Flammen Horsens

Åbningstider

Restaurant:

Mandag - onsdag:

17.30 - 22.00

Torsdag:

17.00 - 22.00

Fredag - lørdag:

17.00 - 23.00

Søndag:

17.00 - 22.00

Buffeten lukker:

Søndag - torsdag:

20.45

Fredag - lørdag:

21.30

TakeAway åbningstider:

Alle dage:

16.30 - 20.00

Kort Flammen Horsens

I bil?

Restauranten ligger på modsatte side af Harald Nyborg, Biltema og Bygma.

Der ligger en parkeringsplads lige op til restauranten, hvor der er mulighed for at parkere gratis.

Restauranten

Salatbuffet på Flammen
Thomas Nielsen

Vi bor i det, der lokalt er kendt, som Caripo-bygningen, på Høegh Guldbergs Gade. Her kan vi tilbyde gratis parkering rundt om bygningen, og gode muligheder for offentlig transport. Vi har en hyggelig restaurant, med dæmpet belysning og spændende og unikke antikviteter. Vi gør meget ud af at give jer en hyggelig oplevelse, her i Flammen Horsens, og vi glæder os meget til at tage imod jer, næste gang I besøger os.

Thomas Nielsen, bestyrer, Restaurant Flammen, Horsens

Information

Grillbuffet

Buffet

Skal I have lidt for enhver smag? Så skal I prøve vores store grillbuffet. Vi har altid minimum 15 slags kød på grillen, 10 varme retter og 50 varianter i salatbaren. Så der er masser af muligheder for både at finde noget til jeres smag, men naturligvis også for at blive “richte godt sat” (rigsdansk: rigtig godt mæt).

Læs mere
Selskaber på Flammen

Selskaber

Vi har igennem årene holdt mange forskellige selskaber, og vi har plads til det meste. Vi har tit besøg af fødselsdage og firmaarrangementer, men er også så heldige at huse både guldbryllupper og julefrokoster. Vi er rigtig glade for selskaber her i Horsens. Ring endelig, så finder vi ud af noget.

Læs mere
Julefrokost

Julefrokost i Horsens

Hos Restaurant Flammen i Horsens inviterer vi til hygge, varme og lækker julemad, når den skønne juletid nærmer sig. Skal du og din familie, venner eller arbejdsplads holde julefrokost i Horsens, så kan I booke plads i vores restaurant til årets julefrokost.

Læs mere
Arrangementer

Arrangementer

Skal I afholde et arrangement med enten familien, firmaet eller vennerne, så har vi helt sikkert stedet, der vil gøre de fleste glade. Vores store grillbuffet har noget for enhver smag, og med plads til både store og små selskaber, kan vi skabe de helt rigtige rammer for jeres arrangement.

Læs mere
Restaurant Flammen

Vi støtter AC Horsens som erhvervssponsor

Hvis du viser dit AC Horsens sæsonkort eller billet til en AC Horsens-kamp, giver vi 10% rabat på buffeten (gælder også AC Horsens-billetter til udebanekampe). Billetterne kan bruges i op til en måned efter kampstart. Dette tilbud gælder kun i Horsens og kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.

Gavekort restaurant

Om vi har gavekort? Selvfølgelig har vi det. For hvem vil ikke gerne have en hyggelig aften i gave? Hvis det skal gå hurtigt, kan du købe et gavekort her på hjemmesiden, som du selv kan printe, eller du kan få det tilsendt. Du kan også købe et gavekort til Restaurant Flammen i en af vores restauranter.

Læs mere
Flammen personale

Spisested Horsens

Leder du efter et godt spisested i Horsens, så kig forbi vores buffetrestaurant med noget for enhver smag. Vi har en kæmpe grillbuffet, der står klar fra kl. 17, så ingen skal sidde og vente på at få maden serveret. I går bare i gang. Vi glæder os til at se jer næste gang, I mangler et spisested i Horsens.

FAMILIERESTAURANT

Familierestaurant

Vores hyggelige familierestaurant i Horsens står klar med en kæmpe buffet fra kl. 17 hver dag. Med 15 slags kød på grillen, 10 varme retter og 50 varianter i salatbaren finder I helt sikkert noget til både de store og de små i familien. Vi har også aktivitetshæfte til børnene, så I kan få en afslappende aften på Flammen.

Flammen Horsens

Restaurant Horsens

Flammen Horsens er ligesom vores andre restauranter en buffetrestaurant. Vi har indrettet os med antikviteter, som pryder både vægge, hylder og gulv. Vores belysning er dæmpet for en hyggelig og afslappet stemning, og vores personale er smilende. Vi glæder os til at se jer.

Firmaarrangement på Flammen

Forretningsfrokost i Horsens

Her hos Flammen Horsens tilbyder vi virksomheder at åbne restauranten op til frokost, så I kan holde jeres næste møde eller firmaarrangement i vores hyggelige atmosfære. Vi åbner gerne vores restaurant op, når I er minimum 50 personer, som deltager. I skal endelig bare ringe på 6966 3417 mellem kl. 13-17, så finder vi helt sikkert en løsning, der passer til jeres behov.

Besøg din lokale Flammen i Horsens

Leder du efter gode spisesteder i Horsens med noget for enhver smag? Så er vores Flammen restaurant et rigtig godt bud. Kom ind til en hyggelig aften med en lækker stor grillbuffet i bedste sønderjyske manér. Få rigeligt med udsøgt mad og skønne desserter til den sultne mave og den søde tand. Sæt tænderne i vores berømte buffetoplevelse, og bliv fristet af vores lækre menu, der får dine tænder til at løbe i vand.

Flammen Horsens – En hyggelig restaurant i Horsens for alle

Vi står klar med lækker buffet og desserter for hele familien. Vi sørger for, at I alle bliver godt mætte uden at skulle betale en masse. I vores store grillbuffet er der god sandsynlighed for, at du finder noget, som du kan lide. Du kan vælge blandt dine favoritter eller smage nyt spændende mad. I vores restaurant i Horsens kan du altid regne med:

  • Mindst 15 slags forskelligt saftigt og friskudskåret kød
  • Mindst 3 forskellige forretter fra vores populære udvalg
  • Mindst 50 forskellige varianter i vores sunde salatbar
  • Mindst 10 forskelligt slags tilbehør og 3 slags hjemmelavet sovs
  • Et stort udvalg af sodavand, kaffe, te, øl, vin og cocktails

Bestil dit bord til Flammen Horsens med det samme. Vores Flammen restaurant i Horsens befinder sig i Caripo-bygningen på Høegh Guldbergs Gade 36. Restauranten er nem at komme frem til, og du kan finde gratis parkering ved vores restaurant. Der er også gode muligheder for offentlig transport.

Kom endelig forbi en af de mest populære restauranter i Horsens. Vi gør meget ud af at give jer en hyggelig oplevelse her i Flammen Horsens, og vi glæder os meget til at tage imod jer, næste gang I besøger vores restaurant.

Fyld din mave med lækkert mad hos Flammen i Horsens

Hos Flammen i Horsens er der rig med mulighed for at spise dig dejlig mæt. Vi tilbyder en række forskellige menuer, som inkluderer lidt forskelligt alt efter pakke. I vores menu kan du for eksempel vælge blandt:

  • Grillbuffet
  • All inclusive

All inclusive oplevelsen er et oplagt valg, hvis du planlægger en længerevarende aften i det bedste selskab hos os. Her sørger vi for et dejligt glas bobler til velkomst, frie drikkevarer, en valgfri dessert og naturligvis vores dejlige, store grillbuffet inklusiv forret. Der er dermed lagt op til en god og hyggelig aften med rigeligt mad og drikke til.

For at få all inclusive er det nødvendigt, at hele bordet bestiller pakken.

Vil du holde dit arrangement på spisesteder i Horsens?

Mangler du et godt sted at fejre din fødselsdag eller anden begivenhed med familie og venner? Den klarer vi for dig. Vælger du at holde dit arrangement hos vores i restaurant i Horsens, sørger vi for den lækre middag, gode drikker og flot oppyntning. Du kan dermed få en ordentlig aften og fejring, som den bør være.

Uanset om det er en mindre og mere intim fejring for to personer eller et større arrangement, står vi klar med passioneret servicing for en god og hyggelig aften. Vælger du all inclusive til bordet, sørger vi for, at du aldrig mangler noget, da du kan få alt det sodavand, vin, øl, kaffe med mere. Leder du efter lækre spisesteder i Horsens, er Flammen et godt sted at starte.

Flammen er et populært sted for mange at fejre deres fødselsdag. Med vores store buffet er der nemlig god chance for, at hele selskabet kan finde noget, som de kan lide. Holder du fødselsdag, pynter vi bordet op med skønne flag. Med et godt værtskab hjælper vi dig med at skabe de rette rammer for en skøn og hyggelig fejring.

Leder du efter restauranter i Horsens med TakeAway?

Så læs med her. Har du for eksempel ikke mulighed for at komme forbi vores Flammen restaurant i Horsens? Har du ofte en travl hverdag? Der er ingen grund til at gå glip af en lækker aftenmenu. Du kan nemlig også nyde vores dejlige mad som take away. Få vores velkendte buffetoplevelse hjem i stuen eller vælg mellem forskellige menuer. Bestil din favoritret blandt vores take away menu for Flammen Horsens.

Vi glæder os til at se dig hos din lokale Flammen restaurant i Horsens.