Arrangementer

Fantastisk familierestaurant hos Flammen

Med rødder i Sønderjylland kommer det nok ikke bag på nogen, at nærvær, hyggelig atmosfære og kvalitetsmad er i højsædet i vores familierestaurant, Restaurant Flammen. Vores værdier er sået og groet fra Fole Høkerkro, hvor gode råvarer satte standarden, som i dag fortsat er repræsenteret over hele landet.

Mere end blot en familierestaurant

Vores familierestaurant er mere end blot en restaurantkæde. Restaurant Flammen er familiens ønske om at skabe et hyggeligt sted, hvor der er noget for alle – hvad end det er den store familiegruppe, kolleger eller parret, der ønsker at blive “richte godt sat” (rigsdansk: virkelig mæt) til en overkommelig pris, hvor alle kan være med.

Hos Restaurant Flammen betegner vi os selv som mere end blot en familierestaurant i den forstand, at vi har plads til alle, og vi ønsker, at alle føler sig velkomne og hjemme i vores hyggelige restaurant. Netop af den årsag har vi gjort det til vores fornemmeste opgave, at buffeten altid står klar, når I er klar.

Familierestaurant udover det sædvanlige

Hvis du skal holde fødselsdag, konfirmation eller noget helt tredje, så kan vi hos Restaurant Flammen stå for maden til dit næste arrangement. Vi kan rumme en god portion gæster, så du kan invitere alle dem, du holder af.

Holder du dit næste arrangement i vores restaurant, så slipper du for besværet med at stå flere timer i køkkenet, sørge for indkøb og ikke mindst opvask og oprydning. Hos os skal du blot koncentrere dig om at hygge dig med din familie og venner i vores hyggelige rammer. Læs mere om mulighederne for at holde dit næste selskab i restauranten.

Buffet til hele selskabet

Når du holder dit selskab i vores fantastiske familierestaurant, er der flere muligheder, du kan benytte dig af. Uanset hvilken type tilbud, du ønsker at gøre brug af, så lover vi dig, at buffeten er spækket med veltilberedt mad, en indbydende salatbar og et varieret udvalg af varmt tilbehør.

Vælg vores All Inclusive og All Inclusive med Cocktails, hvis du ønsker hele pakken. Disse tilbud indeholder grillbuffet, drikkevarer ad libitum og dessertbuffet. Læs mere om All Inclusive-tilbuddene her.

Mad ud af huset fra Flammen

Har du allerede sat rammerne for dit næste arrangement, men mangler maden til at sætte prikken over i’et? Så tilbyder vi hos Restaurant Flammen også at levere mad ud af huset.

Vi leverer mad til alle former for fester og arrangementer – hvad enten det er en reception, barnedåb eller konfirmation. Vores vigtigste opgave er at sikre, at du kan slappe af og nyde festen sammen med dine gæster.

Med dette koncept har vi taget alt det bedste fra vores restauranter: Stor valgfrihed, store portioner og den højeste kvalitet – ligesom du kender Restaurant Flammen bedst.

Vi ønsker at gøre det nemt og overskueligt for dig, og derfor tilbyder vi også mulighed for levering af maden – naturligvis tilberedt og anrettet i skåle og på fade, så det er klar til servering, når du er.

Restaurant Flammen er en familierestaurant udviklet med et ønske om, at alle kan lege med. Derfor behøver det ikke at koste en bondegård, når du skal have maden leveret til din næste fest. Vi ønsker blot, at du bestiller kuverter til minimum 20 personer. Ønsker du at vide mere om mad ud af huset, kan du læse mere her.

Besøg vores familierestaurant

Selvom Restaurant Flammen startede i det små, var det med store visioner om at udbrede tilfredsheden fra vores gæster til hele landet. I Kolding kom den første familierestaurant til verden og kort tid efter blev drømmen om udvidelse på landsplan gjort til virkelighed.

I dag er familierestauranten repræsenteret på landsplan med 15 restauranter.