fritter og cremede kartofler. Husk også vores himmelske sovse og smagfulde dips. Du kan også smide et par sideorders i kurven til at stille den lille sult. Menuerne fås til en, to eller fire personer, så alle nemt bliver mætte. Tjek hele vores menukort ud, og bestil takeaway i dag hos Flammen i Århus.

Få et sundt og nærende alternativ med takeaway i Århus hos Flammen

Selvfølgelig kan du vælge at gå all in på kød, sovs og kartofler, men med Flammens TakeAway i Århus kan du også få et sundt og nærende alternativ. Fordi du kan sammensætte din egen menu, kan du selv skabe et sundt alternativ til for eksempel burger og pizza. Vælg vores saftige kylling og lækre salatbar – så har du et sundere og meget nærende takeaway-måltid.

Bring buffeten med dig hjem

Du kan bringe buffeten med hjem til dig selv. Mix de forskellige menuer, sideorders, sovse og dips, som vi serverer, og så har du en lækker buffet hjemme hos dig selv. Det er perfekt til dig, der aldrig kan vælge bare én ting, men gerne vil have lidt af det hele. Vi sørger for god kvalitet og lækker smag, som du kender, så du nemt kan læne dig tilbage og nyde dit takeaway fra Flammen i Århus.

Den bedste takeaway i Århus? Vælg Flammen

Vi synes selv, vi har skabt et rigtig godt koncept til din takeaway. Med kvalitet og den gode smag i højsædet er vi et rigtig skarpt bud på den bedste takeaway i Århus. Vi har nemlig gjort det nemt for dig at få et rigtig lækkert måltid på bordet – helt ubesværet og næsten uden at løfte en finger. Alt afhængig af din appetit bestiller du bare det, du ønsker og vælger et afhentningstidspunkt, så det står varmt og klar til dig.

Det synes vi i hvert fald selv er meget nemt og en rigtig god løsning, hvis du gerne vil forkæle dig selv i hverdagen eller weekenden. Det er også være et sikkert hit, når du får sultne gæster på besøg.

Bestil takeaway i Århus fra Flammen i dag

Så hvis din appetit også er blevet vækket, så hop ind og tjek hele vores menukort ud. Så ved du præcis, hvad du skal have næste gang, du bestiller takeaway. Har du ikke besøgt en af vores restauranter endnu, kan du nemt bestille bord her. Du finder vores restaurant i Århus på Toldbodgade 6, og her kan du se vores åbningstider.

Du kan også forkæle én, du holder af, med et gavekort, som med garanti falder i god jord. Tilmeld dig også vores nyhedsbrev, så du ikke går glip af gode tilbud og lækre kampagner, som du kan anvende, når du besøger vores restaurant eller bestiller takeaway i Århus fra Flammen.