Stor grillbuffet

Nyd lækker takeaway i Næstved fra Flammen

Kender du det, når den travle hverdag tager over, og energien er væk, men aftensmaden stadig skal på bordet? Vi har løsningen. Vælg takeaway fra Flammen i Næstved. Med vores lækre takeaway får du mulighed for at tage den gode mad og oplevelse med hjem til dig selv. Vi sørger for høj kvalitet og velsmagende mad de dage, hvor det bare skal være nemt. Bestil i dag.

Få velsmagende takeaway

Med Flammen TakeAway i Næstved kan du forsøde hverdagen og weekenden. Vores udvalg af takeaway gør det muligt for dig at få et lækkert og velsmagende måltid med hjem. Blandt vores udvalg af menuer finder du nemt en, der behager dig og din mave. Flammen TakeAway er ideelt de dage, hvor du gerne vil have et smagfuldt måltid, men ikke selv gider lave det.

Tjek vores Flammen TakeAway menukort ud, og bestil dit næste måltid fra Flammen i Næstved allerede i dag.

Et sundere alternativ til takeaway i Næstved

Blandt vores udvalg af takeaway finder du både menuer, vi har sammensat for dig, men det er også muligt selv at sammensætte den ideelle menu, som det behager dig. Du kan for eksempel vælge kylling og en mættende salat, og så har du et sundt og nærende alternativ til den klassiske takeaway.

Er du mere til sovs, kød og kartofler, har vi også menuen til det. Vi har uendelige muligheder, så alle i familien nemt bliver mætte.

Takeaway til dig, der ikke vil vælge

Når du skal vælge takeaway, er det altid svært at vælge kun én ting. Hos Flammens TakeAway i Næstved behøver du ikke vælge. Du kan tage buffeten med hjem til dig selv, og få lidt af det hele – perfekt til dig, der aldrig kan beslutte dig. Med vores takeaway får du samme høje kvalitet og gode smag, selvom du tager det med hjem. Derfor er Flammen TakeAway i Næstved et rigtig godt valg til dig, der vil have lidt af det hele.

Vælg blandt vores lækre menuer med takeaway i Næstved

Har du besøgt en af vores restauranter, kender du vores koncept. Du vælger selv, hvad du ønsker af kød, kartofler, sovs, dips og salat. Med vores takeaway tilbyder vi et udvalg af vores lækre retter, som vi også serverer i restauranten. Vælg blandt andet mellem følgende menuer:

  • Oksespidsbryst
  • Kylling
  • Ribs n’ beef
  • Oksemørbrad
  • Ølbraiseret okse kartoffelmos

Ja, det lyder meget lækkert, hvis du spørger os. Vi har menuer, som passer til en, to eller fire personer, så alle familier, uanset størrelse, kan få smagfuldt takeaway i Næstved. Tilføj også nogle af vores sideorders til din ordre, hvis du er ekstra sulten.

Til alle ugens dage

Får du gæster på besøg og vil du ikke stå med den store rengøring og oprydning af køkkenet, når du har lavet mad? Så skal du bestille Flammen TakeAway i Næstved. På den måde får både du og dine gæster utroligt velsmagende mad uden alt for meget bøvl. Vi har nemlig gjort det nemt for dig, så du hurtigt kan bestille vores lækre takeaway.

Takeaway-fredag? Vælg os!

Er det blevet weekend, og du vil gerne spise godt uden at tage ud og spise? Så smut ind og bestil takeaway fra Flammen i Næstved. Vores takeaway er helt perfekt til hele weekenden – og selvfølgelig også i den travle hverdag. Med vores takeaway får du fornemmelsen af at spise ude, men du kan spise hjemmefra din sofa, mens du ser en god film.

Tag takeaway fra Flammen i Næstved

Hos Flammen i Næstved har vi alt, hvad dit madhjerte begærer af lækker og velsmagende mad. Vælg blandt vores saftige udskæringer, sprøde pommes frites, himmelsk sovs og lækker salat – så har du den perfekte opskrift på et godt måltid. Hent takeaway på de dage, hvor det skal være lidt nemt, hos Flammen i Næstved. I vælger selv afhentningstidspunkt, så står maden pakket og klar. Bestil takeaway i dag.

Du finder os på Jernbanegade 8A, 4700 Næstved. Vores åbningstider finder du her, så du altid ved, hvornår du kan hente takeaway hos os.