Åbningstider

Restaurant:

Søndag - torsdag:

17.00 - 22.00

Fredag - lørdag:

17.00 - 23.00

Buffeten lukker:

Søndag - torsdag:

20.30

Fredag - lørdag:

21.30

Dessertbuffet:

Søndag - torsdag:

17.20 - 20.30*

Fredag - lørdag:

17.20 - 21.30*

TakeAway åbningstider:

Søndag - torsdag:

17.00 - 19.30

Fredag - lørdag:

17.00 - 20.00

*Tidligste lukketid angivet.

Kort Flammen Holstebro

I bil?

Restauranten ligger i centrum af byen tæt på både parkering og åen. Restauranten ligger lige i midten af Østergade sammen med en masse andre restauranter. For at parkere tæt på restauranten henviser vi til Enghavens Parkeringsplads.

Restauranten

Salatbuffet på Flammen

Vacant

“I hjertet af Holstebro, får vi endelig lov til at åbne dørene, for jer alle. Vi har endelig fundet vejen til det nordlige Vestjylland, og er klar til at servere overdådig grillbuffet, til en masse vestjyder. Vores nye restaurant kommer til at indbyde til varme, hygge og en masse dejlige aftener, i godt selskab.”

Gitte Andersen, bestyrer, Restaurant Flammen, Holstebro

Information

Grillbuffet

Grillbuffet i Holstebro

Vores lækre buffet bliver passet og plejet af vores dygtige medarbejdere. Opfylderne sørger for, at de 50 salatvarianter og 10 varme retter er fyldte, og udskærerne sørger for, at du får smagt nogle af de 15 slags kød, vi har på grillen. Velbekomme.

Læs mere
Selskaber på Flammen

Selskaber i Holstebro

Store selskaber er ingen problem her hos Flammen i Holstebro. Vi har en af Danmarks største Flammen-restauranter med plads til 240 gæster, og det giver os gode muligheder for at finde en god plads til jer. Giv os et ring eller skriv til os, så finder vi den helt rigtige løsning til jer.

Læs mere
Arrangementer

Arrangementer i Holstebro

Hvis I skal holde et arrangement i Holstebro med arbejdspladsen, vennerne eller familien, så kontakt os endelig for at høre om jeres muligheder. Vi er rigtig gode til arrangementer, og vores store udvalg i buffeten gør, at vi kan mætte langt de fleste munde. Vi glæder os til at se jer.

Læs mere

Gavekort

Vil du gerne give et gavekort til en, du har kær? Skal det indeholde god mad og en god aften i godt selskab? Så er et gavekort til restaurant Flammen Holstebro den helt rigtige gave. Vi vil i hvert fald gøre vores til, at der bliver serveret god mad og at de heldige modtagere af gavekortet får en hyggelig aften.

Gavekort
Flammen personale

Spisested i Holstebro

Hos Restaurant Flammen i Holstebro går god mad og god stemning hånd i hånd. Vores menu er en fest af forskellige smage, som spænder fra saftige udskæringer til friske salater og lækre desserter. Med vores hyggelige atmosfære, garanterer vi dig en god aften, i godt selskab og dejlige omgivelser.

FAMILIERESTAURANT

Familierestaurant i Holstebro

Flammen er en families ønske om at skabe et hyggeligt sted for alle, med noget for enhver smag, og hvor man på god, sønderjysk manér bliver richte godt sat (rigsdansk: rigtig godt mæt) uden, at det koster en bondegård. Tag derfor trygt familien med på vores familierestaurant i Holstebro.

Kød på grillen

Ud at spise i Holstebro

Tag venner, familie eller forretningsforbindelser med ud at spise på Flammen Holstebro. Vores buffet med mindst 15 forskellige slags kød og store salatbuffet sørger for, at der er noget, som alle kan lide. Ud over vores store grill- og salat-buffet kan du naturligvis både få øl, vand og vin, kaffe og dessert.

Flammen personale

Restaurant Holstebro

Restaurant Flammen Holstebro er som vores andre restauranter en buffetrestaurant. Vi serverer altså ikke à la carte, men tilbyder mange forskellige kødudskæringer og et stort salat- og tilbehørsudvalg. Du kan sammen med vores udskærer, selv vælge dine foretrukne kødstykker, direkte fra grillen.

Firmaarrangement på Flammen

Forretningsfrokost i Holstebro

Hos Flammen tilbyder vi at åbne restauranten op til frokost for virksomheder med min. 40 personer, der ønsker at holde et møde eller et firma arrangement. Vi kan også holde jeres firma arrangement i vores almindelige åbningstid. Vi vil meget gerne imødekomme jeres ønsker.

Restaurant Flammen i Holstebro Få et godt måltid

Når du fremhæver en charmerende by i det vestlige Jylland, der har en rig kulturhistorie og er kendt for sine mange kunstnere, så er der vist ingen tvivl om, at du snakker om en ganske unik by. Der er selvfølgelig tale om Holstebro. Spændende attraktioner, skønne hoteller, hyggelig atmosfære, lokal charme og et væld af restauranter i Holstebro, gør byen til et attraktivt sted.

Det er en lokation, der rummer alt fra diverse erhvervsmuligheder i både den private og offentlige sektor. Holstebro er kendt for sit kulturliv, og byder også på en blanding af tradition og nytænkning. Ud fra dette, er det ikke svært at konstatere, at der i Holstebro er plads til alle.

Du kan for eksempel invitere dig og dine nærmeste på besøg, på Flammen i Holstebro.
Vi glæder os til at byde dig velkommen, og vi sørger for, at du blot skal bestille drikkevarer og derefter tage godt for dig, i vores kæmpe grillbuffet, med blandt andet:

Minimum 3 varianter af forretter til at starte oplevelsen på.
Minimum 15 slags kød, med højt fokus på unikke specialiteter.
Minimum 50 forskellige varianter i salatbaren, til at imødekomme det sunde alternativ.
Minimum 10 slags varmt tilbehør, og hertil sovs og dip af forskellig karakter.

Der findes mange forskellige restauranter i Holstebro centrum. Hos os vil du ikke kun opleve en god og solid gastronomisk oplevelse. Vi kombinerer det med en stor portion god kundebetjening, i vores hyggelige restaurant. Det er vigtigt, at du føler dig hjemme hos os, i Flammen Holstebro, så du kan nyde maden og føle dig godt tilpas, i godt selskab.

Vi glæder os til at se dig i vores restaurant i Holstebro

Restaurant Flammen er et af de foretrukne spisesteder i Holstebro for dem, der ønsker god mad og masser af valgmuligheder. Med vores grillbuffet kan du sammensætte din helt egen 3-retters menu med en god forret, hovedret og dessert ud fra dine favoritter.

Har du spørgsmål til vores udvalg, restaurant eller muligheden for at afholde dit selskab? Så er du velkommen til at kontakte os for at få hjælp og svar. Vi glæder os til at give dig og dit selskab en skøn aften.
Vi byder også hjerteligt familier velkommen, hos Restaurant Flammen i Holstebro. I vores alsidige buffet, vil I finde masser af muligheder, for både voksne og barnlige sjæle. Lad børnene gå på opdagelse i den varme buffet, hvor de både finder fritter, nuggets og frikadeller, mens de voksne kan få alt hvad hjertet begærer, fra grillen.
Hos os handler det ikke kun om mad, men om at skabe hyggelige og mindeværdige øjeblikke, som I kan dele længe efter. Tag familien med, til en aften med mange smagsoplevelser.
Vi vil se frem til at byde jer velkommen.

Hold dit selskab hos Flammen i Holstebro

Hos Restaurant Flammen elsker vi selskaber, både store og små. Så skal du holde fødselsdag, konfirmation, firmaarrangement eller noget fjerde, så står vi klar til at hjælpe jer. I skal blot sørge for at nyde festen, så sørger vi for alt det praktiske, som madlavning og efterfølgende opvask. Hvem vil ikke gerne slippe for det?

I vores hyggelige omgivelser kan I sænke skuldrene og nyde hinandens selskab. Vi har ikke deciderede festlokaler til rådighed i restauranten, men vi kan sagtens arrangere et mere privat hjørne, hvis I gerne vil afskærmes lidt for de øvrige gæster.Vil du være sikker på, at dit selskab ikke mangler noget? Så overvej vores [all inclusive], når du afholder dit arrangement, hos os. Med all inclusive behøver I ikke bekymre jer om noget andet, end bare at nyde aftenen. Vores dygtige medarbejdere vil sørge for at buffeten spiller, glassene er fyldte og at I kan fokusere fuldt ud, på at være til stede i øjeblikket.

Giv jer selv den luksus, at lade os tage os af alle detaljerne, mens I sammen skaber minder, som varer ved. Kontakt os, for at høre nærmere eller for at tilføje all inclusive* til din reservation hos Restaurant Flammen i Holstebro.
*for at benytte all inclusive, skal dette vælges af hele bordet

Takeaway muligheder fra Flammen i Holstebro

Leder du efter gode spisesteder i Holstebro? Prøv at bestille vores takeaway. I alle vores restauranter bestræber vi os på, at der er mad i grillbuffeten af forskellige slags karakter. På den måde er der altid noget til enhver smag og lyst. Derfor sørger vi for, at der altid er noget, der passer til dig og dine gæster.

Du har mange muligheder, når det kommer til takeaway i Holstebro. Vores grillbuffet indeholder forskellige ikoniske, klassiske og smagfulde udsnit fra vores fysiske grillbuffet i restauranterne. Du kan her få en kort indsigt i, hvad vores takeaway univers byder dig på:

  • Forskellige varianter af salater som frisk tilbehør
  • Mange forskellige slags kød og hovedretter
  • Friskbagt brød med en sprød skorpe og blødt midtpunkt
  • Almindeligt smør eller kryddersmør til det friske brød
  • Cremet pastasalat som det ultimative tilbehør
  • Sprøde snackkurve med blandt andet chili cheese bites eller løgringe
  • Smagfuld sovs og dip af forskellige karakter

Udover at du selv kan sammensætte din egen menu med hvad end du ønsker og har behov for.

Sådan fungerer Flammens smarte takeaway koncept

Du bestiller din takeaway online igennem vores takeaway platform. Når du bestiller mad fra vores restaurant i Holstebro, så skal du vælge dit foretrukne afhentningstidspunkt. På den måde kan vi sørge for, at maden er klar, når du afhenter måltidet. Og du skal ikke bekymre dig om mængden af mad, da vi hverken går på kompromis med kvaliteten eller kvantiteten af vores retter. Det er nemlig væsentligt for os, at du derhjemme bliver efterladt med en smagfuld og mættende følelse efter måltidet fra Restaurant Flammen.

Flammens takeaway er også det oplagte valg, når du skal fejre din fødselsdag. Vi vil nemlig gerne gøre den endnu bedre, med en ekstra overraskelse! Når du bestiller takeaway fra Flammen i Holstebro, på din fødselsdag, kan du se frem til gratis softice, som vores gave* til dig.
Så uanset om du fejrer med familie og venner, eller alene derhjemme, vil vi gerne tilføje en lækker og festlig detalje til din særlige dag. Det eneste du skal gøre, er at tilføje hvor mange fødselsdagssoftice du har brug for, når du placerer din ordre. Så lad os forkæle dig, med at tilberede god mad for dig, sammen med den lille ekstra glæde, af softice, på Flammens regning.

*tilbuddet gælder kun, når du afhenter takeaway på din fødselsdag.