Er der flammepotentiale
gemt i dig?

Blev en del af Flammen-familien. Se vores ledige stillinger herunder, og læs mere om de forskellige positioner i Flammen.

Flammen Viborg

Vært

Som vært er det dig, der tager ansvar for, at alle vores gæster får en fantastisk oplevelse, fra de træder ind i restauranten, til de forlader den igen. Du er gæstens personlige vært, som med udstråling og smil behager gæsterne, som var de i dit eget hjem.

Udskærer

Som udskærer er du ansvarlig for at give gæsten en oplevelse i verdensklasse ved at præsentere og skære for af vores 15 forskellige slags kød. Du skaber den ekstraordinære oplevelse, når vores gæster besøger grillen, og du er mester i kødets oprindelse, smag og hvordan det skal serveres.

Opfylder

Som opfylder bidrager du til at give gæsten en fantastisk oplevelse ved at hjælpe til i køkkenet og sørge for, at salatbaren og forretterne er fyldt op, lækre og indbydende. Du sikrer, at buffeten altid er inspirerende at besøge.

TakeAway-medarbejder

Som TakeAway-medarbejder bidrager du til at give gæsterne en fantastisk oplevelse ved at hjælpe til i køkkenet og samtidig sørge for, at gæsterne får præcis det, de har bestilt med hjem. Kort og godt så sikrer du, at både maden og gæstens oplevelse ved afhentning af deres mad er i top.

Opvasker

Som opvasker er du ansvarlig for, at vores gæster kan få noget at spise på og drikke af. Og noget, som ikke alene er rent, men som også sikrer vores høje hygiejnestandarder.

Floor manager

Som Floor Manager har du det fulde overblik over og ansvar for forløbet i restauranten på en given aften. I tæt samarbejde med de mange andre kolleger på arbejde sikrer du, at vores gæster er gladere, når de går, end da de kom.

Buffet manager

Som Buffet Manager har du overblik over og ansvaret for forløbet i køkkenet på en given aften samt at sikre de højeste hygiejnestandarder. I tæt samarbejde med køkkenpersonalet sikrer du klargøring og tilberedning af både kød, varme retter og grønt til buffeten, så vi leverer topkvalitet på maden hele aftenen.

Køkkenchef

Som køkkenchef er du ansvarlig for, at vi leverer topkvalitet på maden til vores gæster, hver dag. Derudover plejer og udvikler du dine medarbejdere, kvalitetssikrer procedurer, arbejdsgange og konceptet som helhed. Kort og godt: Køkkenet er dit.

General Manager

Som restaurantchef er du overordnet ansvarlig for at skabe vækst i restauranten. Både forretningsmæssigt og menneskeligt. Du har ansvaret for, at vi leverer værtsskab i verdensklasse, at vi altid sikrer topkvalitet i buffeten, og du går forrest i rejsen mod at skabe Danmarks bedste arbejdsplads.

Area manager

Som distriktschef er du overordnet ansvarlig for at sikre Flammens positive udvikling i dit distrikt, der består af et større antal restauranter. Du samarbejder med kolleger på tværs af organisationen, især med dine ledere i restauranterne. Det handler kort og godt om at skabe både forretningsmæssig og menneskelig vækst i Flammen.

HQ

Som ansat på hovedkontoret i Kolding bidrager du dagligt til at skabe endnu bedre rammer og muligheder for vores restauranter og ansatte på tværs af roller, så de har de bedst mulige forudsætninger for at skabe større succes. Både forretningsmæssigt og menneskeligt. Vi har mange forskellige ansvarsområder, man kan varetage i de forskellige afdelinger alt efter, hvilken motivation og hvilke kompetencer, 
man kan bidrage med.