Flammen facade Næstved

Åbningstider

Restaurant:

Søndag - torsdag:

17.00 - 22.00

Fredag - lørdag:

17.00 - 22.30

Buffeten lukker:

Søndag - torsdag:

20.30

Fredag - lørdag:

21.30

Dessertbuffet:

Søndag - torsdag:

17.20 - 20.30*

Fredag - lørdag:

17.20 - 21.30*

TakeAway åbningstider:

Søndag - torsdag:

17.00 - 19.30

Fredag - lørdag:

17.00 - 20.00

*Tidligste lukketid angivet.

Næstved

I bil?

Restauranten ligger centralt i Næstved.

Der er få 2-timers parkeringspladser bagved restauranten. Derudover er der 284 gratis langtidsparkeringspladser ved banegårdspladsen, ca. 5 min. gang fra restauranten.

Restauranten

Salatbuffet på Flammen
Marianne Gomann

Vi blev en del af den bygning, I nok bedst kender som ’Kobberhjørnet’, i 2017. Inde bag kobbermurene har vi indrettet os med dæmpet og hyggelig belysning og spændende antikviteter. Vi glæder os til at tage imod jer, næste gang I får lyst til lidt af det hele i Næstved. Vi vil i hvert fald gøre vores til, at der ikke mangler noget.

Marianne Gomann, bestyrer, Restaurant Flammen, Næstved

Information

Flammen takeaway

Takeaway i Næstved

Her i Næstved kan I som noget helt særligt få TakeAway. Det kan afhentes her i restauranten hver aften fra kl. 17. Vi har blandt andet Go’e ben, kalveculotte, kylling og børnemenuer.

Bestil takeaway
Grillbuffet

Buffet

Lyst til lidt af det hele? Så kan vi hjælpe dig. Vi har nemlig en kæmpe buffet med 15 slags kød på grillen, 50 varianter i salatbaren, en varm buffet med lækkert tilbehør og vores lækre saucer. Velbekomme.

Læs mere
Selskaber på Flammen

Selskaber

Vi har rigtig tit besøg af forskellige selskaber, og det kan vi godt lide. Vi har områder med god plads til store selskaber, men hvis I bare er et lille selskab, der gerne vil sidde lidt for jer selv, så har vi også mulighed for at finde en hyggelig plads til jer.

Læs mere
Arrangementer

Arrangementer

Her i Næstved er vi rigtig glade for arrangementer. Og uanset, om I skal holde fødselsdag, firmamiddag eller fest for hele familien, så kan vi helt sikkert hjælpe. Vi har nemlig rigtig gode muligheder, og med vores store buffet finder I noget for enhver smag.

Læs mere

Gavekort

Mangler du stadig gaven til din far, din søster, din onkel eller en veninde? Vi har svaret. For hvem vil ikke blive glad for en hyggelig aften med lækker mad og dit selskab? Du kan nemt købe gavekortet online, selv printe eller få det tilsendt, eller købe det i en af vores restauranter.

Køb gavekort
Flammen personale

Spisested Næstved

Er I på udkig efter et godt spisested I Næstved, kan vi tilbyde jer en grillbuffet med noget for enhver smag. Vi har altid minimum 15 slags kød på grillen, 10 varme retter og 50 varianter i vores salatbar. Her får du en god oplevelse, uanset om I kommer med familien eller vennerne. Vi glæder os meget til at se jer.

FAMILIERESTAURANT

Familierestaurant

Flammen er en sønderjysk families ønske om at skabe et sted for alle, med noget for enhver smag, og hvor man hygger sig, som man gør på en god, gammel, sønderjysk kro. Vi har en kæmpe buffet med retter til både børn og voksne. Vi har også et hyggeligt legeområde til børnene og aktivitetshæfte. Vi ses på vores familierestaurant i Næstved.

Kød på grillen

Ud at spise

Hvem skal du have med ud at spise på Flammen Næstved? Du kan tage kæresten, konen, familien, forretningsforbindelser eller vennerne med. Vi har plads til alle, og der er noget for enhver smag i vores buffet. Udover vores store buffetområde med kød, varme retter, forretter og salatbar, kan du både få vand, øl og vin, kaffe og dessert.

Flammen facade Næstved

Restaurant Næstved

Restaurant Flammen Næstved er en af vores hyggelige, sjællandske restauranter. Vi har indrettet os i klassisk Flammen-stil med antikviteter, dæmpet belysning og hygge ud over det hele. Vi er en flok glade medarbejdere, der gør vores allerbedste for, at I får en god aften i vores restaurant.

Firmaarrangement på Flammen

Forretningsfrokost i Næstved

Her i restauranten har vi en helt særlig mulighed for at åbne restauranten op til frokost, hvis I skal holde et møde eller et firmaarrangement med min. 50 personer. Vi vil meget gerne imødekomme jeres behov, så ring til os på 6966 3417 mellem kl. 13-17, så finder vi den helt rigtige løsning til jeres næste firmaarrangement.

Oplev restaurant Flammen i Næstved

Leder du efter en restaurant i Næstved, men du ved ikke rigtig, hvad du har lyst til at spise? Hvorfor ikke spise lidt af hvert? Hos Restaurant Flammen kan du gå på opdagelse i vores store grillbuffet. Her kan du sammensætte din egen tallerken med blandt andet saftigt grillkød, varme retter og sunde salater. Vi glæder os til at tage imod dig, næste gang du får lyst til lidt af det hele i Næstved. Vi vil i hvert fald gøre vores for, at du ikke mangler noget.

Kom forbi vores restaurant i Næstved

Inde bag kobbermurene, i det lokalkendte Kobberhjørnet, har vi indrettet os med dæmpet og hyggelig belysning og spændende antikviteter. Vores restaurant i Næstved ligger centralt i hjertet af den sydsjællandske by. Kom forbi Jernbanegade i Næstved til en buffetoplevelse uden lige.

Hos os får du ikke bitte små anretninger fra a la carte menuen. Her bestemmer du selv, hvad og hvor meget du vil have på din tallerken. Hvad kan du så se frem til at sætte tænderne i, når du besøger Flammens restaurant i Næstved? Det er ikke uden grund, at vi med stolthed siger, at vi har en kæmpe grillbuffet. Kommer du forbi os, kan du nemlig få:

 • Mindst 3 udvalgte forretter
 • Mindst 15 slags kød i topkvalitet
 • Mindst 50 valgmuligheder i salatbaren
 • Mindst 10 forskellige varme retter
 • Mindst 4 slags lunt brød
 • 3 slags hjemmelavet sauce

Kan du lide, hvad du læser? Sørg for at du kan komme til på et ønsket tidspunkt, og bestil dit bord online til Restaurant Flammen i Næstved. Har du allergier, kan du på forhånd få et komplet overblik over allergener i samtlige af vores retter.

Er du på udkig efter spisesteder i Næstved til dit arrangement?

Hos Restaurant Flammen er vi klar til at tage godt imod både små og store selskaber. Vil du nyde en lille intim fødselsdag, eller vil du arrangere en større firmamiddag? Uanset anledning, finder du de rette rammer hos os. Vores restaurant er et oplagt sted at nyde en hyggelig aften med god forplejning. Hvis du leder efter spisesteder i Næstved, hvor du kan holde dit arrangement, er Flammen et godt bud. Hos os kan du blandt andet:

 • Fejre din fødselsdag
 • Spise middag med venner
 • Nyde en festlig firmamiddag
 • Nyde en hyggelig parmiddag

Restaurantens centrale beliggenhed i Næstved gør det også til et godt sted at starte din aften. Her kan du fylde din mave med lækker mad og drikke, inden du skal videre. Vi har plads til alle. Vi gør altid vores bedste for at du får en god og hyggelig aften hos os, uanset størrelsen på dit selskab.

Skal du holde et stort firmaarrangement eller møde ved frokosttid? Som noget helt særligt tilbyder vi også mulighed for at åbne vores restaurant til frokost, så du kan holde det hos os. Er I minimum 50 personer, er det noget, som vi sagtens kan arrangere. Du kan kontakte vores restaurant i Næstved for nærmere aftale.

Bestil TakeAway fra vores restaurant i Næstved

Har du ikke mulighed for at nyde den gode mad i vores restaurant? Der er ingen grund til, at du skal undvære de lækre retter fra Flammen. Bestil nemt din mad som TakeAway hos os. Så kan du få lækker mad leveret direkte til din dør fra et af de mest populære spisesteder i Næstved. Du får stadig en masse valgmuligheder, som du kender fra vores restaurant. Som take away kan du blandt andet vælge:

 • Bland-selv menu
 • Go’e ben menu
 • Kyllingemenu
 • Okseroastmenu
 • Børnemenu

Med en bland-selv menu kan du sammensætte din helt egen Flammen-buffet. Vælg blandt forskelligt kød, varmt tilbehør, dejlig sovs, snacks, salater og dip eller dressing. Så burde der vist ikke mangle noget. Bliv godt mæt derhjemme med take away fra Flammen i Næstved.