Glostrup

Åbningstider

Restaurant:

Søndag - torsdag:

17.00 - 22.00

Fredag - lørdag:

17.00 - 23.00

Buffeten lukker:

Søndag - torsdag:

20.45

Fredag - lørdag:

21.30

Dessertbuffet:

Søndag - torsdag:

17.20 - 20.45*

Fredag - lørdag:

17.20 - 21.30*

TakeAway åbningstider:

Søndag - torsdag:

17.00 - 19.30

Fredag - lørdag:

17.00 - 20.00

*Tidligste lukketid angivet.

Glostrup

Restauranten

Salatbuffet på Flammen

Lige midt i Glostrup ligger vores hyggelige Flammen-restaurant. Med Glostrup Shoppingcenter som nabo og gode parkeringsmuligheder i baghaven, er vi rigtig glade for vores placering. Vi har indrettet os i allerbedste Flammen-stil med lidt hyggelige antikviteter, dæmpet belysning og – selvfølgelig – vores lækre buffet med noget for enhver smag. Vi glæder os meget til at tage imod jer i vores hyggelige restaurant i Glostrup.

Mai-Britt Stengaard, Bestyrer, Restaurant Flammen, Glostrup

Information

Grillbuffet

Buffet

Centralt placeret i Glostrup finder du vores hyggelige Flammen-restaurant. I vores restaurant i Glostrup har vi den klassiske Flammenbuffet med minimum 15 slags kød på grillen, 50 varianter i vores store salatbar og varme retter for enhver smag. Velbekomme.

Læs mere
Selskaber på Flammen

Selskaber

Skal I holde et selskab i Glostrup? Så kontakt os endelig, og hør om mulighederne. Der er nemlig mange. Vi har plads til både store og små selskaber, og vi kan imødekomme mange ønsker, I måtte have. Bestil bord online, giv os et ring eller kig forbi, så finder vi en god løsning.

Arrangementer

Arrangementer

Hvis I skal holde et arrangement i Glostrup med firmaet, familien eller vennerne, så tilbyder vi mange muligheder for netop det. Vi elsker arrangementer her i restauranten, og vi har noget for enhver smag, så ingen går sultne hjem. Vi glæder os til at se jer.

Læs mere

Gavekort

Hvis I vil give et gave til en ven, kæreste, far, tante eller kollega, så giv da et gavekort til Restaurant Flammen her i Glostrup. Så giver I samtidig en rigtig hyggelig aften, hvor der er tænkt på det hele. Og så kan I jo være smarte at invitere jer selv med. Vi sladrer ikke.

Gavekort
Flammen personale

Spisested Glostrup

Mangler I et godt spisested i Glostrup med noget for enhver smag, så er I landet det rigtige sted. Vores restaurant byder på lidt af det hele: 15 slags kød på grillen, salatbar med 50 varianter og 10 slags varmt tilbehør. Og sovs. Sovsen må vi aldrig glemme. Vi glæder os til at se jer.

FAMILIERESTAURANT

Familierestaurant

Skal hele familien ud at spise? Så kig forbi vores familierestaurant i Glostrup. Vi har noget for enhver smag. Børnene plejer at forelske sig i nuggets og pommes frites med sovs, eller en af de 15 slags kød på grillen med flødekartofler. Vores udvalg er stort, så tag endelig hele familien med.

Kød på grillen

Ud at spise

Tag familien, vennerne eller kollegaerne med ud og spise på Flammen Glostrup. Vi har en kæmpe buffet med mindst 15 forskellige slags kød, 50 varianter i salatbaren og 10 varme retter, så finder I helt sikkert noget for alle i selskabet. Vi ses næste gang, I skal ud og spise i Glostrup.

Glostrup

Restaurant Glostrup

Leder du efter en restaurant i Glostrup med lækker mad, gode parkeringsmuligheder og med en hyggelig atmosfære, så kig forbi vores restaurant. Vi er placeret centralt i Glostrup med parkering i baghaven og gode muligheder for offentlig transport. Vi ses i vores restaurant i Glostrup.

Firmaarrangement på Flammen

Forretningsfrokost i Glostrup

Skal der ske lidt ekstra til jeres næste forretningsmøde eller firmaarrangement? Vi kan, som noget helt nyt, tilbyde at åbne vores restaurant op til frokosttid, så I kan holde jeres forretningsfrokost i vores hyggelige omgivelser. I skal bare være min. 50 personer. Kontakt os på 6966 3417 mellem kl. 13-17 for at høre om mulighederne – også hvis jeres arrangement skal foregå om aftenen. Vi vil meget gerne imødekomme jeres behov.

Få god mad på Restaurant Flammen i Glostrup

Midt i Glostrup finder du byens bedste restaurant – nemlig Restaurant Flammen. Vores placering tilbyder gode parkeringsmuligheder, så du ubesværet kan komme ind og nyde vores hyggelige atmosfære og ikke mindst vores indbydende buffet.

En hyggelig atmosfære

Vi har indrettet vores restaurant i allerbedste, velkendte Flammen-stil med dæmpet belysning og en hyggelig atmosfære, der imødekommer alle, der skal have stillet sulten. Vores lækre buffet byder på noget for enhver smag, og vi kan ikke vente med at byde dig velkommen i vores skønne restaurant lige ved siden af Glostrup Shoppingcenter.

At lave mad af gode råvarer og give byens bedste service er vores fornemmeste opgave. Derfor emmer vores restaurant i Glostrup af hygge og nærvær, så alle kan samles om maden på samme tid. Her får du blot nogle af grundene til, hvorfor du skal besøge Restaurant Flammen i Glostrup:

  • Maden er altid klar, når I er – du undgår derfor ventetid
  • Buffeten er indbydende og har noget for både store og små
  • Med shoppingcentret som nabo er der gode parkeringsmuligheder
  • Der er rigeligt mad til alle – og alle munde kan mættes på samme tid

Den skønneste restaurant i Glostrup

Restaurant Flammen i Glostrup skaber med sin centrale placering en skøn oplevelse for hele flokken, hvor der er tid og fred til at nyde maden og det gode selskab fra familie og venner. Hvis du er træt efter en dag med shopping, så er vi hos Restaurant Flammen altid klar til at tage imod dig, når sulten skal stilles.

I restauranten garanterer vi, at du altid mødes af et bredt og velsmagende udvalg af kød i vores grillbuffet. Vi varierer vores udvalg, så det aldrig bliver en kedelig oplevelse at spise på Restaurant Flammen i Glostrup.

Hvis du har svært ved at vælge mellem alt det lækre kød i vores grillbuffet, så kan du altid henvende dig til en af vores kompetente udskærere, der hurtigt kan give dig et overblik over, hvilket kød du finder på grillen.

Restauranten for enhver smag

Hvis du er på jagt efter et godt spisested i Glostrup med et varieret udvalg af retter, så er Restaurant Flammen det helt rigtige sted for dig. Vores hyggelige restaurant i Glostrup byder på lidt af det hele:

  • 15 slags kød på grillen
  • Salatbar med 50 varianter
  • 10 slags varmt tilbehør

Hvad med sovsen? Sovs har vi selvfølgelig også – for på sønderjysk manér, så må man aldrig glemme sovsen.

Forretningsfrokost på Restaurant Flammen

Skal forretningsmødet krydres en lille smule mere end sædvanligt? Som noget nyt kan vi nu tilbyde at åbne vores restaurant op til frokosttid, så du kan holde dit næste forretningsmøde i hyggelige omgivelser, der sætter stemningen for et godt forretningsmøde.

Det eneste, vi ønsker er, at I er minimum 50 personer, der har lyst til at spise i restauranten. Kan du klare det, så sørger vi for resten. På den måde kan du og dine kollegaer læne dig tilbage og fokusere på mødet og holde tidsplanen uden ventetid på maden.

Vi ønsker så vidt muligt altid at imødekomme dine behov, så hvis du ønsker at gøre frokosten til et aftenarrangement, så kan vi også hjælpe med dette. Kontakt os blot på 69663417 – så kan vi sammen finde den løsning, der giver mening for dit næste forretningsmøde.

En restaurant for hele familien

Det kan indimellem være svært at forene familieliv og forkælelse i form af en aften ude med hele familien samlet om det samme bord. Utålmodige og sultne børn kan være en svær opgave at løse, men hos Restaurant Flammen ønsker vi at gøre det nemt og overskueligt at spise ude.

For godt til at være sandt? Faktisk ikke. I vores restaurant bliver du altid mødt af kompetent og imødekommende personale, der står klar til at hjælpe dig hele aftenen. Vores store, velsmagende buffet er klar, når du er klar. Derfor behøver sultne børn – og voksne for den sags skyld – ikke vente længe på maden.

Mens sulten stilles hos de små og hyggen indtræffer, kan de voksne i ro og mag udforske buffetens mange muligheder, der byder på en kæmpe salatbar og et udvalg af varmt tilbehør.

Er du blevet nysgerrig på, om Restaurant Flammen i Glostrup er noget for dig? Så tjek vores menukort ud, og lad dig friste af alt det, som vi kan tilbyde i vores restaurant. Maden er klar, når du er, og vi glæder os meget til at tage imod dig, hvad end du kommer med en stor flok kollegaer, om I er et par eller en lille familie – på Flammen har vi nemlig plads til alle.

All Inclusive

Når du holder din næste fest hos os, så har du mulighed for at tilkøbe vores tilbud All Inclusive. Med dette tilbud får du vores enestående grillbuffet, en forret og en velkomstdrink og naturligvis også fri øl og sodavand, vand, the, kaffe og hvid-, rød- og rosévin (Flammens udvalgte vine). Afslutningsvis følger der også en skøn dessert med.

Ønsker du at forkæle dine gæster uden selv at skulle røre en finger, så finder du her mere om vores selskabsarrangementer på restauranten i Esbjerg.