Flammen Slagelse

Åbningstider

Restaurant:

Søndag - torsdag:

17.00 - 22.00

Fredag - lørdag:

17.00 - 22.30

Buffeten lukker:

Søndag - torsdag:

20.30

Fredag - lørdag:

21.30

Dessertbuffet:

Søndag - torsdag:

17.20 - 20.30

Fredag - lørdag:

17.20 - 21.30

TakeAway åbningstider:

Søndag - torsdag:

17.00 - 19.30

Fredag - lørdag:

17.00 - 20.00

*Tidligste lukketid angivet.

Slagelse

I bil?

Det er muligt at parkere i nærheden af restauranten.

Restauranten

Salatbuffet på Flammen
Line Brunk

Hos Restaurant Flammen i Slagelse kan du nyde god mad i hyggelige omgivelser med både familie og venner. Vi bestræber os altid på at sørge for godt værtskab, så du kun skal koncentrere dig om at have det godt og spise den velsmagende mad. Vi glæder os til at tage imod jer i vores hyggelige restaurant.

Line Brunk, bestyrer, Restaurant Flammen, Slagelse

Information

Grillbuffet

Buffet

Vores lækre buffet bliver passet og plejet af vores dygtige medarbejdere. Opfylderne sørger for at de 50 salatvarianter og 10 varme retter er fyldte, og udskærerne sørger for, at du får smagt nogle af de 15 slags kød, vi har på grillen. Velbekomme.

Læs mere
Selskaber på Flammen

Selskaber

Store selskaber er ingen problem her hos Flammen i Slagelse. Vi er en stor Flammen-restaurant, og det giver os gode muligheder for at finde en god plads til jer. Giv os et ring eller skriv til os, så finder vi den helt rigtige løsning til jer.

Læs mere
Arrangementer

Arrangementer

Hvis I skal holde et arrangement i Slagelse med virksomheden, vennerne eller familien, så kontakt os endelig for mulighederne. Vi er rigtig gode til arrangementer, og vores store udvalg i buffeten gør, at vi kan mætte langt de fleste munde. Vi glæder os til at se jer.

Læs mere

Gavekort

Vil du gerne give et gavekort til én, du har kær, skal det indeholde god mad og en god aften i godt selskab, så er et gavekort til restaurant Flammen Aalborg den helt rigtige gave. Vi vil i hvert fald gøre vores for, at der bliver serveret god mad og at de heldige modtagere af gavekortet får en hyggelig aften.

Gavekort

Besøg Flammens restaurant i Slagelse

Hos Restaurant Flammen i Slagelse kan du nyde god mad i hyggelige omgivelser med både familie og venner. Vi bestræber os altid på at sørge for godt værtskab, hvor du blot skal koncentrere dig om at have det godt i selskabet og spise den velsmagende mad. Vi står nemlig for madlavningen – og du kan være sikker på, at vores menukort byder på noget for enhver smag.

Nyd en god buffet i en af de bedste restauranter i Slagelse

Hos Restaurant Flammen kan du nyde en stor buffet med både kød, tilbehør og salat, og det bedste er, at du må spise så meget, som du har lyst til. På den måde har du de bedste forudsætninger for at forlade et af de mest populære spisesteder i Slagelse med et smil på læben og en mættet mave. Derudover kan vi servere en lang række af iskolde og varme drikkevarer, såsom:

 • Diverse sodavand

 • Hvid- og rødvin samt rosé

 • Forskellige øl og specialøl

 • Kaffe og te

Du kan se udvalget af drikkevarer samt de skarpe priser på vores buffet her.

Oplev en grillbuffet, der byder på det hele

Hvad siger du til saftigt og mørt kød, der aldrig får en ende? Det er nemlig noget af det, du får, når du spiser hos Restaurant Flammen i Slagelse: Vores buffet byder altid på mindst 15 forskellige slags kød, og vores udskærer står klar til at skære lige så meget af det velsmagende kød til dig, som du kan spise.

Flammen byder også på et væld af tilbehør

Hos Flammen i Slagelse har vi naturligvis en lang række af tilbehør, der går godt til kødet – eksempelvis kartofler og sauce. Og hvis der skal være lidt grønt på tallerkenen, kan du nyde et væld af muligheder i salatbaren, der blandt andet strækker sig over sprøde croutoner, saftige tomater og friske salatblade. Lyder det som noget for dig? Hos Restaurant Flammen kan du se frem til:

 • Altid 3 udvalgte forretter fra vores forret-menu

 • Altid mindst 15 slags kød tilberedt over grill

 • Minimum 50 ingredienser til at lave en lækker salat

 • Mindst 10 forskellige varme retter og 3 typer sauce

 • Et stort udvalg af drikkevarer til at slukke tørsten

 • Et venligt personale der skaber rammerne for en god aften

Har vi vækket appetitten? Bestil bord hos Flammen Slagelse her, og tag et smut forbi Bredegade 3b, hvor vi står klar til at tage imod dig.

Få en skøn aften hos Restaurant Flammen i Slagelse

Mangler du et sted, hvor du kan holde fødselsdag eller et andet arrangement? Så kan du være hos Flammens restaurant i Slagelse, hvor der er plads til hele flokken af venner og familie. Uanset hvor mange I er, så sørger vi altså for at pynte op til arrangementet og lave den gode mad, så gæsterne ikke mangler noget. Og vi serverer selvfølgelig den klassiske buffetmiddag, så der er noget til enhver smag og gæst.

Du kan med fordel overveje vores all inclusive deal, hvor du kan byde gæsterne på både buffet og fri bar. På den måde er der mad og drikke nok til hele aftenen, og ingen går hverken sultne eller tørstige hjem. Med all inclusive får du og dine gæster:

 • En velkomstdrink

 • Grillbuffet inklusiv forretter

 • Fri øl, sodavand, vand, kaffe og te

 • Fri vin

 • En dessert

Få mere information om vores all inclusive deal samt dine muligheder ved at kontakte os på telefon +45 69 66 34 17.

Flammens restaurant i Slagelse byder også på TakeAway

Vil du hellere nyde den gode mad i hjemmets vante rammer? Så har du naturligvis også mulighed for at bestille Flammens populære mad som take away – uden der er skåret ned på det gode og store udvalg. Du kan blandt andet lave en bland-selv-bestilling, så du kan få alle de velkendte Flammen-favoritter med hjem.

Derudover har vi sammensat nogle af vores favoritter, så det er nemt at bestille take away hos os. Tag et kig på udvalget af lækker mad til take away, og få en god middag derhjemme. Du kan bestille take away fra Flammens restaurant i Slagelse her.