Flammen Roskilde

Åbningstider

Restaurant:

Søndag - torsdag:

17.00 - 22.00

Fredag - lørdag:

17.00 - 22.30

Buffeten lukker:

Søndag - torsdag:

20.30

Fredag - lørdag:

21.30

Dessertbuffet:

Søndag - torsdag:

17.20 - 20.30*

Fredag - lørdag:

17.20 - 21.30*

TakeAway åbningstider:

Søndag - torsdag:

17.00 - 19.30

Fredag - lørdag:

17.00 - 20.00

*Tidligste lukketid angivet.

Kort Flammen Roskilde

I bil?

Restauranten ligger på Ro´s Torv 51 på 1. sal, lige overfor biografen og Fitness DK.

Der er mulighed for parkering i parkeringskælderen, hvor man kan holde i 2 timer gratis, derefter koster det omkring 10-20 kr. pr. time.

Restauranten

Salatbuffet på Flammen
Didde

Oppe på øverste etage af Ro’s Torv finder I vores hyggelige restaurant. Her har vi indrettet os på bedste Flammen-manér med spændende antikviteter, små hyggekroge og en rar dæmpet belysning. Hvis I er sultne efter en shoppingtur, eller I skal en tur i biografen, så kig forbi, og bliv godt mætte af vores lækre grillbuffet. I finder helt sikkert noget, I kan lide – og vi glæder os til at give jer en god aften her i vores restaurant.

Didde S. Nielsen, bestyrer, Restaurant Flammen, Roskilde

Information

Grillbuffet

Buffet

Hvis I har en god appetit med jer, så kig forbi vores restaurant her i Ro’s Torv. Vi har nemlig en grillbuffet, der byder på noget for enhver smag. Med 15 slags kød på grillen, en salatbar med 50 varianter og en varm buffet, der gør både voksne og børn glade, er der store chancer for at gå mætte hjem.

Læs mere
Selskaber på Flammen

Selskaber

Vores store restaurant i Roskilde giver masser af muligheder for både små og store selskaber. Vi har nemlig områder indrettet til de helt store selskaber og små hyggekroge til de lidt mindre. I skal endelig bare kontakte os, hvis I vil høre om mulighederne.

Læs mere
Julefrokost

Julefrokost i Roskilde

Hvis du planlægger at nyde en julefrokost med din familie, venner eller kollegaer i Roskilde, så kan du reservere et bord i vores restaurant. Nyd en overdådig julebuffet hos os, der byder på alle de bedste juleretter.

Læs mere
Arrangementer

Arrangementer

Her i Roskilde er vi helt vilde med arrangementer. Vi har haft besøg af både julefrokoster, runde fødselsdage, kobberbryllupper og reunions – og vi elsker det! Heldigvis er Flammen det ideelle sted at samle en masse mennesker. Vi har både plads og mad til alle.

Læs mere

Gavekort

Det kan være svært at finde den perfekte gave til én, man holder af. Med et gavekort til Flammen giver du en hyggelig aften med god mad og godt selskab, hvor ingen skal tænke på opvasken bagefter. Du kan nemt købe et gavekort her på siden og selv printe det ud, eller få det tilsendt med en gaveæske.

Gavekort
FAMILIERESTAURANT

Familierestaurant

Hvis familien skal ud og spise i Roskilde, så er Flammen i Ro’s Torv et rigtig godt bud. Med vores kæmpe grillbuffet med retter til de fleste smagsløg, store og små, kan I helt sikkert finde noget til hele familien. Vi glæder os til at se jer i vores familierestaurant i Roskilde.

Kød på grillen

Ud at spise

Tag vennerne, familien eller kollegaerne med ud og spise på Flammen Roskilde. Vores grill byder på 15 forskellige slags kød, vores varme buffet har noget for enhver smag, og i vores kæmpe salatbar kan I mikse jeres favoritsalat. Hvis I stadig er sultne efter buffeten, kan I tilkøbe desserter, blandt andet All you can eat-softice.

Flammen Roskilde

Spisested Roskilde

Vores restauranter har alle en rød tråd, som hedder hygge. Restaurant Flammen Roskilde er som de andre restauranter indrettet med antikviteter, dæmpet belysning og den helt særlige, hyggelige Flammen-stemning. Vi glæder os, til at give jer en skøn aften, på vores hyggelige spisested i Roskilde

Firmaarrangement på Flammen

Forretningsfrokost i Roskilde

Her hos Flammen i Roskilde kan I, som noget helt særligt, holde jeres firmaarrangementer eller møder. Vi kan nemlig åbne restauranten til frokost, når I er min. 40 personer, der deltager. Vi har selvfølgelig også altid muligheder om aftenen. Vi vil meget gerne imødekomme jeres behov, så ring til os på 6966 3417 mellem kl. 13-17, så finder vi den helt rigtige løsning til jeres næste arrangement.

Spis dig mæt på Restaurant Flammen i Roskilde

Et behageligt spisested, bredt udvalg af lækkerier og kærlighed for den gode smag. Leder du efter en god restaurant i Roskilde, så er det netop, hvad Restaurant Flammen tilbyder. Her får du tilfredsstillet dine smagsløg med alt, hvad hjertet begærer. Vi har en saftig grillbuffet, der egner sig godt til både store og små maver. Tag vennerne, familien eller kollegerne med ud og spise på Ro’s Torv i dag.

En grillbuffet ud over det sædvanlige

I din søgen efter gode restauranter i Roskilde, kan du ofte støde på mange valgmuligheder. Har du svært ved at vælge? Så har vi en god nyhed til dig på Restaurant Flammen i Roskilde. Her får du ikke mindre end 15 slags kød på grillen, hvor udvalget varierer. Er du ikke til så meget kød, har vi også en frisk og indbydende salatbar. Du bestemmer selv, hvad du vil have på din tallerken, når vores udskærer præsenterer menuen.

På vores restaurant i Roskilde kan du blandt andet få:

  • Sund salatbar med minimum 50 slags tilbehør
  • Flere allergivenlige retter til den sarte mave
  • Minimum 15 slags saftigt kød og varm buffet
  • All-you-can-eat softice og læskende drikkevarer

På vores restaurant i Ro’s Torv er der altså noget for enhver smag. Af kød har vi blandet andet smagsrig oksespidsbryst, kalveculotte, Black Angus okseblomme og meget mere. Naturligvis gennemstegt og rosastegt. Vi har lange åbningstider, så du både kan få en god start på dagen, blive mæt på shoppingturen eller inden en tur i biffen. Med vores restaurant i Roskilde har du en masse lækre og sunde måltider at dykke ned i. Se vores kæmpe grillbuffet her.

Mangler du spisesteder i Roskilde til dit arrangement?

Leder du efter spisesteder i Roskilde til din begivenhed? Om du vil arrangere en julefrokost, en fødselsdag eller en reunion, så har vi et område til dig. På Restaurant Flammen i Roskilde er vi nemlig helt vilde med at forkæle vores gæster. Vi har områder indrettet til de helt store selskaber og små søde hyggekroge til de lidt mindre.

Som noget ganske særligt kan du også holde firmaarrangementer og møder i vores restaurant i Roskilde. Er I minimum 40 personer, der deltager, har vi mulighed for at åbne restauranten, allerede til frokosttid. Vi skaber de bedste vilkår for et godt møde. Her er der nemlig ingen kolleger, der går sultne hjem.

Om du vil invitere familien, vennerne eller firmaet på god mad, er der altid et væld af lækre retter og effektiv service. Der skal ikke mangle noget, når du leder efter en god restaurant i Roskilde. Med over 15 forskellige slags kød, en varm buffet og kæmpe salatbar kan I mikse jeres helt egne favoritter. Er der plads i maven, så kan I også tilkøbe søde desserter.

Lyder det som noget for jer? Hør mere om muligheden for at holde dit arrangement eller møde på Flammen Roskilde. Vil du forkæle dit selskab lidt ekstra, kan du med fordel vælge vores All Inclusive pakke, som du bestiller til hele bordet. Vi sørger for en hyggelig atmosfære og de helt rigtige rammer. Har I lyst til at blive længe, eller skal I videre til næste mødested? I bestemmer selv. Her er der plads og mad til alle.

Saml dine gode restauranter i Roskilde hos Flammen

Hos Restaurant Flammen i Roskilde vil vi gerne gøre vores for, at du får en nem morgen, eftermiddag og aften. For når du inviterer ud på gode spisesteder i Roskilde, så skal menuen være varieret, saftigt, frisk og dække alle gæsternes behov. Og det er netop hvad, vi tilbyder. Med en aften i vores restaurant i Roskilde skal du hverken tænke på indbydende måltider, kolde drikkevarer eller træls opvask. Den klarer vi. Vores røde tråd om hyggelig atmosfære er blot prikken over i’et.

Er du blevet sulten? Bestil bord på vores foretrukne restaurant i Roskilde.

Tag menuen fra Flammen i Roskilde med hjem

Når travlheden melder sig eller når du blot vil dele en hyggelig stund med venner eller familie, indenfor hjemmets fire vægge, er take away, fra Restaurant Flammen i Roskilde, den perfekte løsning. Vi har skabt en menu, der er både lækker og alsidig, så du kan nyde vores velsmagende retter i hjemmet, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vælg dine foretrukne typer af kød, friske salater og lækkert tilbehør, og lad os tage os af resten. Det er den ideelle løsning, når hverdagen skal gå op og tiden er knap, eller når du ønsker at gøre samværet med dine nærmeste endnu mere afslappet og lækkert.

Vi forstår, at valgmuligheder er vigtige, så vores take away-menu er skræddersyet til at imødekomme jeres ønsker. Og hvis du alligevel gerne selv vil sætte dit præg på menuen, kan du også vælge at blande det, nøjagtigt som du ønsker det. Bestil din yndlingsmad, så sørger vi for, at den er klar til afhentning, når det passer dig.

Velbekomme!