Stor grillbuffet

Få velsmagende takeaway i Herning på Flammen

Bor du i Herning og er på udkig efter lækkert og smagfuldt takeaway – så skal du tage et smut forbi Flammen. Med Flammens takeaway i Herning får du buffetoplevelsen med hjem til dig selv. Der er ikke gået på kompromis med hverken smag eller kvalitet, så du får det bedst mulige måltid. Prøv selv og bestil takeaway fra Flammen i dag.

Vælg Flammen, når du skal have takeaway i Herning

Når overskuddet er lavt, men du stadig vil have et lækkert og nærende måltid, så bestil Flammens TakeAway i Herning. Blandt vores menuer finder du helt sikkert den, der passer til dig og din appetit. Du kan også blande og skræddersy din egen menu, så den er tilpasset dig og dine præferencer. Tjek vores menukort, og bestil takeaway i Herning fra Flammen i dag.

Spis smagfulde menuer fra Flammen

Blandt vores menuer på Flammen finder du nemt den ideelle menu til dig og din mave. Vælg mellem følgende menuer, når du skal have takeaway fra Flammen i Herning:

  • Go’e ben
  • Ribs n’ beef
  • Oksespidsbryst
  • Black Angus Blomme
  • Børnemenu

Hvis vi selv skal sige det, så lyder det ret lækkert altsammen. Har du specifikke krav og ønsker, kan du nemt blande din egen menu. Vores menuer fås til en, to eller fire personer. Så er der rig mulighed for at blive mæt. Er du ekstra sulten, kan du også smide nogle af vores lækre sideorders med i kurven.

Nyd sundt og nærende takeaway i Herning på Flammen

Med Flammen TakeAway i Herning får du et anderledes og nærende alternativ til den mere klassiske takeaway. Du kan nemlig selv sammensætte din menu, så det både bliver sundt og nærende. Selvfølgelig har du også mulighed for at gå all in på vores møre kød, sprøde pommes frites og himmelske sovse – det er også en stærk kombination. Byg og sammensæt selv den perfekte menu, der fylder dit madhjerte.

Vælg takeaway fra Flammen i Herning i hverdagen og weekenden

De dage, hvor det skal være lidt ekstra nemt, er takeaway fra Flammen i Herning et sikkert og yderst godt valg. Vi sørger for et velsmagende og mættende måltid til dig, uden al besværet. Får du sultne gæster på besøg, vil Flammens takeaway være en stensikker vinder og med garanti falde i god jord hos alle. Du kan nemt og hurtigt bestille takeaway hos Flammen i Herning allerede i dag.

Forkæl dig selv med Flammen

Når klokken slår weekend, og du gerne vil forkæle dig selv med lækker takeaway, så skal du vælge Flammen. Vores møre og saftige udskæringer er perfekte til en fredag eller lørdag aften, hvor det skal være lidt ekstra lækkert. Vælg for eksempel vores eksklusive og smagfulde oksemørbrad, og så er der dømt weekendhygge. Par det med et godt glas vin og din yndlingsfilm, så kan du let læne dig tilbage og bare nyde det.

Takeaway i Herning, når det skal være ekstra godt

Med takeaway fra Flammen i Herning får du den samme høje kvalitet og gode smag hjemme hos dig selv. Bring Flammens buffet med hjem og nyd et rigtig godt måltid. Det er både nemt og yderst velsmagende. Kender du vores koncept i forvejen, kan du godt glæde dig til at prøve vores takeaway. Her får du en skøn madoplevelse med Flammens TakeAway i Herning.

Har du ikke besøgt vores restaurant i Herning, eller en af vores mange andre restauranter endnu, er det ved at være på tide. Bestil nemt og hurtigt bord i dag, og glæd dig til et lækkert og mættende måltid.

Bestil takeaway fra Flammen i Herning i dag

Hvis du også synes, det lyder utroligt lækkert at få dit næste måltid udefra, så bestil takeaway fra Flammen i Herning allerede nu. Du finder os i Søndergade 15, 7400 Herning, og du kan se vores åbningstider her. Du vælger selv afhentningstidspunkt, og så sørger vi for, at maden er klar til dig. Udforsk hele vores takeaway-menukort, og bestil i dag.

Du kan også nemt forkæle én, du holder af, med et lækkert og velsmagende gavekort til vores restauranter og takeaway. Køb et gavekort i dag – det er altid en sikker vinder.