Salatbuffet

Mad ud af huset fra Flammen

Fra 199,- pr. kuvert

Vi har taget det bedste med fra vores restauranter: Stor valgfrihed, store portioner og kvaliteten, som du kender den. Alt sammen uden det koster en bondegård.

Sammensæt selv din menu med lige netop dine favoritter – og skal der ekstra forkælelse til, kan du både tilkøbe forretter, ekstra kød og desserter.

Maden leveres rygende varm og i skåle og fade, lige til at sætte på bordet.

Vejle, Horsens
Flammen mad ud af huset

Vælg 3 slags kød

Du kan vælge mellem 13 forskellige slags kød: Er du til kalvecuvette med BBQ og hvidløg, kalkun med tomatmarinade og hvidløg, eller hvad med vores populære Go’e ben, som er marineret med vores egen, hjemmelavede BBQ-marinade? Lyder det ikke rimelig lækkert? Skal det være lidt mere eksotisk, kan du vælge kænguru med trøffelpebermarinade. For 30 kr. ekstra pr. person kan du også vælge oksemørbrad. Se alle valgmuligheder under bestillingen eller i menukortet.

Der tages forbehold for udskiftning i sortimentet.
Flammen mad ud af huset

Vælg 2 slags kartofler

Du kan vælge mellem 4 slags kartofler: Prøv for eksempel vores hjemmelavede flødekartofler, der sender en duft ud i rummet, som er helt uimodståelig. Eller ovnstegte kartofler med sprødstegt bacon. Vi har også ovnbagte kartofler vendt i smør, persille og groft salat. Eller foretrækker du hjemmelavet kartoffelsalat, kan du også vælge dette. Der er noget for enhver smag. Det er svært at vælge, så heldigvis kan du vælge 2 varianter.

Der tages forbehold for udskiftning i sortimentet.
Sovs

Vælg 1 slags sovs

Du kan vælge mellem 3 slags sovs: Den populære whiskysovs rørt med fløde, Flammens populære vildtsovs, som er vores egen, hemmelige opskrift eller Flammens klassiske bearnaisesovs, som er et sikkert hit. Du kan selvfølgelig tilvælge flere, hvis du elsker sovs. Uanset hvad, så skal der sovs til at fuldende den perfekte middag.

Der tages forbehold for udskiftning i sortimentet.
Flammen mad ud af huset

Vælg 2 slags salat

Du kan vælge mellem 5 lækre salater: Den klassiske blandede salat, som både kan fås som en almindelig blandet salat, eller ved tilkøb som salatbuffet med 8-10 varianter. Eller hvad med vores årstidssalat, den populære pastasalat med bacon eller Kettys favorittomatsalat med mozzarella. Og sidst, men ikke mindst, kan du vælge den sprøde broccolisalat (+15 kr.). Vælg dine to favoritter.

Der tages forbehold for udskiftning i sortimentet.
Dip

Vælg 1 dressing

Hvad er en lækker salat uden en god dressing? Her kan du vælge mellem 3 lækre, hjemmelavede dressinger: Hvidløgsdressing, creme fraiche med urter eller Thousand Islands. De bliver alle lavet helt fra bunden og er det friske, søde eller krydrede pust til salaterne.

Der tages forbehold for udskiftning i sortimentet.
Pandekager med is

Ekstra forkælelse

Ønsker du lidt ekstra forkælelse til dig og dine gæster? Så kan du tilkøbe både forretter og desserter. Som forret kan du tilkøbe enten sesambagt laks med krydderurter, anrettet med sprøde salater, syltede rødløg, citron, krydderurtedressing og brød, eller tarteletter med høns i asparges, hakket persille og tomat. Til dessert er der forskelige varianter af softice med enten toppingmix, pandekager eller brownie.

Der tages forbehold for udskiftning i sortimentet.
Restaurant Flammen

Mad ud af huset Flammen

Står du og skal holde fest for mange mennesker og mangler nogle til at levere maden? Så fortvivl ej. Hos Flammen kan du bestille buffet ud af huset. Når du skal bruge mad til mange, er buffet altid en god løsning. Så kan dine gæster tage lige, hvad de vil og blive mætte. Vi sørger for velsmagende mad, som du kender fra vores restauranter, til dit arrangement. Bestil mad ud af huset hos Flammen i dag.

Buffet ud af huset til dit arrangement

Uanset hvilket arrangement du skal holde, vil Flammens buffet ud af huset være ideel. Med en buffet kan du få en lang række forskellige retter, så dine gæster nemt kan vælge lige præcis det, de gerne vil have. Du kan for eksempel vælge Flammens Mad ud af huset, når du skal holde:

  • Konfirmation
  • Fødselsdag
  • Julefrokost
  • Bryllupsfest
  • Firmaarrangement
  • Andre fester

Ja, Flammens Mad ud af huset er perfekt til arrangementer, hvor du skal bruge lækker og velsmagende mad til mange. Med Flammens buffet ud af huset er du sikret, at alle dine gæster bliver mætte og får et rigtig godt måltid.

Vælg Flammens Mad ud af huset, når det skal være nemt

Når du skal holde et større arrangement, som kræver mad til mange mennesker, så er det en god idé at få mad ud af huset. På den måde skal du blot servere maden for dine gæster uden stress og besvær. Derfor er det en rigtig god løsning at vælge Flammens buffet ud af huset. Så har du mere tid sammen med dine gæster, og det er kun oprydningen bagefter, du selv skal stå for.

Samme kvalitet og gode smag med mad ud af huset

Hvis du har besøgt en af vores restauranter før, så kender du sikkert allerede vores all you can eat-koncept. Med mad ud af huset fra Flammen sørger vi for den samme høje kvalitet og gode smag, når du vælger vores buffet ud af huset. Derfor skal du ikke bekymre dig, om du får velsmagende mad til dit arrangement – det har vi sørget for. Så kan du blot læne dig tilbage og nyde dine gæsters selskab.

Få mad til mange med Flammens buffet ud af huset

Når du vælger Flammens buffet ud af huset, er du sikret, at dine gæster bliver mætte. Vi sørger for, at der er nok mad til alle. Derfor er det også underordnet, hvor mange gæster, du har inviteret til dit arrangement. Vi finder en god løsning sammen, så både du og dine gæster får en rigtig god oplevelse med Flammens Mad ud af huset. Giv os et kald, så finder vi ud af noget.

Bestil Flammens Mad ud af huset

Hvis du står overfor kommende arrangementer, hvor du skal bruge velsmagende mad til mange, så skal du vælge Flammen. Med vores lækre og smagfulde buffet er du garanteret en god madoplevelse. Vi står altid klar til at finde en god løsning sammen med dig, så du får det ideelle arrangement med lækker mad. Vi er klar til at gøre dit arrangement til en succes med Flammens Mad ud af huset.

Du kan tage kontakt til os, hvis du vil høre mere om Flammens Mad ud af huset-koncept til dit arrangement. Så kan vi sammen finde den ideelle løsning.