Åbningstider

Restaurant:

Søndag - torsdag:

17.00 - 22.00

Fredag - lørdag:

17.00 - 23.00

Buffeten lukker:

Søndag - torsdag:

20.30

Fredag - lørdag:

22.00

Dessertbuffet:

Søndag - torsdag:

17.20 - 20.30*

Fredag - lørdag:

17.20 - 21.30*

TakeAway åbningstider:

Søndag - torsdag:

17.00 - 19.30

Fredag - lørdag:

17.00 - 20.00

*Tidligste lukketid angivet.

Kort Flammen Holstebro

I bil?

Restauranten ligger i centrum af byen tæt på både parkering og åen. Restauranten ligger lige i midten af Østergade sammen med en masse andre restauranter. For at parkere tæt på restauranten henviser vi til Enghavens Parkeringsplads.

Restauranten

Salatbuffet på Flammen

Vacant

“I hjertet af Holstebro, får vi endelig lov til at åbne dørene, for jer alle. Vi har endelig fundet vejen til det nordlige Vestjylland, og er klar til at servere overdådig grillbuffet, til en masse vestjyder. Vores nye restaurant kommer til at indbyde til varme, hygge og en masse dejlige aftener, i godt selskab.”

Gitte Andersen, bestyrer, Restaurant Flammen, Holstebro

Information

Grillbuffet

Grillbuffet i Holstebro

Vores lækre buffet bliver passet og plejet af vores dygtige medarbejdere. Opfylderne sørger for, at de 50 salatvarianter og 10 varme retter er fyldte, og udskærerne sørger for, at du får smagt nogle af de 15 slags kød, vi har på grillen. Velbekomme.

Læs mere
Selskaber på Flammen

Selskaber i Holstebro

Store selskaber er ingen problem her hos Flammen i Holstebro. Vi har en af Danmarks største Flammen-restauranter med plads til 240 gæster, og det giver os gode muligheder for at finde en god plads til jer. Giv os et ring eller skriv til os, så finder vi den helt rigtige løsning til jer.

Læs mere
Arrangementer

Arrangementer i Holstebro

Hvis I skal holde et arrangement i Holstebro med arbejdspladsen, vennerne eller familien, så kontakt os endelig for at høre om jeres muligheder. Vi er rigtig gode til arrangementer, og vores store udvalg i buffeten gør, at vi kan mætte langt de fleste munde. Vi glæder os til at se jer.

Læs mere

Gavekort

Vil du gerne give et gavekort til en, du har kær? Skal det indeholde god mad og en god aften i godt selskab? Så er et gavekort til restaurant Flammen Holstebro den helt rigtige gave. Vi vil i hvert fald gøre vores til, at der bliver serveret god mad og at de heldige modtagere af gavekortet får en hyggelig aften.

Gavekort
Flammen personale

Spisested i Holstebro

Leder du efter et godt spisested i Holstebro, kan vi tilbyde dig en lækker grillbuffet med noget for enhver smag. Her får du en god oplevelse, uanset om du kommer alene, med kæresten eller hele familien. Vi glæder os til at se dig i vores spisested i Holstebro.

FAMILIERESTAURANT

Familierestaurant i Holstebro

Flammen er en families ønske om at skabe et hyggeligt sted for alle, med noget for enhver smag, og hvor man på god, sønderjysk manér bliver richte godt sat (rigsdansk: rigtig godt mæt) uden, at det koster en bondegård. Tag derfor trygt familien med på vores familierestaurant i Holstebro.

Kød på grillen

Ud at spise i Holstebro

Tag venner, familie eller forretningsforbindelser med ud at spise på Flammen Holstebro. Vores buffet med mindst 15 forskellige slags kød og store salatbuffet sørger for, at der er noget, som alle kan lide. Ud over vores store grill- og salat-buffet kan du naturligvis både få øl, vand og vin, kaffe og dessert.

Flammen personale

Restaurant Holstebro

Restaurant Flammen Holstebro er som vores andre restauranter en buffetrestaurant. Vi serverer altså ikke à la carte, men tilbyder mange forskellige kødudskæringer og et stort salat- og tilbehørsudvalg. Du kan sammen med vores udskærer, selv vælge dine foretrukne kødstykker, direkte fra grillen.

Firmaarrangement på Flammen

Forretningsfrokost i Holstebro

Hos Flammen tilbyder vi at åbne restauranten op til frokost for virksomheder med min. 40 personer, der ønsker at holde et møde eller et firma arrangement. Vi kan også holde jeres firma arrangement i vores almindelige åbningstid. Vi vil meget gerne imødekomme jeres ønsker.

Restaurant Flammen i Holstebro Få et godt måltid

Når du fremhæver en charmerende by i det vestlige Jylland, der har en rig kulturhistorie og er kendt for sine mange kunstnere, så er der vist ingen tvivl om, at du snakker om en ganske unik by. Der er selvfølgelig tale om Holstebro. Spændende attraktioner, skønne hoteller, hyggelig atmosfære, lokal charme og et væld af restauranter i Holstebro, gør byen til et attraktivt sted.

Det er en lokation, der rummer alt fra diverse erhvervsmuligheder i både den private og offentlige sektor. Holstebro er kendt for sit kulturliv, og byder også på en blanding af tradition og nytænkning. Ud fra dette, er det ikke svært at konstatere, at der i Holstebro er plads til alle.

Du kan for eksempel invitere dig og dine nærmeste på besøg, på Flammen i Holstebro.
Vi glæder os til at byde dig velkommen, og vi sørger for, at du blot skal bestille drikkevarer og derefter tage godt for dig, i vores kæmpe grillbuffet, med blandt andet:

Minimum 3 varianter af forretter til at starte oplevelsen på.
Minimum 15 slags kød, med højt fokus på unikke specialiteter.
Minimum 50 forskellige varianter i salatbaren, til at imødekomme det sunde alternativ.
Minimum 10 slags varmt tilbehør, og hertil sovs og dip af forskellig karakter.

Der findes mange forskellige restauranter i Holstebro centrum. Hos os vil du ikke kun opleve en god og solid gastronomisk oplevelse. Vi kombinerer det med en stor portion god kundebetjening, i vores hyggelige restaurant. Det er vigtigt, at du føler dig hjemme hos os, i Flammen Holstebro, så du kan nyde maden og føle dig godt tilpas, i godt selskab.

Vi glæder os til at se dig i vores restaurant i Holstebro

Restaurant Flammen er et af de foretrukne spisesteder i Holstebro for dem, der ønsker god mad og masser af valgmuligheder. Med vores grillbuffet kan du sammensætte din helt egen 3-retters menu med en god forret, hovedret og dessert ud fra dine favoritter.

Har du spørgsmål til vores udvalg, restaurant eller muligheden for at afholde dit selskab? Så er du velkommen til at kontakte os for at få hjælp og svar. Vi glæder os til at give dig og dit selskab en skøn aften.

Hold dit selskab hos Flammen i Holstebro

Hos Restaurant Flammen elsker vi selskaber, både store og små. Så skal du holde fødselsdag, konfirmation, firmaarrangement eller noget fjerde, så står vi klar til at hjælpe jer. I skal blot sørge for at nyde festen, så sørger vi for alt det praktiske, som madlavning og efterfølgende opvask. Hvem vil ikke gerne slippe for det?

I vores hyggelige omgivelser kan I sænke skuldrene og nyde hinandens selskab. Vi har ikke deciderede festlokaler til rådighed i restauranten, men vi kan sagtens arrangere et mere privat hjørne, hvis I gerne vil afskærmes lidt for de øvrige gæster.

Takeaway muligheder fra Flammen i Holstebro

Leder du efter gode spisesteder i Holstebro? Prøv at bestille vores takeaway. I alle vores restauranter bestræber vi os på, at der er mad i grillbuffeten af forskellige slags karakter. På den måde er der altid noget til enhver smag og lyst. Derfor sørger vi for, at der altid er noget, der passer til dig og dine gæster.

Du har mange muligheder, når det kommer til takeaway i Holstebro. Vores grillbuffet indeholder forskellige ikoniske, klassiske og smagfulde udsnit fra vores fysiske grillbuffet i restauranterne. Du kan her få en kort indsigt i, hvad vores takeaway univers byder dig på:

  • Forskellige varianter af salater som frisk tilbehør
  • Mange forskellige slags kød og hovedretter
  • Friskbagt brød med en sprød skorpe og blødt midtpunkt
  • Almindeligt smør eller kryddersmør til det friske brød
  • Cremet pastasalat som det ultimative tilbehør
  • Sprøde snackkurve med blandt andet chili cheese bites eller løgringe
  • Smagfuld sovs og dip af forskellige karakter

Udover at du selv kan sammensætte din egen menu med hvad end du ønsker og har behov for.

Sådan fungerer Flammens smarte takeaway koncept

Du bestiller din takeaway online igennem vores takeaway platform. Når du bestiller mad fra vores restaurant i Holstebro, så skal du vælge dit foretrukne afhentningstidspunkt. På den måde kan vi sørge for, at maden er klar, når du afhenter måltidet. Og du skal ikke bekymre dig om mængden af mad, da vi hverken går på kompromis med kvaliteten eller kvantiteten af vores retter. Det er nemlig væsentligt for os, at du derhjemme bliver efterladt med en smagfuld og mættende følelse efter måltidet fra Restaurant Flammen.