Flammen Esbjerg

Åbningstider

Restaurant:

Søndag - torsdag:

17.00 - 22.00

Fredag - lørdag:

17.00 - 22.30

Buffeten lukker:

Søndag - torsdag:

20.30

Fredag - lørdag:

21.30

Dessertbuffet:

Søndag - torsdag:

17.20 - 20.30*

Fredag - lørdag:

17.20 - 21.30*

TakeAway åbningstider:

Søndag - torsdag:

17.00 - 19.30

Fredag - lørdag:

17.00 - 20.00

*Tidligste lukketid angivet.

Esbjerg

I bil?

Restauranten ligger i BROEN Shoppings stueplan imellem indgangene mod Jernbanegade.

Der er 4 timers gratis parkering på taget. Husk blot at stille p-skiven.

Restauranten

Salatbuffet på Flammen
Annika Birkegren

Her ligger vi i det imponerende indkøbscenter, Broen. Vi flyttede herover, da Broen åbnede, og det er vi rigtig glade for. Vi har fået os en hyggelig restaurant i den velkendte Flammen-stil med dæmpet belysning, spændende antikviteter og små hyggekroge. Vi glæder os meget til at se jer her i Flammen Esbjerg, og vi vil gøre vores allerbedste for, at I får en skøn aften i vores restaurant.

Annika Birkegren, bestyrer, Restaurant Flammen, Esbjerg

Information

Grillbuffet

Buffet

Hvis I har en god appetit med jer, så kig forbi vores kæmpe grillbuffet, der byder på 15 forskellige slags kød, 50 varianter i salatbaren og en lækker varm buffet med forskellige kartofler, varmt tilbehør og en masse andet lækkert, der kan mætte de fleste munde.

Læs mere
Selskaber på Flammen

Selskaber

Skal I holde et selskab i familien, med firmaet eller med en flok gode venner? Så har vi masser af muligheder for at skabe de bedste rammer om et hyggeligt selskab. Vi har både plads til store og små selskaber, så giv os endelig et ring, så finder vi ud af noget.

Læs mere
Arrangementer

Arrangementer

Vi bliver tit kontaktet, når en stor dag nærmer sig. Det kan være et guldbryllup, en konfirmation eller en julefrokost. Vi elsker arrangementer, og vi vil gøre vores bedste for, at I får en rigtig hyggelig aften, som I forhåbentlig vil huske i mange år.

Læs mere

Gavekort

Giv en hyggelig aften i gave. Hvem ville ikke blive glad for en aften, hvor der er tænkt på det hele og ingen skal bekymre sig om opvasken? Og så endda sammen med nogen, man holder af. Køb et gavekort online, og vælg enten selv at printe, eller få det tilsendt. Du kan selvfølgelig også købe et gavekort i vores restauranter.

Gavekort
Flammen personale

Spisested Esbjerg

Leder I efter et spisested i Esbjerg med lidt for enhver smag? Så kan vi helt sikkert hjælpe. Med vores store grillbuffet med 15 slags kød, 10 varme retter og 50 varianter i salatbaren finder I helt sikkert noget, uanset om I er af sted på date, med hele familien eller vennerne.

FAMILIERESTAURANT

Familierestaurant

Flammen er en familieejet restaurant fra Sønderjylland. Familien ønskede at skabe en hyggelig familierestaurant, hvor man på sønderjysk bliver richte godt sat (rigsdansk: rigtig godt mæt) uden, at det koster en hel bondegård. Vores buffet byder på et kæmpe udvalg af retter til både store og små.

Kød på grillen

Ud at spise

Skal du ud at spise i Esbjerg? Tag vennerne, familien eller kæresten med ud at spise på Flammen. Start aftenen med nogle af vores lækre forretter, fortsæt derefter i vores store buffet med masser af kød på grillen, varmt tilbehør og en kæmpe salatbar. Slut aftenen af med en af vores desserter, som all-you-can-eat softice.

Flammen Esbjerg

Restaurant Esbjerg

Restaurant Flammen Esbjerg er vores vestligste restaurant. Restauranten bor inde i shoppingcenteret, Broen, som vi flyttede til, da centeret åbnede. Ligesom vores andre restauranter er Esbjerg-restauranten indrettet med lidt dæmpet belysning, antikviteter og vores helt unikke Flammenhygge.

Firmaarrangement på Flammen

Forretningsfrokost i Esbjerg

Hvis I skal have en forretningsfrokost i Esbjerg, så har vi, som noget helt særligt, nu også muligheden for at åbne restauranten op til frokost, så I kan holde jeres møde eller firmaarrangement i vores hyggelige omgivelser. I skal bare være min. 50 personer. Hvis det lyder spændende, så ring endelig til os på 6966 3417 mellem kl. 13-17, så finder vi helt sikkert en løsning, der passer til jeres behov. Vi har naturligvis også muligheder til jeres firmaarrangementer om aftenen.

Esbjergs skønne restaurant Flammen

Med sin fantastiske beliggenhed danner vores restaurant i Esbjerg rammerne om nærvær, hygge og gode stunder med familie, venner eller kollegaer. Esbjerg er fuld af skønne spisesteder, men vi er af den opfattelse, at vi udmærker os på vores fantastiske grillbuffet, velkendte atmosfære og ikke mindst vores varierede udvalg, der kan mætte alle munde.

Vores skønne Restaurant Flammen i Esbjerg er placeret i det rummelige shoppingcenter, Broen, som byder på aktiviteter og underholdning for hele familien. Når alle er kørt trætte og maverne rumler efter god mad, så står vi klar i restauranten med et bredt, indbydende og mættende udvalg, så børn såvel som voksne kan fylde tallerkenen, indtil ingen kan spise mere.

Restauranten for alle

Hvis du, din familie eller hele vennegruppen er på jagt efter en restaurant, hvor der er noget for enhver smag, så er vores restaurant i Esbjerg et rigtig godt bud. Vores brede udvalg gør det let og overskueligt at finde noget, som alle kan være med på.

Tag vennerne, familien eller kæresten under armen og sæt kurs mod Esbjergs hyggeligste restaurant. Du kan vælge at starte jeres aften med nogle af vores velsmagende forretter, inden du kaster dig over vores store og indbydende buffet fuld af lækkert kød fra grillen, varmt tilbehør og ikke mindst vores kæmpe salatbar, som rummer noget for alle.

En restaurant for hele familien

Historien bag Restaurant Flammen strækker sig mange år tilbage, hvor ideen om en familierestaurant blev iværksat og gjort til virkelighed. Konceptet bag vores restaurant – både i Esbjerg såvel som på de resterende restauranter – er at sikre, at rammerne er sat for nærvær i hyggelige omgivelser, mens hele selskabet nyder godt af maden, der altid står klar i buffetten.

I vores restaurant finder du blandt andet:

  • 15 forskellige slags kød på grillen
  • 10 typer varme retter og varmt tilbehør
  • 50 varianter i den indbydende salatbar

Med vores store, velsmagende udvalg i buffeten behøver du ikke vente på, at maden kommer til dig. I vores restaurant er maden altid klar, så du undgår at spilde tiden på at vente, men i stedet kan nyde samværet med venner, familie eller kollegaer. Det brede udvalg byder på retter for både store og små, så alle munde mættes.

Spisestedet til alle anledninger

Vores restaurant er ikke kun skabt med et formål om at rumme familien – vi nyder nemlig også at danne rammerne for hyggelige arrangementer, hvad end det er en julefrokost, en fødselsdag, firmafest eller noget helt fjerde.

Vores hyggelige indretning i restauranten gør det ideelt at samle dem, du ønsker til dit næste arrangement. I Esbjerg bestræber vi os altid på at servicere gæsterne så hurtigt som muligt, så du kan nyde og udnytte tiden på den måde.

Du kan på vores hjemmeside læse meget mere om arrangementer på Restaurant Flammen i Esbjerg. Ønsker du at blive klogere på mulighederne for at afholde dit næste arrangement i vores restaurant, så kan du fange os på 35266376.

Restauranten til din næste fest

Fester er fedt – og hvis du mangler et selskabslokale til din næste fest, så har du nu muligheden for at holde selskabet på Restaurant Flammen i Esbjerg. Vi hylder nærværet og kan samle op til cirka 500 gæster – derfor har vi i vores restaurant plads til både mindre såvel som større selskaber, hvad end det er en fødselsdag, barnedåb, konfirmation eller en julefrokost.

All Inclusive

Når du holder din næste fest hos os, så har du mulighed for at tilkøbe vores tilbud All Inclusive. Med dette tilbud får du vores enestående grillbuffet, en forret og en velkomstdrink og naturligvis også fri øl og sodavand, vand, the, kaffe og hvid-, rød- og rosévin (Flammens udvalgte vine). Afslutningsvis følger der også en skøn dessert med.

Ønsker du at forkæle dine gæster uden selv at skulle røre en finger, så finder du her mere om vores selskabsarrangementer på restauranten i Esbjerg.

Esbjergs bedste forretningsfrokost

Forretningsfrokost betyder ikke nødvendigvis hurtige løsninger og ventetid på maden, som kunne være brugt effektivt på mødet eller firmaarrangementet. Som noget helt særligt tilbyder vi på vores restaurant i Esbjerg at åbne op til frokost, hvis du ønsker at holde mødet i vores hyggelige omgivelser.

Det eneste, vi kræver fra dig er, at I er minimum 50 personer, der har lyst til at samles i vores skønne restaurant – så skal vi nok klare resten. Ringer du til os, så finder vi den løsning, der giver mest mening for dig.