Har I et specielt tilbud til gæster med gastrisk bypass?

Vi tilbyder specialpris, hvis du har fået foretaget en gastrisk bypass-/sleeweoperation. Ved fremvisning af personligt certifikat på en gastrisk bypass-/sleeweoperation, er det muligt at få buffeten til halv pris af voksenbuffet. Du skal blot huske at medbringe dit personlige certifikat.

Har I en ammepolitik?

Man må gerne amme i vores restauranter. Oplys blot dette ved reservation, så vi kan tage hensyn hertil ved placering af bord.

Hvilke dage holder I lukket i restauranterne?

Vi har åbent stort set alle dage, dog holder vi lukket nogle dage i forbindelse med jul og nytår. Vi vil annoncere vores lukkedage op til julemåneden.

Har I glutenfri mad?

Vi har mulighed for at lave glutenfrit brød. Du skal blot oplyse os herom ved reservation af bord, så har vi brødet klar til dig, når du kommer. Du kan finde vores allergiliste her på siden og under Menu & Priser. Her oplyser vi de forskellige allergener.

Er jeres restauranter handicap- og kørestolsvenlige?

Alle vores restauranter er handicap- og kørestolsvenlige. Der er mulighed for at komme ind i alle vores restauranter med for eksempel kørestol. Oplys blot dette ved reservation, så vi kan tage hensyn hertil ved placering af bord.

Hvilke dage er helligdage

På disse danske helligdage er vores priser for helligdage gældende:
Skærtorsdag, Langfredag, Påskedag, 2. Påskedag, Kristi himmelfartsdag, Pinsedag og 2. pinsedag.

Hvordan tilmelder jeg mig nyhedsbrevet?

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, får du ikke kun supergode fordele og inspiration, men også brandgode tilbud. Vi forkæler nemlig vores loyale medlemmer med ekstra tilbud jævnligt. Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev lige her.

Har I et fødselsdagstilbud?

Vi vil gerne forkæle dig, når du har fødselsdag. Derfor kan du på din fødselsdag spise buffet til halv pris. Tilbuddet kan kun benyttes på selve fødselsdagen og kan ikke kombineres med andre tilbud. Se mere her

Foretrækker du hyggen derhjemme, kan du også få gratis softice på din fødselsdag i vores takeaway. Husk at afkrydse feltet “Jeg har fødselsdag.”