Flammen facade Næstved

Åbningstider

Restaurant:

Søndag - torsdag:

17.00 - 22.00

Fredag - lørdag:

17.00 - 22.30

Buffeten lukker:

Søndag - torsdag:

20.30

Fredag - lørdag:

21.30

Dessertbuffet:

Søndag - torsdag:

17.20 - 20.30*

Fredag - lørdag:

17.20 - 21.30*

TakeAway åbningstider:

Søndag - torsdag:

17.00 - 19.30

Fredag - lørdag:

17.00 - 20.00

*Tidligste lukketid angivet.

Kort Flammen Næstved

I bil?

Restauranten ligger centralt i Næstved.

Der er få 2-timers parkeringspladser bagved restauranten. Derudover er der 284 gratis langtidsparkeringspladser ved banegårdspladsen, ca. 5 min. gang fra restauranten.

Restauranten

Salatbuffet på Flammen
Marianne Gomann

Vi blev en del af den bygning, I nok bedst kender som ’Kobberhjørnet’, i 2017. Inde bag kobbermurene har vi indrettet os med dæmpet og hyggelig belysning og spændende antikviteter. Vi glæder os til at tage imod jer, næste gang I får lyst til lidt af det hele i Næstved. Vi vil i hvert fald gøre vores til, at der ikke mangler noget.

Marianne Gomann, bestyrer, Restaurant Flammen, Næstved

Information

Flammen takeaway

Takeaway i Næstved

Her i Næstved kan I som noget helt særligt få TakeAway. Det kan afhentes her i restauranten hver aften fra kl. 17. Vi har blandt andet Go’e ben, kalveculotte, kylling og børnemenuer.

Bestil takeaway
Grillbuffet

Buffet

Lyst til lidt af det hele? Så kan vi hjælpe dig. Vi har nemlig en kæmpe buffet med 15 slags kød på grillen, 50 varianter i salatbaren, en varm buffet med lækkert tilbehør og vores lækre saucer. Velbekomme.

Læs mere
Julefrokost

Julefrokost i Næstved

På Restaurant Flammen elsker vi julefrokoster, og derfor slår vi fra 10. november til 23. december dørene op for julesæsonens mange festligheder. Så tag dine venner, kolleger eller din familie med til en julefrokost i hyggelige omgivelser og med en buffet, der indeholder noget for enhver smag.

Læs mere
Selskaber på Flammen

Selskaber

Vi har rigtig tit besøg af forskellige selskaber, og det kan vi godt lide. Vi har områder med god plads til store selskaber, men hvis I bare er et lille selskab, der gerne vil sidde lidt for jer selv, så har vi også mulighed for at finde en hyggelig plads til jer.

Læs mere
Arrangementer

Arrangementer

Her i Næstved er vi rigtig glade for arrangementer. Og uanset, om I skal holde fødselsdag, firmamiddag eller fest for hele familien, så kan vi helt sikkert hjælpe. Vi har nemlig rigtig gode muligheder, og med vores store buffet finder I noget for enhver smag.

Læs mere

Gavekort

Mangler du stadig gaven til din far, din søster, din onkel eller en veninde? Vi har svaret. For hvem vil ikke blive glad for en hyggelig aften med lækker mad og dit selskab? Du kan nemt købe gavekortet online, selv printe eller få det tilsendt, eller købe det i en af vores restauranter.

Køb gavekort
FAMILIERESTAURANT

Familierestaurant

Flammen er en sønderjysk families ønske om at skabe et sted for alle, med noget for enhver smag, og hvor man hygger sig, som man gør på en god, gammel, sønderjysk kro. Vi har en kæmpe buffet med retter til både børn og voksne og aktivitetshæfter til børnene. Vi ses på vores familierestaurant i Næstved.

Flammen facade Næstved

Spisested i Næstved

Restaurant Flammen Næstved er en af vores hyggelige, sjællandske restauranter. Vi har indrettet os i klassisk Flammen-stil med antikviteter, dæmpet belysning og hygge ud over det hele. Vi er en flok glade medarbejdere, der gør vores allerbedste for, at I får en god aften i vores restaurant.

Firmaarrangement på Flammen

Forretningsfrokost i Næstved

Her i restauranten har vi en helt særlig mulighed for at åbne restauranten op til frokost, hvis I skal holde et møde eller et firmaarrangement med min. 40 personer. Vi vil meget gerne imødekomme jeres behov, så ring til os på 6966 3417 mellem kl. 13-17, så finder vi den helt rigtige løsning til jeres næste firmaarrangement.

Oplev restaurant Flammen i Næstved

Leder du efter en restaurant i Næstved, men du ved ikke rigtig, hvad du har lyst til at spise? Hvorfor ikke spise lidt af hvert? Hos Restaurant Flammen kan du gå på opdagelse i vores store grillbuffet. Her kan du sammensætte din egen tallerken med blandt andet saftigt grillkød, varme retter og sunde salater. Vi glæder os til at tage imod dig, næste gang du får lyst til lidt af det hele i Næstved. Vi vil i hvert fald gøre vores for, at du ikke mangler noget.

Kom forbi vores restaurant i Næstved

Inde bag kobbermurene, i det lokalkendte Kobberhjørnet, har vi indrettet os med dæmpet og hyggelig belysning og spændende antikviteter. Vores restaurant i Næstved ligger centralt i hjertet af den sydsjællandske by. Kom forbi Jernbanegade i Næstved til en buffetoplevelse uden lige.

Hos os får du ikke bitte små anretninger fra a la carte menuen. Her bestemmer du selv, hvad og hvor meget du vil have på din tallerken. Hvad kan du så se frem til at sætte tænderne i, når du besøger Flammens restaurant i Næstved? Det er ikke uden grund, at vi med stolthed siger, at vi har en kæmpe grillbuffet. Kommer du forbi os, kan du nemlig få:

 • Mindst 3 udvalgte forretter
 • Mindst 15 slags kød i topkvalitet
 • Mindst 50 valgmuligheder i salatbaren
 • Mindst 10 forskellige varme retter
 • Mindst 4 slags lunt brød
 • 3 slags hjemmelavet sauce

Kan du lide, hvad du læser? Sørg for at du kan komme til på et ønsket tidspunkt, og bestil dit bord online til Restaurant Flammen i Næstved. Har du allergier, kan du på forhånd få et komplet overblik over allergener i samtlige af vores retter.

Lav den lækreste Byg-Selv-Burger hos Flammen i Næstved

Hos Restaurant Flammen i Næstved kan du skabe dine egne smagsoplevelser, med vores nye, spændende Byg-Selv-Burger.
Fra søndag til torsdag giver vi dig friheden til at sammensætte din helt personlige burgeroplevelse.

Til din burger får du en lækker portion sprøde fritter, samt valgfri sovs eller dip hertil.
Når du når til at fylde din burger, så må du frit vælge imellem 15 slags kød på grillen og toppe den med alt vores lækre tilbehør i salatbaren.
Og så er det endda samme, gode pris, uanset om du er barn eller voksen.

Vores Byg-Selv-Burgerkoncept i Næstved er designet til at tilfredsstille enhver burgerelskers drømme. Uanset om du er til en klassisk simpel burger, eller om du vil udfordre dristige smagskombinationer, så er mulighederne uendelige.

Besøg vores spisested i Næstved og lad din fantasi løbe frit i en verden af Byg-selv-Burger. Vi er dedikerede til at levere ikke kun en velsmagende, men også en mindeværdig oplevelse. Vi glæder os til at skabe burgermagi med dig!

Er du på udkig efter spisesteder i Næstved til dit arrangement?

Hos Restaurant Flammen er vi klar til at tage godt imod både små og store selskaber. Vil du nyde en lille intim fødselsdag, eller vil du arrangere en større firmamiddag? Uanset anledning, finder du de rette rammer hos os. Vores restaurant er et oplagt sted at nyde en hyggelig aften med god forplejning. Hvis du leder efter spisesteder i Næstved, hvor du kan holde dit arrangement, er Flammen et godt bud. Hos os kan du blandt andet:

Restaurantens centrale beliggenhed i Næstved gør det også til et godt sted at starte din aften. Her kan du fylde din mave med lækker mad og drikke, inden du skal videre. Vi har plads til alle. Vi gør altid vores bedste for at du får en god og hyggelig aften hos os, uanset størrelsen på dit selskab.

Skal du holde et stort firmaarrangement eller møde ved frokosttid? Som noget helt særligt tilbyder vi også mulighed for at åbne vores restaurant til frokost, så du kan holde det hos os. Er I minimum 40 personer, er det noget, som vi sagtens kan arrangere. Du kan kontakte vores restaurant i Næstved for nærmere aftale.

Bestil TakeAway fra vores restaurant i Næstved

Har du ikke mulighed for at nyde den gode mad i vores restaurant? Der er ingen grund til, at du skal undvære de lækre retter fra Flammen. Bestil nemt din mad som TakeAway hos os. Så kan du bestille lækker mad, som du kan tage med dig hjem, fra et af de mest populære spisesteder i Næstved. Du får stadig en masse valgmuligheder, som du kender fra vores restaurant. Som take away kan du blandt andet vælge:

 • Bland-selv menu
 • Go’e ben menu
 • Kyllingemenu
 • Okseroastmenu
 • Børnemenu

Med en bland-selv menu kan du sammensætte din helt egen Flammen-buffet. Vælg blandt forskelligt kød, varmt tilbehør, dejlig sovs, snacks, salater og dip eller dressing. Så burde der vist ikke mangle noget. Bliv godt mæt derhjemme med take away fra Flammen i Næstved.

Med all inclusive sørger Flammen i Næstved for, at I ikke mangler noget

Når du vælger vores all inclusive-pakke hos Flammen i Næstved, åbner du døren til en aften fuld af kulinariske fornøjelser. Vi vil gøre vores for, at intet mangler, fra start til slut.

Din aften starter ud med en forfriskende og sød velkomstdrink, som sætter tonen for en skøn aften. Derefter er der rig mulighed for at dykke ned i vores kæmpe grillbuffet, hvor mørt kød, lækre forretter, sprøde salater og delikate desserter venter på at forkæle dine smagsløg.

For at fuldende oplevelsen så inkluderer vores all inclusive-pakke: øl, vand og vin ad libitum. Så du kan nyde aftenen og skåle i selskab med dine nærmeste, dine kollegaer eller venneflokken, uden at skulle bekymre dig, om ekstra omkostninger. Men vi stopper alligevel ikke der, for dessert og kaffe er også en del af pakken. Det giver dig alle tiders mulighed for at runde aftenen af med noget sødt og en god kop kaffe.

Skulle du alligevel sidde tilbage med følelsen af, at du mangler lidt ekstra forkælelse, så tilbyder vi tilmed muligheden for at tilkøbe cocktails ad libitum.

Kom og oplev en aften, uden bekymringer, hvor alle dine kulinariske ønsker bliver opfyldt.
Hos Restaurant Flammen i Næstved er all inclusive ikke bare en pakke – det er en oplevelse og en invitation til at nyde hvert øjeblik, uden begrænsninger.
Velkommen til en aften, fyldt med smag, hygge og nærvær.