Stor grillbuffet

Nyd lækker takeaway i Vejle hos Flammen

Er du også blevet træt af den klassiske takeaway som pizza og burger, så fortvivl ikke. Hos Flammen TakeAway i Vejle tilbyder vi et velsmagende og sundere alternativ, som du kan nyde i hverdagen og weekenden. Blandt vores menukort finder du nemt den ideelle menu til din appetit. Tjek vores menukort allerede i dag, og se frem til et lækkert måltid.

Takeaway hos Flammen i Vejle

Vejle huser en af de første Flammen-restauranter, som i dag er meget centralt placeret. Her arbejder vi intenst på at give dig og dine gæster en god oplevelse. Det opnår vi ved at kombinere lækker gastronomi med en hyggelig og behagelig atmosfære.

På vores fysiske restauranter byder vi jer altid velkommen med åbne arme. Vi bestræber os på at indfri vores egne og jeres forventninger.

I vores varierede og store grillbuffet finder du blandt andet:

  • Min. 3 forskellige forretter 
  • Min. 15 slags kød med fokus på unikke specialiteter 
  • Min. 50 forskellige varianter i salatbaren 
  • Min. 10 slags varmt tilbehør

Heldigvis har vi sørget for det perfekte alternativ. Vi giver nemlig dig og dine gæster rig mulighed for at benytte vores takeaway i Vejle. Det er ikke altid, at overskuddet, lysten, behovet eller timingen passer med, at du kan besøge vores fysiske restaurant. Du kan derfor få et udsnit af vores grillbuffet direkte med hjem i stuen, hvor du kan indtage takeaway i ro og mag inden for hjemmets trygge rammer.

Sådan bestiller du takeaway fra Flammen i Vejle

Hos Flammen kan du få takeaway i Vejle ved at bestille maden online. Her angiver du også dit ønskede afhentningstidspunkt. Når du har hentet maden i restauranten, kan du endelig tage for dig hjemme i stuen. Vi sørger for høj kvalitet og gode portioner, så du både bliver tilfreds og mæt. Det kræver med andre ord ikke meget af dig at sørge for aftensmaden, når du bestiller vores takeaway.

På vores restaurant i Vejle påskønner vi at levere blandt andet sund takeaway. Vi ved nemlig, at måltidet er et af de vigtigste i løbet af dagen. Så du skal ikke frygte, at du ikke modtager næringsrig mad, som du kan forkæle dig selv med.

Ydermere har vi mulighed for at hjælpe dig på vej på de dage, der oftest kan forårsage stress, bekymring og nervøsitet. På de helt store og betydningsfulde mærkedage opfordrer vi til, at du benytter dig af vores mad ud af huset-koncept. Det giver dine gæster et solidt og lækkert måltid mad samtidig med, at du har mulighed for at rette din fulde opmærksomhed mod dig selv og dine gæster.

Det vil altså sige, at vi med Flammens takeaway i Vejle håber at kunne være det perfekte punktum for din dag. Du kan se nærmere om vores udvalg af takeaway, som skaber en uforglemmelig, hyggelig stemning – selv på de lidt kedelige tidspunkter.