Flammen Randers

Åbningstider

Restaurant:

Søndag - torsdag:

17.00 - 22.00

Fredag - lørdag:

17.00 - 22.30

Buffeten lukker:

Søndag - torsdag:

20.30

Fredag - lørdag:

21.30

Dessertbuffet:

Søndag - torsdag:

17.20 - 20.30*

Fredag - lørdag:

17.20 - 21.30*

TakeAway åbningstider:

Søndag - torsdag:

17.00 -19.30

Fredag - lørdag:

17.00 - 20.00

*Tidligste lukketid angivet.

Randers

I bil?

Restauranten ligger tæt på biografen. Der er mulighed for parkering på begge sider af restauranten. Det koster 6 kr. pr påbegyndt time

Vi gør opmærksom på, at restauranten er opdelt i stueetage og 1. sal samt at der to steder i restauranten er niveauforskel i stueetagen.
Skriv venligst en kommentar ved bestilling af bord, hvis en i selskabet er dårligt gående eller sidder i kørestol.

Restauranten

Salatbuffet på Flammen
Lærke Uhd

I den helt særlige og meget smukke bygning, der før i tiden husede Bryggeriet Thor, bor vi. Vi er meget stolte af vores smukke omgivelser og den helt særlige charme og nostalgi, bygningen gemmer på. Vi har renoveret bygningen med stor respekt for historien og de originale detaljer, da vi er lidt nogle nostalgiske typer. Vi glæder os meget til at se jer i vores smukke restaurant, og I skal vide, at vi vil gøre vores bedste for, at I får en hyggelig aften i vores restaurant.

Lærke Uhd, Bestyrer, Restaurant Flammen, Randers

Information

Grillbuffet

Buffet

Skal I være helt mætte i aften? Og skal det samtidig være lækkert? Den klarer vi. Med vores store grillbuffet, der både har 15 slags kød på grillen, lækre, varme retter og 50 varianter i salatbaren, gør vi vores til, at der er noget for enhver smag, og at I bliver mætte.

Læs mere
Selskaber på Flammen

Selskaber

Har I noget at fejre? Så kan vi helt sikkert hjælpe. Vi har nemlig plads til både store og små selskaber, og vi kan godt love jer, at ingen går sultne herfra. Vi har områder i restauranten, der passer rigtig godt til store selskaber, men hvis I er et lille selskab, der hellere vil sidde lidt for jer selv, har vi også mulighed for det.

Læs mere
Julefrokost

Julefrokost i Randers

Har du i år fået til opgave at planlægge årets julefrokost? Så lad Restaurant Flammen i Randers hjælpe dig med at planlægge og facilitere den perfekte julefrokost for dig og dine venner, kolleger eller din familie. Vi byder på hyggelige lokaler med plads til store og små selskaber, en stor og velsmagende julebuffet med noget for enhver smag.

Læs mere
Arrangementer

Arrangementer

Nogle begivenheder her i livet er bare noget helt særligt. Vi afholder ofte forskellige arrangementer, som fødselsdage, firmafester, kobberbryllupper og julefrokoster. Vi har plads til de fleste, og vores buffet gør det nemt for større selskaber at blive mætte, uden nogen skal sidde og vente på maden.

Læs mere

Gavekort

Giv en hyggelig aften i gave. Med et gavekort til Restaurant Flammen giver du en aften, hvor I ikke skal tænke på hverken mad eller opvask. Så er det gode jo også, at du kan invitere dig selv med. Du kan købe gavekortet her på hjemmesiden og få det tilsendt eller selv printe. Du kan selvfølgelig også købe det i en af vores restauranter.

Gavekort
Flammen personale

Spisested Randers

Er I på udkig efter et godt spisested i Randers, har vi stedet til jer. Vores grillbuffet byder på 15 slags kød, 10 forskellige slags varmt tilbehør, og i salatbaren finder I 50 lækre varianter. Derudover har vi også forretter, som I kan starte aftenen ud med og selvfølgelig en række lækre desserter, som I kan slutte aftenen af med.

FAMILIERESTAURANT

Familierestaurant

Flammen er skabt ud fra en families ønske om at skabe et sted for alle, med noget for enhver smag. Derfor er udvalget i vores buffet så stort, at chancerne for at blive mætte er rigtig store, uden det koster en bondegård. Vi glæder os til at se jer i vores hyggelige familierestaurant i Randers.

Flammen Randers

Restaurant Randers

Restaurant Flammen Randers ligger i det smukke gamle Bryggeriet Thor. Vi har beholdt så mange af de originale detaljer som muligt og indrettet restauranten som vores andre restauranter med antikviteter, en hyggelig, dæmpet belysning og den klassiske Flammen-stemning. Vi glæder os til at se jer i vores smukke restaurant i Randers.

Firmaarrangement på Flammen

Forretningsfrokost i Randers

Hold jeres næste forretningsfrokost i vores smukke restaurant. Vi kan tilbyde jer at åbne restauranten til frokost, hvis I mangler et skønt sted til jeres næste møde eller firmaarrangement. I skal bare være min. 40 personer, så finder vi den løsning, som er bedst for jer. Hvis det er bedst om aftenen, så finder vi også en god løsning der. Ring på 6966 3417 mellem kl. 13-17 for at høre nærmere.

Læs mere

Forkæl dig selv hos Flammens restaurant i Randers

Leder du efter gode spisesteder i Randers, hvor du kan fylde maven op med forskelligt, lækkert mad? Så kom forbi Flammen Randers, og spis dig dejlig mæt i vores store grillbuffet. Smag på lækkert tilberedt kød, varme retter og friske salater. Vi glæder os meget til at se dig i vores smukke restaurant. Her vil vi gøre vores bedste for, at du får en hyggelig aften.

Derfor bør du besøge vores restaurant i Randers

I den helt særlige og meget smukke bygning, der før i tiden husede Bryggeriet Thor, bor vi. Hos Flammen Randers er vi meget stolte af vores smukke omgivelser og den helt særlige charme og nostalgi, som bygningen gemmer på. Da vi er lidt nogle nostalgiske typer, har vi renoveret bygningen med stor respekt for historien og de originale detaljer.

Vores indretning og dekoration på vægge og hylder er så sandelig inspireret af bygningens stolte historie. Du kan også tage et kig på vores store samling af forskellige ølflasker fra Thor og andre berømte bryggerier. Hos os er der godt med plads og højt til loftet, hvor vi også har rum til en ekstra balkonetage med flere hyggelige hjørner. Den gode stemning, som Flammen er kendt for, finder du naturligvis også hos os.

Prøv Flammens store grillbuffet

Når du spiser hos Flammen, behøver du ikke at holde dig til én enkelt ret. Hos os kan du smage på lidt af hvert fra vores kæmpe grillbuffet. Kan du ikke beslutte dig for, om du vil have ribbensteg eller okseroast? Hvorfor ikke vælge begge dele? Hos Flammen Randers, kan du vælge lige det, du ønsker på din tallerken. I vores dejlige aftenbuffet garanterer vi:

 • Mindst 3 forskellige forretter
 • Mindst 15 slags lækkert kød fra grillen
 • Mindst 50 sunde muligheder i salatbaren
 • Mindst 10 forskellige varme retter
 • Mindst 4 varianter af lunt brød
 • 3 typer af hjemmelavet sovs

Lyder det som noget for dig? Bestil bord til vores restaurant i Randers med det samme. Vores store passion for god grillmad gør, at du kan regne med, at dine smagsløg i den grad bliver forkælet. Vi laver altid vores mad fra bunden med fantastiske friske råvarer, så du forhåbentlig kan gå rigtigt godt tilfreds fra vores restaurant.

Selvom vi bruger en masse råvarer, går der ikke noget til spilde. Efter bedste evne forsøger vi at mindske vores madspild i samtlige af Flammens restauranter. Har vi for eksempel mad tilovers i salatbaren, bruger vi det til at lave en lækker tapenade. Er der mere kød tilbage på grillen, bruger vi det til at lave skønne gryderetter. Dette er blot nogle af de tiltag, som vi anvender i kampen mod madspild.

Fuldend din aften hos Restaurant Flammen i Randers med all inclusive

Vi byder dig og dit selskab velkommen, til en varm og hyggelig aften, på Restaurant Flammen i Randers, med vores nærmest uimodståelige all inclusive tilbud! Her er tiden og pladsen til at fordybe dig i en fest af smagsoplevelser, hvor saftige udskæringer, frisk salat og lækkert tilbehør venter på dig, i vores overdådige buffet.

Vores all inclusive-pakke inkluderer ikke kun denne kulinariske symfoni, men også fri adgang til en bred vifte af forfriskende drikkevarer. Her er alt fra sprudlende sodavand til skummende øl og Flammens udvalgte vine.

Som prikken over i’et, har du mulighed for at tilkøbe de mest lækre cocktails, til at fuldende din aften. Las os sammen skabe en mindeværdig aften, fyldt med smil, godt selskab og udsøgt mad.

Få mad som TakeAway fra et af de dejligste spisesteder i Randers

Har du svært ved at finde tid til at besøge vores restaurant i Randers? Frygt ikke, for du kan nemlig stadigvæk nyde vores lækre retter som take away. Vi tilbyder både udbringning og afhentning, alt efter hvad der passer dig bedst. Vores take away menu byder på flere appetitlige muligheder.

Du kan få komplette menuer med blandt andet kalvecuvette og okseroast, eller du sammensætte din helt egen grillmenu med vores bland-selv mulighed. Der er rig mulighed for, at du kan tilfredsstille din store appetit, selvom du ikke kommer forbi buffeten i vores restaurant. Som take away kan du nemlig vælge mellem:

 • Bland-selv menu
 • Komplette menuer
 • Sunde salater
 • Lækre snacks
 • Dejlige drikkevarer
 • Søde desserter
 •  Sovs, dressing og dip

Vi sørger altid for, at der er lidt for enhver, også som take away. Du kan bestille vores menuer beregnet til både én eller flere personer. Har du stadig ikke nok? Du kan sagtens også tilkøbe mere kød, pommes frites, softice eller andet. Så kan du blive godt mæt hjemme hos dig selv med fremragende grillmad fra Restaurant Flammen.