Flammen takeaway

Bestil din favoritmenu hurtigt og nemt online.

I Flammens Takeaway kan du blandt andet bestille go’e ben, salat, fritter, lækre, møre og saftige stege samt softice. Du kan endda blande din helt egen takeaway-favoritmenu.

Hent allergilisten for takeaway

Flammen takeaway

Takeaway fra Flammen

Takeaway

Sammensæt din egen menu

Når du bestiller takeaway hos os, kan du selv bestemme, hvad der skal ligge ved siden af det kød, du har valgt. Er du til pommes? Eller måske vores lækre flødekartofler? Du kan også selv vælge din salat, dip og sovs.

Salatbar på Flammen

Salat – din sunde sidemakker

Kød, kartofler og sovs er en klassiker. Nogle gange skal den bare lige piftes op med en god salat på siden. Det smager godt – og så giver det en god følelse i maven. Og i samvittigheden. Der er salat med i de fleste af vores takeaway-menuer, men du kan også tilkøbe ekstra salater, hvis du er en meget grøn type.

Flammen takeaway

Kvalitet og smag – også i vores takeaway

Du kender smagen af Flammen, og du ved, at vi ikke går på kompromis med kvaliteten. Samme smag og kvalitet kan du forvente dig af vores takeaway. Det er nemlig noget, vi går meget op i. Det skal smage – og du skal blive mæt.

Kød på grillen

Mad nok til hele familien – og mere til!

Saml familien til en hyggelig aften. Vores takeaway-menuer har fået vokseværk, og det kan ses! Du ved, hvad man siger: ”Jo større, des bedre.” Derfor har vi sammensat de mest populære retter til kæmpemenuerne Familie-Hygge og Smagen af Flammen, som gør det nemt for dig at byde familien og vennerne på aftensmad.

Børnemenu

Børnemenuer

Var det noget med en gang go’e ben, fritter eller chicken fingers? Vi har skræddersyet det perfekte måltid til de små, så de går mætte og tilfredse fra bordet.

Flammen takeaway

Takeaway til en god pris

Vores takeaway tilbyder menuer i alle prisklasser. For en rigtig god pris kan du få et varmt, lækkert og solidt måltid, som med garanti gør dig mæt.

Vælg selv tilbehør til softice

Dessert efter takeaway menuen?

Slut aftenen af med lidt sødt. Du kan tilkøbe vores softice til din takeaway-bestilling. Og bare rolig, den er på køl og holder sig kold hele vejen hjem.

Flammens Takeaway Hurtigt og nemt

I vores takeaway har vi samlet alt det bedste fra vores buffet i lækre menuer – lige til at tage med hjem og nyde i vante rammer. Spis dig mæt sammen med familien, invitér vennerne eller naboen forbi til en hyggelig aften, eller smæk benene op og spis dig mæt, mens du ser en god film. Bestil nemt og hurtigt online.

Lækker, smagfuld og frisk takeaway fra Flammen

Det historiske forløb, takeaway har haft, kan kategoriseres som både langt, interessant og spændende. Med andre ord er det hverken et nyt begreb eller en ny opfindelse. Til gengæld har det i dag stor betydning for mange restauranters eksistens og udvikling.

Hos Flammen er takeaway vores ultimative løsning, når du ikke har lyst, tid eller behov for at lave mad. Her er det optimalt at bestille en god omgang takeaway. Vi sørger for, at der er noget for enhver smag, da vores menuer er varierede og indholds- og næringsrige.

Find ud af, hvor din nærmeste Flammen-restaurant ligger og bestil vores lækre takeaway. Du er naturligvis altid velkommen til at komme på besøg, når du vil have det komplette og fulde udvalg af vores menu. Vi giver dig nemlig ikke kun en god oplevelse, når det kommer til at bestille mad. Vi kombinerer det ligeledes med en rar, behagelig, og autentisk atmosfære.

Vi forstår dog godt, hvis overskuddet også skal være på plads, før du begiver dig ud på en restaurant for at få en unik oplevelse. Prøv derfor vores smarte takeaway-koncept: Bestil mad online, og nyd lækker takeaway i din egen private boble.

Bestil mad fra Flammens fantastiske takeaway-univers

Når du bestiller mad gennem vores takeaway, er der nogle forskellige muligheder, vi har valgt fra vores grillbuffet. Vi anerkender dog, at lysten og smagsløgene kan være forskellige, hvorfor udvalget er bredt. Ligeledes kan behovet også være varierende alt efter, hvilken situation, du står i. Udvalget byder for eksempel på:

 • Kombinerede og komplette menuer
 • Sprøde snackkurve til at vække appetitten
 • Saftigt og mørt kød med fokus på unikke specialiteter
 • Varmt og sprødt tilbehør af forskellige karakter
 • Friske og sunde salater
 • Indholdsrig pastasalat
 • Forskellige slags dip til for eksempel pommes frites
 • Sovs til dit foretrukne stykke kød
 • Friskbagt brød med mulighed for at tilkøbe smør
 • Syndige, lækre, kølige og søde desserter
 • Forskellige slags drikkevarer

Flammen har også gjort det nemt for dig, som ikke har behov for at sammensætte din egen menu. Du har nemlig rig mulighed for at vælge imellem forskellige slags retter, der allerede er sammensat til menuer. Her kan du også tilkøbe varianter, hvis du har et ønske om dette.

Sådan får du et varieret måltid fra Flammen hjem i stuen

Takeaway er et perfekt alternativ, da det stadig er et meget moderne, aktuelt, nemt og bekvemt koncept at benytte sig af. Hos Flammen har du mulighed for at opleve mad, du både kan bruge til den rutineprægede og kedelige hverdag, samt til den lidt mere festlige weekend. Vi ser frem til at være det perfekte punktum gennem vores mad hjemme hos jer. Bestil allerede i dag.

Vi ønsker selvfølgelig at være en behjælpelig faktor i vores gæsters liv. Derfor kan du nemt og bekvemt med få klik bestille mad, som du kan nyde sammen med dine nærmeste i hyggelige og trygge rammer. Derfor har vi gjort det nemt at få et varieret måltid med hjem i stuen fra Flammens store grillbuffet.

Det er som sagt ikke kun i den mindre skala, vi kan spille en hovedrolle for dig og dine gæster. Vi leverer nemlig også mad ud af huset til større arrangementer. Står du overfor en stor mærkedag, hvor du inviterer mange mennesker, kan vi stå for maden. Så kan du have fuld fokus på de andre, vigtige ting i forbindelse med for eksempel konfirmation, fødselsdag, barnedåb eller en reception.

Velbekomme.