Stor grillbuffet

Nyd lækker takeaway i Aalborg hos Flammen

Er du også blevet træt af den klassiske takeaway såsom pizza og burger, så fortvivl ikke. Hos Flammen TakeAway i Aalborg tilbyder vi et velsmagende og sundere alternativ, som du kan nyde i hverdagen og weekenden. Blandt vores menukort finder du nemt den ideelle menu til din appetit. Tjek vores menukort allerede i dag, og se frem til et lækkert måltid.

Vælg Flammens takeaway i Aalborg

Hos os får du nemt og hurtigt et lækkert måltid på bordet hjemme hos dig selv. Har du besøgt en af vores restauranter før, så kender du til vores koncept med all you can eat-buffet. Vi sørger for den samme høje kvalitet og gode smag, når du bestiller takeaway. På den måde føler du, at du spiser ude på en af vores restauranter.

Tag en af vores lækre menuer med takeaway

Blandt vores lækre menuer finder du helt sikkert en, der passer til din appetit og smag. Har du nogle specifikke krav eller ønsker til din mad, kan du nemt blande din egen menu med takeaway i Aalborg. Du kan blandt andet vælge mellem følgende menuer her:

  • Go’e ben
  • Ribs n’ beef
  • Oksespidsbryst
  • Black Angus Blomme
  • Børnemenu

Vores menuer fås til en, to eller fire personer. På den måde kan alle nemt blive mætte. Skal der mere til at mætte dig, så bestil også nogle af vores lækre sideorders og tilbehør. Nup også en dessert med på vejen, som en god afslutning på det lækre måltid. Udforsk hele vores menukort, og bestil takeaway i Aalborg hos Flammen i dag.

Spis sund takeaway

En af fordelene ved Flammens TakeAway er, at du selv kan skræddersy din menu. Så hvis du for eksempel skal holde styr på dine kalorier, kan du nemt selv sammensætte en menu, der er tilpasset dine behov og præferencer. På den måde kan du få et sundt og nærende måltid, når du skal have takeaway i Aalborg. Vælg for eksempel vores møre og saftige stege eller kylling sammen med vores salatbar.

Du kan selvfølgelig også gå all in på vores sprøde pommes frites og cremet kartofler sammen med vores himmelske sovse – så har du også et solidt cheat meal. Ja, det er helt op til dig, hvad du gerne vil have, når du skal have takeaway i Aalborg fra Flammen.

Få buffeten med hjem med Flammens takeaway i Aalborg

Det gode ved Flammens TakeAway er, at du kan få en buffet med hjem til dig selv. Mix og sammensæt de forskellige menuer, sideorders og retter, vi serverer, og så har du din helt egen buffet hjemme hos dig selv. Det fungerer perfekt til dig, der gerne vil have lidt af det hele. Så behøver du heller ikke vælge kun én ting, som altid er svært. Bestil Flammens TakeAway i Aalborg allerede i dag – nemt og hurtigt her på siden.

Både til hverdagen og weekenden

Flammens TakeAway i Aalborg er perfekt til både hverdagen og weekenden. I hverdagen, hvor det skal være lidt nemt, men stadig lækkert, er Flammens takeaway et rigtig godt valg. Når du gerne vil forkæle dig selv i weekenden, er Flammen altid en god løsning. Det er også ideelt, hvis du får sultne gæster på besøg. Det vil med garanti falde i manges smag.

Bestil Flammens takeaway i Aalborg i dag

Hvis dine tænder også begynder at løbe i vand og din appetit er vækket, så er det bare med at få bestilt takeaway fra Flammen i Aalborg i dag. Vi har gjort det nemt for dig at få et lækkert og velsmagende måltid på bordet – både når tiden er knap, men også, når det skal være ekstra hyggeligt. Du vælger bare et afhentningstidspunkt, så sørger vi for, at maden står varm og klar til dig – hurtigt og uden besvær. Bestil her i dag.

Du finder vores restaurant i Østerågade 27, 9000 Aalborg. Her kan du både spise i restauranten eller vælge takeaway. Du kan bestille bord her, og se vores åbningstider her. Du kan også forkæle én, du holder af, med et gavekort. Tilmeld dig også vores nyhedsbrev, så går du ikke glip af gode tilbud og kampagner.