Stor grillbuffet

Vælg Flammen TakeAway i Sønderborg

Vi kender alle sammen de dage, hvor vi ikke orker at lave mad og hurtigt vælger den nemme løsning: TakeAway. Hos Flammen i Sønderborg tilbyder vi velsmagende og lækker takeaway, så du nemt kan nyde et rigtig godt måltid. Vælg en af vores takeaway-menuer, eller sammensæt din helt egen, så du får præcis det, du ønsker. Er du på udkig efter takeaway i Sønderborg, så vælg Flammen i dag.

Nyd lækker takeaway

Når tiden er knap i hverdagen, og du mangler overskud til at lave et nærende og godt måltid, så fortvivl ikke. Hos Flammen TakeAway i Sønderborg sørger vi for det hele og tilbyder et lækkert og sundt alternativ til pizza og burger. Vi har sammensat en række menuer, som du nemt kan vælge til din aftensmad. Har du nogle specifikke ønsker og krav, kan du også sammensætte din egen menu – så får du præcis det, du helst vil have.

Tjek vores takeaway Sønderborg menukort ud, og bestil jeres næste måltid hos Flammen allerede i dag.

Prøv Flammen TakeAway i Sønderborg

Har du ikke prøvet vores takeaway i Sønderborg, så grib chancen nu. Blandt vores lækre menuer finder du helt sikkert den ideelle til din appetit. Vi har blandt andet følgende menuer:

  • Go’e ben
  • Ribs n’ beef
  • Oksemørbrad
  • Oksespidsbryst
  • Børnemenu

Det er kun et lille udvalg af vores smagfulde og varierede menukort. Du finder vores menuer i forskellige størrelser, så de egner sig både til en, to og fire personer. Vores børnemenu med ben eller chicken fingers er også et stensikkert hit.

Få Flammen TakeAway derhjemme

Hvis du har prøvet at spise i en af vores restauranter, kender du til vores høje kvalitet og smagfulde mad. Med Flammen TakeAway i Sønderborg giver vi dig samme oplevelse og kvalitet – det er ligesom at spise i en af vores restauranter. Så hvis din dag har været lang og du ikke føler for at spise ude, men stadig vil have Flammens lækre mad, så bestil vores takeaway i Sønderborg, og nyd det hjemme i din sofa.

Sund og smagfuldt TakeAway

Takeaway behøver ikke altid være usundt og snasket. Hos Flammen TakeAway i Sønderborg tilbyder vi et sundere alternativ, som samtidig er smagfuld og lækker. Hvis du har specifikke krav og ønsker til din takeaway, skal du vælge vores bland selv takeawaymenu.

Her kan du for eksempel vælge rigeligt med proteinkilder sammen med vores lækre salatbar, og så har du et sundt og velsmagende måltid – uden at gå på kompromis med hverken smag eller kvalitet.

Den bedste TakeAway i Sønderborg

Hos Flammen TakeAway i Sønderborg mener vi selv, vi er et rigtig godt valg. Med takeaway fra Flammen kan du nyde et delikat måltid og få en afslappende og hyggelig middag derhjemme. Smid en god film på, og så er der altså dømt max. hygge. Vælg Flammen TakeAway i Sønderborg, når det skal være nemt og lækkert.

Du kan nemt vælge til og fra og skabe den helt perfekte takeawaymenu til dig og eventuelt dine gæster.

Tag buffeten med hjem

Med Flammen TakeAway i Sønderborg kan du tage buffetoplevelsen med hjem. Mix og match de forskellige menuer, og få den ultimative buffet hjemme hos dig selv. Vælg mellem vores lækre udskæringer, sprøde kartofler, nærende salater og himmelske sovse, og du har opskriften på en vellykket middag. Bestil også Flammen TakeAway i Sønderborg, når du får gæster på besøg – det falder med garanti i god jord.

Flammen TakeAway i Sønderborg – et sikkert valg

Vælger du Flammen til din takeaway i Sønderborg, gør du et godt valg. Du kan nemt og bekvemt bestille din takeaway her fra hjemmesiden – næsten uden at løfte en finger. Du finder vores restaurant i Perlegade 9, 6400 Sønderborg, hvor vi byder dig hjerteligt velkommen til at hente takeaway eller spise i restauranten. Du finder vores åbningstider her.

Har du lyst til at forkæle en af dine nærmeste med et smagfuldt og lækkert gavekort, skal du købe det hos Flammen. Køb et gavekort til én, du holder af, og glæd dem med et godt måltid – en sikker vinder hver gang.