Stor grillbuffet

Spis Flammens lækre takeaway i Kolding

Er hverdagens stress og jag for alvor sat ind, og du er på udkig efter velsmagende og nærende takeaway i Kolding? Så er du kommet til det helt rette sted. Flammen i Kolding tilbyder et væld af smagfulde menuer, som du nemt kan vælge imellem. Udforsk vores udvalg, og bestil dit næste måltid hos Flammen i dag.

Vælg blandt vores menuer med takeaway i Kolding

Hos os får du nemt og hurtigt et lækkert måltid på bordet hjemme hos dig selv. Har du besøgt en af vores restauranter før, så kender du til vores koncept med all you can eat-buffet. Vi sørger for den samme høje kvalitet og gode smag, når du bestiller takeaway. På den måde føler du, at du spiser ude på en af vores restauranter.

Tag en af vores lækre menuer med som takeaway

Har du besøgt en af vores restauranter, kender du allerede til vores lækre koncept med buffet. Den oplevelse kan du nu få hjem til dig selv med takeaway fra Flammen. Du kan blandt andet vælge mellem følgende velsmagende menuer:

  • Go’e ben
  • Ribs n’ beef
  • Oksespidsbryst
  • Black Angus Blomme
  • Børnemenu

Hvis du spørger os, lyder det ret lækkert. Vores menuer fås til en, to eller fire personer, så der er noget til alle. Skal der lidt mere til at mætte dig, så bestil nogle af vores velsmagende sideorders og måske en lille dessert til at slutte af med. Tjek hele vores menukort ud, og bestil din takeaway i Kolding fra Flammen allerede i dag.

Et sundt og nærende alternativ til takeaway

Vil du gerne have et rigtig godt måltid, uden det bliver alt for snasket? Så er Flammens TakeAway i Kolding et yderst godt bud. Vi har sammensat lækre menuer, som du nemt kan vælge imellem, men du kan også sammensætte din helt egen menu. På den måde kan du skræddersy dit måltid, så det matcher din appetit og præferencer.

Vælg mellem vores møre og saftige kødudskæringer, smagfulde kylling, mættende salatbar, sprøde pommes frites, himmelske sovse og dips, og sammensæt den ideelle menu til din mave. Så kan du både få et ordentligt cheat meal eller et sundt og nærende måltid, når du skal have takeaway i Kolding.

Nyd takeaway fra Flammen til hverdag og fest

Takeaway fra Flammen er et rigtig godt og sikkert valg både til hverdag og fest. Får du gæster forbi til aftensmad, kan du nemt og uden besvær servere velsmagende takeaway fra Flammen. Vores takeaway er også helt perfekt til de travle hverdage, hvor du gerne vil have et rigtigt godt måltid uden al besværet.

Vælg Flammen TakeAway, når du gerne vil få fornemmelsen af at spise ude. Med Flammen TakeAway i Kolding får du den samme, høje kvalitet og gode smag, som hvis du spiste i restauranten. Fordelen er bare, at du kan smide en god serie på og drikke et godt glas vin til, mens du nyder din takeaway fra Flammen hjemme fra din sofa.

Få buffetoplevelsen derhjemme med Flammen

Med vores tilbud på takeaway giver vi dig mulighed for at få den gode buffetoplevelse hjemme hos dig selv. Det gode ved vores takeaway er, at du ikke behøver at vælge – du kan skabe din helt egen buffet med vores lækre menuer eller sammensætte din egen. I Kolding er takeaway fra Flammen helt perfekt til dig, der ikke vil vælge og gerne vil have lidt af det hele, når du skal have takeaway.

Har du ikke besøgt vores restaurant i Kolding endnu, er det en oplevelse, du ikke må gå glip af. Bestil nemt og bekvemt bord online i dag, og glæd dig allerede nu til en lækker madoplevelse med alt, hvad hjertet begærer.

Få lækker takeaway her

Hvis du søger en rigtig god madoplevelse, men ikke vil spise ude, skal du vælge Flammen TakeAway i Kolding. Vi sørger for den høje kvalitet og smagfulde mad – det eneste, du skal gøre, er at nyde et lækkert måltid. Du vælger selv afhentningstidspunkt, så sørger vi for, at din mad står klar og varm til afhentning. Bestil allerede i dag. Du finder vores restaurant på Haderslevvej 145, 6000 Kolding, og vores åbningstider ser du her.

Du kan med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor du får besked om kampagner og gode tilbud, som du ikke vil gå glip af.

Ønsker du at forkæle én, du holder af, så køb et gavekort til Flammen. Det er et sikkert og velsmagende hit, som vil falde i god jord. Så får modtageren også mulighed for at prøve vores lækre koncept og smagfulde takeaway.