Stor grillbuffet

Nyd lækker takeaway i Holstebro hos Flammen

Kender du det, når lysten til lækker og smagfuld mad virkelig trækker, men overskuddet til at spise ude ikke lige er der? Eller når man skal være vært for vennegruppens fredagshygge, men der er bare ikke tid til at stå i køkkenet hele dagen? Så har Restaurant Flammen i Holstebro den helt rigtige løsning til dig. Vi tilbyder mange, lækre og nænsomt udvalgte menuer i vores takeaway, som du nemt kan vælge imellem. Skulle der ikke lige være én menu, som passer til jeres behov, så har vi også alle tiders mulighed for at lave en bland-selv-menu, som du vælger.  

Tag kvaliteten fra Flammen Holstebro med hjem

Det lyder måske for godt til at være sandt, når vi siger, at du kan nyde Flammens lækre kvalitet, selv når du spiser hjemme. Vores takeaway giver dig muligheden for at få Restaurant Flammens smag direkte hjem til dig, i Holstebro.  

Vi sørger for de friske råvarer, som vi plejer. Passionen for at lave god mad, er stadig urokkelig. Nu kan du bare tage det med hjem, i hjemmets trygge omgivelser.
Bestil dine favoritter fra Flammen og forkæl dine og familiens smagsløg med vores smagfulde retter, selv i takeaway-format!  

Flammens TakeAway til alle anledninger

Flammens takeaway virker i alle henseender – så hvorfor ikke også til din næste fest?
Når du bestiller takeaway fra Flammen, til dit selskab, kan du trygt overlade madlavningen til os, mens du kan tage dig af at skabe de hyggelige rammer, i dit hjem. Og selvfølgelig; at nyde din fest. 

Vi sørger for, at du og dine gæster forkæles med vores kulinariske oplevelser.

Det eneste du skal gøre, er at:

  • Vælge de menuer, som passer til jeres behov 
  • Fastsætte afhentningstidspunktet  
  • Afhente maden i restauranten  
  • Nyde aftenen sammen med dine gæster  

Kort fortalt, med Flammens takeaway, får du muligheden for at skabe smagfulde minder til din fest! 

Takeaway kan også være sundt

Når de fleste tænker på Flammen, så tænker de “kød, sovs og fritter”, og det er måske ikke det der giver mest mening, når man gerne vil have det sunde alternativ. Og heldigvis så har vi også tænkt på den del, hos Flammen!  

I vores sammensatte menuer, har du muligheden for at tilvælge vores lækre og friske salater. Der er et fint udvalg af forskellige typer salater, som gør, at vi har lidt for enhver smag.
Med bland-selv-menuerne kan du selvfølgelig også skræddersy dit måltid efter, om det er hele familien, eller kun dig, som skal have det grønne alternativ.  

Så ligegyldigt om det er cheatday eller januar-kur, så har Flammens takeaway i Holstebro, altid et måltid, som passer til dig.  

Få Flammen hjem i stuen fra Flammen takeaway Holstebro

Vores takeaway i Holstebro, er nøglen til en kulinarisk oplevelse, næsten uden at forlade hjemmet. Med vores skønne, smagfulde retter, bringer du Flammens restaurantkvalitet direkte hjem i stuen.  

Vores menuer byder på en bred vifte af udsøgte valgmuligheder, lige fra saftige udskæringer og friske salater, til sprøde fritter og kolde desserter. Så uanset om du har lyst til at forkæle dig selv eller dele et festligt måltid med familie og venner, så har vi noget for enhver smag.  

Bestillingen er en leg – blot få klik, og du er på vej.
Vi sikrer Flammens autentiske smag i din takeawayoplevelse, så den bliver lige så mindeværdig, som hvis du besøgte vores restaurant.

Så næste gang du har lyst til lækre madoplevelser, inden for hjemmets fire vægge, kan du nemt vælge Flammens takeaway i Holstebro. Bestil nu og lad os gøre din hverdag lidt mere velsmagende og bekvem, med den udsøgte smag fra Flammen, hjemme i din stue.

Bland din egen menu fra Flammens takeaway

Vil du helst have kylling – men det er ikke lige din Flamme-favoritsovs, som er med i den forudbestemte menu? Eller vil du gerne have coleslaw, selvom du ikke har bestilt go’e ben?
Det har vi en løsning på, når du bestiller din takeaway hos Flammen i Holstebro.
Hos os kan du sammensætte din helt egen bland-selv-menu, og skræddersy din takeaway efter netop dine cravings.  

Du starter med at vælge hvor mange personer menuen skal være til og derfra bestemmer du helt selv. Vores kødudvalg byder både på lækre kyllingelår, forskellige typer af oksekød og selvfølgelig også de velkendte go’e ben fra Flammen. Det varme tilbehør består af forskellige slags kartofler, så du kan få dem, lige som du vil have dem – og selvfølgelig med lige netop din yndlingssovs til.  

Er du til det grønne? Så har vi også både friske og grønne salater, samt cremede og lækre dressing-salater. Og skulle disse alligevel ikke dække hele dit behov for “sides”, så kan du også tilvælge vores crunchy snack-kasse eller enkelte elementer derfra.  

Lyst til mere? Så fortvivl ej – du har selvfølgelig mulighed for at tilkøbe vores søde softice.  

Pssst.. Hvis du bestiller takeaway på din fødselsdag, så er softicen på vores regning.  

Bestil takeaway fra Flammen i Holstebro til din fødselsdag

Har du, eller en i din husstand fødselsdag? Så anbefaler vi, at du bruger dagen på at nyde det, med familie og venner, og lade os sørge for madlavningen.  

Når du bestiller takeaway fra Flammen i Holsebro på din fødselsdag, kan du nemlig fejre dagen med ekstra sødme! Vi vil gerne forkæle dig og dit selskab, med en lille ekstra gave* – og det skal være softice, på Flammens regning!

Lad os være en del af din særlige dag og tilføj en lækker detalje, til din takeaway-oplevelse.

  Det eneste du skal gøre, er at krydse fødselsdagssoftice af med det antal softice du skal bruge, når du placerer din ordre.  

Vi glæder os til at se dig.  

*tilbuddet gælder kun, når man afhenter takeaway på datoen for fødselsdagen.