Flammen Slagelse

Åbningstider

Restaurant:

Søndag - torsdag:

17.00 - 22.00

Fredag - lørdag:

17.00 - 22.30

Buffeten lukker:

Søndag - torsdag:

20.30

Fredag - lørdag:

21.30

Dessertbuffet:

Søndag - torsdag:

17.20 - 20.30

Fredag - lørdag:

17.20 - 21.30

TakeAway åbningstider:

Søndag - torsdag:

17.00 - 19.30

Fredag - lørdag:

17.00 - 20.00

*Tidligste lukketid angivet.

rutekort flammen slagelse

I bil?

Det er muligt at parkere i nærheden af restauranten.

Restauranten

Salatbuffet på Flammen
Line Brunk

Hos Restaurant Flammen i Slagelse kan du nyde god mad, i hyggelige omgivelser, med både familie og venner. Vi bestræber os altid på at sørge for godt værtskab, så du kun skal koncentrere dig om at have det godt og spise den velsmagende mad. Vi glæder os til at tage imod jer, i vores hyggelige restaurant.

Line Brunk, bestyrer, Restaurant Flammen, Slagelse

Information

Grillbuffet

Buffet

Vores lækre buffet bliver passet og plejet af vores dygtige medarbejdere. Opfylderne sørger for at de 50 salatvarianter og 10 varme retter er fyldte, og udskærerne sørger for, at du får smagt nogle af de 15 slags kød, vi har på grillen. Velbekomme.

Læs mere
Selskaber på Flammen

Selskaber

Store selskaber er ingen problem her hos Flammen i Slagelse. Vi er en stor Flammen-restaurant, og det giver os gode muligheder for at finde en god plads til jer. Giv os et ring eller skriv til os, så finder vi den helt rigtige løsning til jer.

Læs mere
Julefrokost

Julefrokost i Slagelse

Kom og hold en mindeværdig julefrokost i Slagelse på Restaurant Flammen – I vil ikke fortryde det. Vi byder nemlig på en stor og velsmagende julebuffet med en masse favoritter fra 10. november til 23. december, og så sørger vi selvfølgelig også for, at julestemningen er i top.

Læs mere
Flammen takeaway

Take away i Slagelse

Vil du hellere nyde den gode mad i hjemmets vante rammer? Så kan vi også tilbyde Flammens lækre take away, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Alt du skal gøre er at vælge din menu og dit afhentningstidspunkt [her], så tilbereder vi din foretrukne ret til dig!

Bestil her
Arrangementer

Arrangementer

Hvis I skal holde et arrangement i Slagelse med virksomheden, vennerne eller familien, så kontakt os endelig for mulighederne. Vi er rigtig gode til arrangementer, og vores store udvalg i buffeten gør, at vi har noget for enhver smag. Vi glæder os til at se jer.

Læs mere

Gavekort

Vil du gerne give et gavekort til én, du har kær, skal det indeholde god mad og en god aften i godt selskab, så er et gavekort til restaurant Flammen i Slagelse den helt rigtige gave. Vi vil i hvert fald gøre vores for, at der bliver serveret god mad og at de heldige modtagere af gavekortet får en hyggelig aften.

Gavekort
Flammen personale

Spisested i Slagelse

I vores skønne restaurant i Slagelse kombinerer vi smagfulde retter med en hyggelig atmosfære og varmhjertet service. Uanset om det er det møre kød, den friske salat eller de søde desserter der tiltrækker dig, så har vi noget for enhver smag.

Book bord
Selskaber på Flammen

Familierestaurant i Slagelse

Restaurant Flammen i Slagelse er stedet, hvor gode smagsoplevelser møder familiær hygge. Vores restaurant er mere end bare et spisested; det er er sted, hvor familier samles og deler mindeværdige øjeblikke. Med vores brede udvalg af lækre retter, kan de fleste blive mætte, i vores grillbuffet, høj som lav, tyk som tynd og ung som gammel.

Book bord
Firmaarrangement

Forretningsfrokost i Slagelse

Hos Flammen tilbyder vi at åbne restauranten til frokost for forretningsmøder eller –arrangementer med min. 40 personer. Vores hyggelige omgivelser og rolige atmosfære, kan danne rammerne for jeres selskab, imens gode stunder skabes eller vigtige beslutninger træffes. Ring til os på 4422 3363 mellem kl. 13 og 17, så finder vi sammen ud af den bedste løsning for jer.

Læs mere

Besøg Flammens restaurant i Slagelse

Hos Restaurant Flammen i Slagelse kan du nyde god mad i hyggelige omgivelser med både familie og venner. Vi bestræber os altid på at sørge for godt værtskab, hvor du blot skal koncentrere dig om at have det godt i selskabet og spise den velsmagende mad. Vi står nemlig for madlavningen – og du kan være sikker på, at vores menukort byder på noget for enhver smag.

Nyd en god grillbuffet i en af de bedste restauranter i Slagelse

Hos Restaurant Flammen kan du nyde en uovertruffen spiseoplevelse. Vores store buffet bugner med alt fra saftige udskæringer, lækkert tilbehør og friske salater.

Det bedste, når du besøger os, er selvfølgelig, at du må spise lige så meget af den gode mad, som du har lyst til.
Så når du og dit selskab er klar til at forlade vores restaurant igen, efter en hyggelig aften, skulle I gerne alle sammen have et stort smil på læben og en godt mættet mave.

Drikkevarerne klarer vi også nemt. Vi har både iskolde sodavand, skummende øl og fyldige vine, samt varme drikke som kaffe og te.

Du kan se nærmere på vores udvalg og skarpe priser her

Højdepunktet hos os, er uden tvivl vores udvalg på grillen.
Forestil dig mørt kød, som aldrig får en ende – det er præcis dét vi tilbyder. Med mindst 15 forskellige slags kød, står vores dygtige udskærere klar til at servere lige netop det kød, som du kunne tænke dig!
Vores mål er at levere en kuliarisk og dejlig oplevelse, som efterlader dig mere end tilfreds.

Flammen byder også på et væld af tilbehør

Hos Flammen i Slagelse har vi naturligvis en lang række af tilbehør, der går godt til kødet – eksempelvis forskellige kartofler og sauce. Og hvis der skal være lidt grønt på tallerkenen, kan du nyde et væld af muligheder i salatbuffeten, der blandt andet strækker sig over sprøde croutoner, saftige tomater og friske salatblade.

Lyder det som noget for dig?

Hos Restaurant Flammen kan du se frem til:

 • Altid mindst 3 udvalgte forretter

 • Altid mindst 15 slags kød på grillen

 • Minimum 50 slags tilbehør til din salat

 • Mindst 10 forskellige varme retter og 3 typer sauce

 • Et stort udvalg af drikkevarer til at slukke tørsten

 • Et venligt personale der skaber rammerne for en god aften

Har vi vækket appetitten? Bestil bord hos Flammen Slagelse her, og tag et smut forbi Bredegade 3b, hvor vi står klar til at tage imod dig.

Få en skøn aften hos Restaurant Flammen i Slagelse

Mangler du et sted, hvor du kan holde fødselsdag eller et andet arrangement? Så kan du være hos Flammens restaurant i Slagelse, hvor der er plads til hele flokken af venner og familie. Uanset hvor mange I er, så sørger vi altså for at pynte op til arrangementet og lave den gode mad, så gæsterne ikke mangler noget. Og vi serverer selvfølgelig den klassiske buffetmiddag, så der er noget til enhver smag og gæst.

Du kan med fordel overveje vores all inclusive deal, hvor du kan byde gæsterne på både buffet og fri bar. På den måde er der mad og drikke nok til hele aftenen, og ingen går hverken sultne eller tørstige hjem. Med all inclusive får du og dine gæster:

 • En velkomstdrink

 • Grillbuffet inklusiv forretter

 • Fri øl, sodavand, vand, kaffe og te

 • Fri vin

 • En dessert

Få mere information om vores all inclusive deal samt dine muligheder ved at kontakte os på telefon +45 69 66 34 17.

Flammens restaurant i Slagelse byder også på TakeAway

Vil du hellere nyde den gode mad i hjemmets vante rammer? Så har du naturligvis også mulighed for at bestille Flammens populære mad som take away – uden der er skåret ned på det gode og store udvalg. Du kan blandt andet lave en bland-selv-bestilling, så du kan få alle de velkendte Flammen-favoritter med hjem.

Derudover har vi sammensat nogle af vores favoritter, så det er nemt at bestille take away hos os. Tag et kig på udvalget af lækker mad til take away, og få en god middag derhjemme. Du kan bestille take away fra Flammens restaurant i Slagelse her.