Flammen takeaway

Nyd lækker TakeAway i Viborg hos Flammen

Er du også blevet træt af den klassiske takeaway som pizza og burger, så fortvivl ikke. Hos Flammen TakeAway i Viborg tilbyder vi et velsmagende og sundere alternativ, som du kan nyde i hverdagen og weekenden. Blandt vores menukort finder du nemt den ideelle menu til din appetit. Tjek vores menukort allerede i dag, og se frem til et lækkert måltid.

Takeaway hos Flammen i Viborg

I Viborg finder du naturligvis også vores restaurant Flammen. Vi anerkender den historiske by ved at være en del af Viborg Kaserne, hvor de værnepligtige engang indtog deres måltider. Det er derfor muligt at give dig og dine gæster en skøn helhedsoplevelse med i bagagen, når du spiser eller bestiller take-away i Viborg hos os.

Gå for eksempel på opdagelse i en kæmpe grillbuffet med et varieret og bredt sortiment, kombineret med en god portion hyggelig, behagelig og rar atmosfære. Lyder vores take-away i Viborg tiltalende for dig? Så er du altid velkommen hos os. Vi byder dig velkommen med åbne arme. Læs gerne mere om vores restauranter her.

I vores fysiske restaurant kan du finde et bredt og varieret sortiment af mad. Du kan sammensætte dine egne måltider ud fra det udvalg, som vi tilbyder. Her kan du se, hvad vi blandt andet byder dig og dine gæster på, når du møder vores grillbuffet:

 • Min. 3 forskellige forretter 
 • Min. 15 slags kød 
 • Min. 50 forskellige varianter i salatbaren 
 • Min. 10 slags varmt tilbehør

Disse muligheder har du med Flammens take-away i Viborg

Vi arbejder hårdt for, at takeaway hos Flammen bliver associeret med nærende, varierende og lækker mad. Det er vigtigt, at maden ikke bare er ensartet, kedelig og intetsigende. Det vil altså sige, at du kan nyde vores mad både til både en festlig og hverdagspræget stund. Vi har forskellige muligheder for dig og dine gæster, når det kommer til vores udvalg af takeaway i Viborg:

 • Madretter, der er komplette og velkombinerede
 • Kødspecialiteter, der er saftige og møre
 • Snackkurve, der er sprøde
 • Desserter, der er lækre, søde og syndige
 • Drikkevarer, der er smagfulde
 • Sovs og dip, der er af forskellig karakter
 • Brød, der er friskbagt
 • Salater, der er indholdsrige, friske og et sundt alternativ
 • Tilbehør, der er varme og sprøde
 • Pastasalat, der er indholdsrigt

Ydermere har du hos Flammen mulighed for at vælge menuer, som vi på forhånd har sammensat. Hertil kan du tilkøbe ekstra, hvis behovet skulle opstå. Der er i vores sortiment noget for enhver smag og lyst. Så vi er sikre på, at du kan finde noget, der passer til hele slænget. Det er vigtigt for os, at du kan vælge forskellige madkombinationer, så du kan opfylde og opnå dine ønsker.

Vi har ligeledes mulighed for at håndtere og sørge for maden til de lidt større og mere krævende arrangementer. Står du overfor en konfirmation, en rund fødselsdag, en reception eller en barnedåb, så kan du med fordel gøre brug af vores mad ud af huset koncept. Det gør vi med glæde, så du ikke skal opleve den ubehagelige, stressede følelse, når du egentlig bør slappe af og værne ekstra godt om dig selv og dine gæster.

Derfor skal du vælge take-away hos Flammen i Viborg

Her hos Flammen går vi højt op i, at vi kan være der for vores gæster. Du skal derfor benytte vores takeaway i Viborg, hvis du vil have god værdi for pengene. Vi tilbereder maden til dig, og du skal blot vælge det passende afhentningstidspunkt. Herefter kan du nemt tage maden med hjem og indtage den i ro og mag.

Vi kan hjælpe dig med at tage over på et af de tidspunkter i løbet af dagen, der oftest kan tage din fulde opmærksomhed væk fra andre essentielle opgaver. Og hos os er du naturligvis garanteret næringsrigt mad.

Det kan også være, at du har haft ekstra travlt på arbejdspladsen. Måske du ikke føler, at du har overskud til at møde op på restauranten med kæresten, vennerne, veninderne eller familien? I stedet kan det være, at du langt hellere vil nyde et lækkert, solidt og indholdsrigt måltid hjemme bag husets trygge rammer?

Det forstår vi godt. Derfor tilbyder vi vores gæster det perfekte alternativ og det ultimative punktum til din dag. Aftensmaden er vigtig, og vi gør meget ud af at vores takeaway i Viborg lever op til dine forventninger. Madretter og menuer lavet på gode råvarer og hjemmelavede opskrifter stammer fra vores sønderjyske rødder.