Studenterfest

En stor dag kræver en stor fest

Når huen endelig er kommet på, skal det da fejres. En studenterfest er en fantastisk måde at fejre, at en vigtig periode i livet er veloverstået, og hvorfor ikke holde festen i hyggelige omgivelser på Restaurant Flammen. 

Vi elsker fester, og vi er rigtig gode til at holde dem. Vi gør det nemt og bekvemt for jer ved at sørge for det hele, så I bare skal finde det gode humør frem og nyde dagen.

Lækker mad og gratis bobler til studenten

Til en studenterfest* skal der ikke mangle noget hos nogen. Vores All Inclusive-menu kan helt sikkert sørge for, at alle er glade og tilfredse. Her er nemlig både lækker grillbuffet, drikkevarer og dessert i lige så store mængder, I ønsker. I kan læse mere her.

Vores lækre grillbuffet indeholder 3 forretter, 15 slags kød, 10 slags tilbehør – mindst. Og oven i dét er der altid 3 slags sovs, salatbuffet med minimum 50 varianter og lækkert, friskt brød.

Sidst, men ikke mindst: Gratis bobler til studenten. Det er vores gave til studenten.

Garanti for en hyggelig studenterfest

Vi tør godt garantere, at I får en dejlig oplevelse hos Flammen. I skal faktisk kun sørge for at hygge jer med hinanden og nyde festen, så sørger vi for alt det andet:

  • Vi dækker pænt op
  • Vi laver maden
  • Vi sørger for de kolde drikkevarer
  • Vi vasker op og gør rent

Har I spørgsmål eller brug for mere information, sidder vores søde medarbejdere i kundeservice klar til at hjælpe jer. Ring på tlf. 69 66 34 17.

Vi glæder os til at holde jeres studenterfest!

*Ved studenterfester, der skal holdes udenfor normal åbningstid, er det nødvendigt at det aftales i god tid, og der skal være minimum 40 deltagere. Læs mere her om selskaber uden for normal åbningstid. Vi kan ikke garantere, at det er muligt for os at holde jeres studenterfest, men vi forsøger selvfølgelig altid at finde den bedste løsning.