Glostrup

Åbningstider

Restaurant:

Søndag - torsdag:

17.00 - 22.00

Fredag - lørdag:

17.00 - 23.00

Buffeten lukker:

Søndag - torsdag:

20.45

Fredag - lørdag:

21.30

Dessertbuffet:

Søndag - torsdag:

17.20 - 20.45*

Fredag - lørdag:

17.20 - 21.30*

TakeAway åbningstider:

Søndag - torsdag:

17.00 - 19.30

Fredag - lørdag:

17.00 - 20.00

*Tidligste lukketid angivet.

Kort Flammen Glostrup

Restauranten

Salatbuffet på Flammen

Lige midt i Glostrup, ligger vores hyggelige Flammen-restaurant. Med Glostrup Shoppingcenter som nabo, og gode parkeringsmuligheder i baghaven, er vi rigtig glade for vores placering. Vi har indrettet os i allerbedste Flammen-stil, med lidt hyggelige antikviteter, dæmpet belysning og – selvfølgelig – vores lækre buffet, med noget for enhver smag. Vi glæder os meget, til at tage imod jer i vores hyggelige restaurant, i Glostrup.

Mai-Britt Stengaard, Bestyrer, Restaurant Flammen, Glostrup

Information

Grillbuffet

Buffet

Centralt placeret i Glostrup, finder du vores hyggelige Flammen-restaurant. I vores restaurant i Glostrup har vi den klassiske Flammenbuffet, med minimum 15 slags kød på grillen, 50 varianter i vores store salatbar og varme retter for enhver smag. Velbekomme.

Læs mere
Selskaber på Flammen

Selskaber

Skal I holde et selskab i Glostrup? Så kontakt os endelig, og hør om mulighederne. Der er nemlig mange. Vi har plads til både store og små selskaber, og vi gør hvad vi kan, for at imødekomme alle de ønsker, I måtte have. Bestil bord online, giv os et ring eller kig forbi, så finder vi en god løsning.

Julefrokost

Julefrokost i Glostrup

Uanset om din julefrokost er en hyggelig sammenkomst med familie og nære venner, eller en storslået virksomhedsfest, så byder Restaurant Flammen i Glostrup jer alle velkommen. Vores rummelige restaurant har plads til op til 230 gæster.

Læs mere om julefrokost i Glostrup
Arrangementer

Arrangementer

Hvis I skal holde et arrangement i Glostrup med firmaet, familien eller vennerne, så tilbyder vi mange muligheder for netop det. Vi elsker arrangementer her i restauranten, og vi har noget for enhver smag, så ingen går sultne hjem. Vi glæder os til at se jer.

Læs mere

Gavekort

Hvis I vil give en gave til en ven, kæreste, far, tante eller kollega, så giv da et gavekort, til Restaurant Flammen, her i Glostrup. Så giver I samtidig en rigtig hyggelig aften, hvor der er tænkt på det hele. Og så kan I jo være smarte at invitere jer selv med. Vi sladrer ikke.

Gavekort
Flammen personale

Spisested i Glostrup

Mangler I et godt spisested i Glostrup, med noget for enhver smag, så er I landet det rigtige sted. Vores restaurant byder på lidt af det hele: 15 slags kød på grillen, salatbar med 50 varianter og 10 slags varmt tilbehør. Og sovs. Sovsen må vi aldrig glemme. Vi glæder os til at se jer.

FAMILIERESTAURANT

Familierestaurant

Skal hele familien ud at spise? Så kig forbi vores familierestaurant i Glostrup. Vi har noget for enhver smag. Børnene plejer at forelske sig i nuggets og pommes frites med sovs, eller en af de 15 slags kød på grillen, med flødekartofler. Vores udvalg er stort, så tag endelig hele familien med.

Glostrup

Restaurant Glostrup

Leder du efter en restaurant i Glostrup med lækker mad, gode parkeringsmuligheder og med en hyggelig atmosfære, så kig forbi vores restaurant. Vi er placeret centralt i Glostrup, med parkering i baghaven og gode muligheder for offentlig transport. Vi ses i vores restaurant, i Glostrup.

Firmaarrangement på Flammen

Forretningsfrokost i Glostrup

Skal der ske lidt ekstra til jeres næste forretningsmøde eller firmaarrangement? Vi kan tilbyde at åbne vores restaurant til frokosttid, så I kan holde jeres forretningsfrokost, i vores hyggelige omgivelser. I skal bare være min. 40 personer. Kontakt os på 6966 3417 mellem kl. 13-17 for at høre om mulighederne – også hvis jeres arrangement skal foregå om aftenen. Vi vil meget gerne imødekomme jeres behov.

Få god mad på Restaurant Flammen i Glostrup

Midt i hjertet af Glostrup, byder Restaurant Flammen på en hjertevarm og kulinarisk oplevelse. Vores centralt placerede restaurant er ikke kun kendt for sin hyggelige atmosfære, men også for at tilbyde byens bedste grillbuffet og varierede udvalg. Du kan med lethed parkere tæt ved restauranten og træde ind i vores indbydende lokaler, hvor en overdådig smagsoplevelse venter. Uanset om du er til saftige Go’e Ben eller ønsker at udforske vores friske salatbuffet, er vores restaurant det ideelle sted, for en uforglemmelig spiseoplevelse. Velkommen til Restaurant Flammen – Glostrups skønneste perle!

En hyggelig atmosfære

Vi har indrettet vores restaurant i allerbedste, velkendte Flammen-stil med dæmpet belysning og en hyggelig atmosfære, der imødekommer alle, der skal have stillet sulten. Vores lækre buffet byder på noget for enhver smag, og vi kan ikke vente med at byde dig velkommen i vores skønne restaurant lige ved siden af Glostrup Shoppingcenter.

At lave mad af gode råvarer og give byens bedste service er vores fornemmeste opgave. Derfor emmer vores restaurant i Glostrup af hygge og nærvær, så alle kan samles om maden på samme tid. Her får du blot nogle af grundene til, hvorfor du skal besøge Restaurant Flammen i Glostrup:

  • Maden er altid klar, når I er – du undgår derfor ventetid
  • Buffeten er indbydende og har noget for både store og små
  • Med shoppingcentret som nabo er der gode parkeringsmuligheder
  • Der er rigeligt mad til alle – og alle munde kan mættes på samme tid

Den skønneste restaurant i Glostrup

Restaurant Flammen i Glostrup skaber med sin centrale placering en skøn oplevelse for hele flokken, hvor der er tid og fred til at nyde maden og det gode selskab fra familie og venner. Hvis du er træt efter en dag med shopping, så er vi hos Restaurant Flammen altid klar til at tage imod dig, når sulten skal stilles.

I restauranten garanterer vi, at du altid mødes af et bredt og velsmagende udvalg af kød i vores grillbuffet. Vi varierer vores udvalg, så det aldrig bliver en kedelig oplevelse at spise på Restaurant Flammen i Glostrup.

Hvis du har svært ved at vælge mellem alt det lækre kød i vores grillbuffet, så kan du altid henvende dig til en af vores kompetente udskærere, der hurtigt kan give dig et overblik over, hvilket kød du finder på grillen.

Hvis du er på jagt efter et godt spisested i Glostrup med et varieret udvalg af retter, så er Restaurant Flammen det helt rigtige sted for dig. Vores hyggelige restaurant i Glostrup byder på lidt af det hele:

  • 15 slags kød på grillen
  • Salatbar med 50 varianter
  • 10 slags varmt tilbehør

Hvad med sovsen? Sovs har vi selvfølgelig også – for på sønderjysk manér, så må man aldrig glemme sovsen.

Forretningsfrokost på Restaurant Flammen

Skal forretningsmødet krydres en lille smule mere end sædvanligt? Vi kan tilbyde at åbne vores restaurant op til frokosttid, så du kan holde dit næste forretningsmøde i hyggelige omgivelser, der sætter stemningen for et godt forretningsmøde.

Det eneste, vi ønsker er, at I er minimum 40 personer, der har lyst til at spise i restauranten. Kan du klare det, så sørger vi for resten. På den måde kan du og dine kollegaer læne dig tilbage og fokusere på mødet og holde tidsplanen uden ventetid på maden.

Vi ønsker så vidt muligt altid at imødekomme dine behov, så hvis du ønsker at gøre frokosten til et aftenarrangement, så kan vi også hjælpe med dette. Kontakt os blot på 6966 3417 – så kan vi sammen finde den løsning, der giver mening for dit næste forretningsmøde.

En restaurant for hele familien

Det kan indimellem være svært at forene familieliv og forkælelse i form af en aften ude med hele familien samlet om det samme bord. Utålmodige og sultne børn kan være en svær opgave at løse, men hos Restaurant Flammen ønsker vi at gøre det nemt og overskueligt at spise ude.

For godt til at være sandt? Faktisk ikke. I vores restaurant bliver du altid mødt af kompetent og imødekommende personale, der står klar til at hjælpe dig hele aftenen. Vores store, velsmagende buffet er klar, når du er klar. Derfor behøver sultne børn – og voksne for den sags skyld – ikke vente længe på maden.

Mens sulten stilles hos de små og hyggen indtræffer, kan de voksne i ro og mag udforske buffetens mange muligheder, der byder på en kæmpe salatbar og et udvalg af varmt tilbehør.

Er du blevet nysgerrig på, om Restaurant Flammen i Glostrup er noget for dig? Så tjek vores menukort ud, og lad dig friste af alt det, som vi kan tilbyde i vores restaurant. Maden er klar, når du er, og vi glæder os meget til at tage imod dig, hvad end du kommer med en stor flok kollegaer, om I er et par eller en lille familie – på Flammen har vi nemlig plads til alle.

All Inclusive

Oplev kulinarisk forkælelse, uden bekymringer. Vores all inclusive tilbud, på Restaurant Flammen i Glostrup, er nøglen til en skøn aften, du sent vil glemme. Nyd de ubegrænsede lækkerier fra vores salatbar, varme buffet og de møre udskæringer på grillen – og slut af med vores overflødighedshorn af sides og desserter.

Med vores all inclusive, får du ikke kun en fantastisk madoplevelse men også fri adgang til et udvalg af drikkevarer, lige fra forfriskende sodavand, til husets udvalgte vine og skummende øl. Alt dette samlet, i en hyggelig atmosfære, hvor du kan læne dig tilbage og lade os sørge for resten.

Gør din aften speciel med vores all inclusive tilbud*.

Ønsker du at forkæle dine gæster uden selv at skulle røre en finger, så finder du her mere om vores selskabsarrangementer på restauranten i Glostrup.

*all inclusive er kun gældende, hvis dette bestilles af hele selskabet