Stor grillbuffet

Takeaway fra Flammen i Randers

Hos Flammen ønsker vi at sørge for, at de til tider hektiske aftensmadstider bliver en rolig, behagelig og rar oplevelse for alle. Det er ikke altid skrevet i kortene, at du har overskud eller føler for at sidde på en fysisk restaurant, når du har brugt hele dagen på enten at arbejde, studere eller passe børnene. Vi har naturligvis det perfekte alternativ.

Både til hverdagen og weekenden

Kender du følelsen af at have et job, der oftest kræver din fulde og målrettede opmærksomhed hele dagen lang? Eller at det kan være en stor udfordring at finde overskud til at være fysisk og mentalt til stede med børnene og samtidig sørge for, at aftensmaden bliver serveret til det korrekte tidspunkt? Så kan takeaway fra Flammen i Randers være hjælpen!

Det kan også være, du bor alene og derfor ikke altid føler dig oplagt til at forberede flere måltider mad om ugen til blot én person. I sidste ende kan det ofte ende med store mængder madspild.

Har du derimod lyst til og ønske om at være opmærksom og have fuld fokus på vennerne og veninderne, når de er på besøg, i stedet for selv at opfinde dine egne lækre gastronomiske oplevelser? Så er takeaway fra Flammen i Randers din løsning.

Hvad tilbyder Flammen af takeaway i Randers?

Med takeaway fra Flammen i Randers kan du hente et lækkert og indholdsrigt måltid og nyde det i dit eget hus under trygge og velkendte rammer. Vi har åbent for takeaway alle ugens dage. Vi kan derfor med stor glæde gøre dine hektiske hverdagsaftener nemmere og mere overskuelige. Samtidig har vi et stort fokus på at løfte de til tider kedelige hverdage med en solid madoplevelse hjemme i stuen.

Flammen er en restaurant på rigtig sønderjysk manér. Der skal ikke mangle noget. Det primære og væsentligste for os er, at du som gæst har rig mulighed for at vælge forskellige kombinationer af mad. Der skal nemlig være noget at vælge imellem til alle.

Derfor er det nemt og bekvemt for dig at vælge forskellige retter og måltider fra vores overdådige takeaway-buffet, for eksempel:

  • Mange forskellige menukombinationer
  • Tilbehør i form af både salat, ekstra kød og desserter
  • Sovs og dip til dit foretrukne tilbehør
  • Drikkevarer
  • Sideorders
  • Forskellige slags kød
  • Forskellige komplette måltider
  • Snackkasser med blandt andet løgringe og chili cheese bites

Ydermere har du mulighed for selv at sammensætte den menu, du gerne vil servere derhjemme.

Takeaway behøver ikke være kedeligt og ensrettet. Vi ved, at når vi skaber en fleksibilitet for vores gæster, så bliver den brugt og værdsat. Det er altså vores ultimative mål at tilfredsstille dig med en god helhedsoplevelse.

Vi går naturligvis aldrig på kompromis med kvaliteten eller essensen af vores råvarer. Du vil opleve samme smagsoplevelse med vores takeaway i Randers, som du gør i vores fysiske restauranter. Det eneste, du behøver, er at hente maden, hvorefter du kan starte på maden med det samme, når du kommer hjem.

Hvordan fungerer takeaway hos Flammen?

Flammen TakeAway er enkel, simpel og nem at benytte. Du kan med få klik bestille den mad, du foretrækker. Det gør du ved at besøge vores takeaway Randers-side, hvor du kan se de mange forskellige og mulige kombinationer af menuer.

Du bestiller altså selv din takeaway, hvorefter du kan hente den i vores fysiske restaurant i Randers. Du vælger selv afhentningstidspunkt – og så er det hjem til en lækker madoplevelse.

Du kan altså slappe af i sofaen og indtage et fantastisk måltid mad, mens du ser fjernsyn. Hvis du forventer mange gæster til en speciel lejlighed, så vil de aldrig blive skuffede over, at du inviterer på takeaway fra Flammen.

Vi giver ligeledes vores gæster mulighed for at bruge vores mad ud af huset-service. Her kan du bruge vores buffet i forbindelse med vigtige og officielle anledninger. Det kunne for eksempel være til fødselsdage, konfirmationer eller receptioner. Så kan du nemt værne om dine gæster på den store dag. Du kan også se alle vores restauranter over hele landet her.