Stor grillbuffet

Vælg Flammen TakeAway i Esbjerg

Med takeaway fra Flammen i Esbjerg får du et velsmagende og lækkert måltid uden al besværet. Vi har gjort det nemt for dig at bestille smagfulde og gode, sammensatte menuer, så du hurtigt kan få et rigtig godt måltid på bordet. Tjek vores menukort ud allerede i dag, så du ved præcis, hvad du skal bestille til dit næste takeaway måltid i Esbjerg.

Få lækkert takeaway i Esbjerg

De dage, hvor du bare gerne vil have et godt måltid på bordet uden al besværet, er takeaway altid en god løsning. I Esbjerg finder du Flammen, som tilbyder lækkert takeaway – nemt og hurtigt. Vi har sammensat velsmagende menuer, som gør det nemt for dig at bestille takeaway i Esbjerg. Har du nogle specifikke ønsker og præferencer, kan du også sammensætte din egen menu, ligesom du vil have den.

Nyd vores lækre menuer

Blandt vores smagfulde menuer er der noget for enhver smag. Hos Flammen kan du forkæle dig selv med en lækker menu eller sammensætte din egen. Vælg blandt andet mellem følgende menuer, når du bestiller takeaway i Esbjerg fra Flammen:

  • Go’e ben
  • Ribs n’ beef
  • Oksemørbrad
  • Black Angus Blomme
  • Kylling

Ja, vi synes selv, det lyder ret lækkert og ikke til at modstå. Vores menuer fås til en, to eller fire personer, så alle nemt kan blive mætte. Vi tilbyder også børnemenuer, som helt sikkert vil falde i god jord hos de små. Udforsk hele vores velsmagende og varierede menukort, og bestil takeaway i Esbjerg i dag.

Flammen i Esbjerg tilbyder smagfuldt takeaway derhjemme

Hvis du har besøgt en af vores restauranter før, så kender du sikkert til vores all you can eat-buffet – perfekt til dig, der gerne vil have lidt af det hele. Med Flammen TakeAway i Esbjerg kan du selv skabe din helt egen buffet hjemme hos dig selv. Mix vores forskellige menuer eller sammensæt din egen, så du får præcis det, du gerne vil have.

Selvom du vælger Flammens TakeAway i Esbjerg, skal du ikke gå på kompromis med kvalitetem. Vi sørger nemlig for den høje kvalitet og gode smag, som du kender fra vores restauranter. Bestil i dag og prøv det selv.

Spis sundere og nærende takeaway

Flammen i Esbjerg tilbyder et sundere og nærende alternativ til den klassiske takeaway. Fordi du selv kan sammensætte din egen menu, kan du nemt skræddersy din menu, så den er tilpasset dine behov i forhold til kalorier. Selvfølgelig kan du også gå all in på vores sprøde pommes frites, lækre sovse og dips og vores saftige, møre udskæringer. Det er altså også en fantastisk kombination, hvis du spørger os.

Til hverdag og i weekenden

Når det skal være ekstra nemt i hverdagen, så er takeaway et rigtig godt valg. På den måde kan du nemt og ubesværet få et lækkert og velsmagende måltid. Takeaway fra Flammen i Esbjerg er også altid et sikkert valg, når du gerne vil forkæle dig selv i weekenden. Det er også perfekt, hvis du får gæster på besøg – det vil med garanti falde i god jord hos dine sultne gæster.

Smid med fordel en god serie eller din yndlingsfilm på, så er der dømt total weekend- eller hverdagshygge. Så kan du læne dig tilbage og nyde velfortjent takeaway. Vælg Flammen TakeAway i Esbjerg, når det skal være ekstra hyggeligt eller bare lidt let i hverdagen.

Bestil Flammens TakeAway i Esbjerg i dag

Hvis dine tænder også løber i vand, så er det aldrig for tidligt at bestille takeaway fra Flammen i Esbjerg. Tag et kig i vores lækre menukort, og glæd dig til en smagfuld madoplevelse. Du finder vores restaurant på BROEN, Shopping 20, 6700 Esbjerg, hvor du altid er velkommen til at besøge os. Se vores åbningstider, så du ved præcis, hvornår du kan hente takeaway eller spise hos os. Du kan bestille bord her.

Forkæl også en, du holder af med et lækkert gavekort til vores restaurant, så de kan prøve vores lækre takeaway eller restaurant. Tilmeld dig også vores nyhedsbrev, så du kan følge med i vores kampagner og tilbud, som du kan drage fordel af, når du vælger Flammen til din næste takeaway-oplevelse.