Fødselsdag på Flammen

Hip Hip Hurrraaaaa

Vi vil gerne forkæle dig på din fødselsdag, ønske dig et stort tillykke og være med til at fejre dagen. Derfor tilbyder vi dig muligheden for at vælge en af følgende to tilbud:

 1. Grillbuffet: Fødselaren spiser grillbuffet til -50 % på sin fødselsdag. Dette tilbud gælder kun fødselaren og kan ikke kombineres med All Inclusive eller andre kampagner. Gælder ikke drikkevarer og desserter/dessertbuffet.
 2. Takeaway: Fødselaren får gratis softice med til hele ordren, når du bestiller takeaway. Ved valg af gratis softice til hele takeaway-bestillingen er det vigtigt at oplyse, hvor mange personer der er bestilt til i ordren.

Ved besøg i restauranten skal du huske at medbringe dit ID, så vi kan få bekræftet din fødselsdag, og så kan du vælge mellem ovenstående muligheder.

Har du fødselsdag på en lukkedag?

Restaurant Flammen holder kun lukket meget få dage om året, kun 24., 25. og 26. december, samt 31. december og 1. januar.

Hvis din fødselsdag falder på én af disse datoer, kan du selvfølgelig stadig benytte dig af vores fødselsdagstilbud. Brugen af tilbuddet skal blot ske den sidste åbningsdag inden din fødselsdag eller på den første åbningsdag efter. Her skal du også huske at medbringe dit ID.Hold din fødselsdagsfest hos Restaurant Flammen

Hos Restaurant Flammen elsker vi en god fest, og derfor åbner vi dørene for festlige arrangementer, såsom fødselsdag, hele året rundt. Vi har plads til både små og store selskaber i vores landsdækkende restauranter. 

Det kan være ganske omfattende at skulle planlægge en fest til mange mennesker, da der er mange praktiske opgaver forbundet med afholdelsen af en stor fest. Madlavning er en af de store poster, og vi har fuld forståelse for, hvis du ønsker at slippe for lige netop det. Det kan også være svært at huse 30, 40 eller måske endda 50 mennesker i sit eget hjem – så hvorfor ikke lade os stå for det hele? En fest hos Flammen indebærer, at vi:

 • dækker pænt op til dine gæster
 • laver maden og inkluderer noget for enhver smag
 • tager højde for madallergier
 • sørger for drikkevarer
 • vasker op og gør rent, når festen er slut.

Fester uden for vores normale åbningstider er mulige under følgende betingelser: Der skal være mindst 40 gæster til stede. Festen kan starte tidligst klokken 11 og skal være afsluttet senest klokken 16.
Nyd en grillbuffet med alt, hvad du kunne drømme om

Når du holder din fest hos os, så kan du og gæsterne nyde godt af vores overdådige grillbuffet. Her er der alt, hvad hjertet begærer. I grillbuffeten finder du forretter, kød, salatbar og varmt tilbehør. Bemærk, at nogle retter er standard i buffeten og andre kan være sæsonprægede og derfor bliver udskiftet.

 • Forretter: Forretter er et must til ethvert middagsselskab. Hos Flammen har vi alt fra fisk til suppe, som I kan nyde, inden I går videre til hovedretterne. 
 • Kød: Oppe ved buffeten finder du vores dygtige udskærere, som står klar til at præsentere vores store udvalg af kød. Vi har minimum 15 forskellige kødvarianter, herunder oksecuvette, ribs, andebryst, pølser, kænguru og mere – og I kan spise, så meget I har plads til.
 • Salater: Vi tilbyder også en omfattende salatbar med et bredt udvalg af friske råvarer. Her finder du mindst 50 forskellige varianter til at sammensætte din sunde tallerken, herunder sæsonsalater og en række individuelle grøntsager og toppings. Du kan vælge mellem marinerede champignon, pasta, strimler af diverse rodfrugter, bacon i tern, salatost, peanuts og mange flere muligheder. 
 • Friskbagt brød: Hvad er en tallerken uden lidt brød? Vi har sørget for, at salatbaren også indeholder friskbagt brød, som du kan nyde med lidt kryddersmør. Find både brød i skiver, brødcubes og brødcroutoner. 
 • Varme retter: Hvis brød og salat ikke er tilstrækkeligt som tilbehør på din tallerken, tilbyder vi også en række varme retter. Vores udvalg inkluderer blandt andet kartofler, rodfrugter, stegte svampe, pommes frites og forskellige sovser. Vi har helt sikkert noget, der vil falde i god smag hos både børn og voksne.

Vælg All Inclusive til din fødselsdag

Du skal ikke mangle noget, når du holder fødselsdag. Derfor tilbyder vi en række All Inclusive pakker, der gør det ekstra nemt at fejre en særlig begivenhed. Vælg mellem vores tre tilbudspakker: All inclusive, All inclusive med Cocktails og All inclusive alkoholfri. På den måde kender du prisen på forhånd, og dine gæster kan nyde en ubegrænset mængde af både mad og drikkevarer. 

Tilbuddet er ikke tidsbegrænset, og I må blive i hele vores åbningstid. For at gøre brug af All Inclusive tilbuddene skal alle ved bordet have en af vores All Inclusive pakker.

Find en restaurant i nærheden af dig

Leder du efter en restaurant i nærheden af dig? Så er den gode nyhed, at vi er en landsdækkende restaurantkæde med mere end 15 lokationer. Du har altså rig mulighed for at finde en restaurant ganske tæt på eller i køreafstand. Book plads til din fødselsdag i en af vores restauranter.Har du spørgsmål til maden til din fødselsdag?

Hvis vi har vakt din interesse, og du synes, det lyder oplagt at holde din fødseldagsfest hos os, så tøv ikke med at kontakte os på 44 22 33 56 eller sende os en e-mail med jeres oplysninger, ønsker og den foretrukne restaurant på kontakt@flammen.com. Vi står klar til at give dig en uforglemmelig fødselsdag.

Når vi har modtaget din forespørgsel, så skal vi nok kontakte dig og aftale nærmere. Hvis der er behov for det, kan vi også arrangere et afklaringsmøde, hvor vi sammen kan fastlægge rammerne for jeres fest. Vi er desuden også eksperter i at afholde konfirmationer, blå mandag og barnedåb.