Flammen Aalborg

Åbningstider

Restaurant:

Søndag - torsdag:

17.00 - 22.00

Fredag - lørdag:

17.00 - 23.00

Buffeten lukker:

Søndag - torsdag:

20.30

Fredag - lørdag:

22.00

Dessertbuffet:

Søndag - torsdag:

17.20 - 20.30*

Fredag - lørdag:

17.20 - 21.30*

TakeAway åbningstider:

Søndag - torsdag:

17.00 - 19.30

Fredag - lørdag:

17.00 - 20.00

*Tidligste lukketid angivet.

Aalborg

I bil?

Restauranten ligger i centrum af byen overfor John Bull Pub og skråt overfor Burger King. Der er ingen p-pladser tilknyttet til restauranten, men der er, mod betaling, mulighed for at parkere ved Salling på Nytorv 9, ca. 200 meter fra restauranten eller ved Q-park på Strandvejen 11.

Restaurant

Salatbuffet på Flammen
Christina Frederiksen, GM i Aalborg

“Vi er den nordligste Flammen-restaurant. I danske breddegrader gør det dog hverken noget ved temperatur eller luftfugtighed. Til gengæld har vi noget helt særligt her i vores restaurant. Vi ligger nemlig i den gamle Bio 5, hvilket gør, at vi bor i en smuk gammel bygning med sjæl og historie. Vi glæder os meget til at tage imod jer i vores hyggelige restaurant.”

Christina Frederiksen, bestyrer, Restaurant Flammen, Aalborg

Information

Grillbuffet

Grillbuffet

Vores lækre buffet bliver passet og plejet af vores dygtige medarbejdere. Opfylderne sørger for, at de 50 salatvarianter og 10 varme retter er fyldte, og udskærerne sørger for, at du får smagt nogle af de 15 slags kød, vi har på grillen. Velbekomme.

Læs mere
Selskaber på Flammen

Selskaber

Store selskaber er ingen problem her hos Flammen i Aalborg. Vi har en af Danmarks største Flammen-restauranter med plads til 410 gæster, og det giver os gode muligheder for at finde en god plads til jer. Giv os et ring eller skriv til os, så finder vi den helt rigtige løsning til jer.

Læs mere
Julefrokost

Julefrokost i Aalborg

Fra 10. november til og med 23. december åbner vi dørene for store og små julefrokost-selskaber. I vores restaurant har vi plads til 410 gæster, så selv den lille vennegruppe, eller den store virksomhed, byder vi velkommen, i vores hyggelige omgivelser. I skal selvfølgelig bare sørge for at bestille bord i god tid.

Arrangementer

Arrangementer

Hvis I skal holde et arrangement i Aalborg med arbejdspladsen, vennerne eller familien, så kontakt os endelig for at høre om jeres muligheder. Vi er rigtig gode til arrangementer, og vores store udvalg i buffeten gør, at vi kan mætte langt de fleste munde. Vi glæder os til at se jer.

Læs mere

Gavekort

Vil du gerne give et gavekort til en, du har kær? Skal det indeholde god mad og en god aften i godt selskab? Så er et gavekort til restaurant Flammen Aalborg den helt rigtige gave. i vil i hvert fald sørge for, at maden er klar og drikkevarerne kolde, så rammerne er lagt for, at de heldige modtagere af gavekortet får en hyggelig aften.

Gavekort
Flammen personale

Spisested i Aalborg

Leder du efter et godt spisested i Aalborg, kan vi tilbyde dig en lækker grillbuffet med noget for enhver smag. Her får du en god oplevelse, uanset om du kommer alene, med kæresten eller hele familien. Vi glæder os til at se dig i vores spisested i Aalborg.

FAMILIERESTAURANT

Familierestaurant

Flammen er en families ønske om at skabe et hyggeligt sted for alle, med noget for enhver smag, og hvor man på god, sønderjysk manér bliver richte godt sat (rigsdansk: rigtig godt mæt) uden, at det koster en bondegård. Tag derfor trygt hele familien med på vores familierestaurant i Aalborg.

Flammen Aalborg

Restaurant Aalborg

Restaurant Flammen Aalborg er som vores andre restauranter en buffetrestaurant. Vi serverer altså ikke à la carte, men tilbyder mange forskellige kødudskæringer og et stort salat- og tilbehørsudvalg. Du kan sammen med vores grillmaster selv vælge dine foretrukne udskæringer direkte fra grillen.

Firmaarrangement på Flammen

Forretningsfrokost i Aalborg

Hos Flammen Aalborg tilbyder vi, at du kan afholde din forretningsfrokost, i vores hyggelige lokaler, uden for den normale åbningstid. I skal blot min. Være 40 personer. Ring til os på 69 66 34 17, mellem kl. 13-17, så vi kan tale nærmere om den løsning, som passer bedst til jeres behov.

Restaurant Flammen i Aalborg Få et godt måltid

Aalborg, bedre kendt som Nordjyllands hovedstad eller Nordens Paris, byder på mange spændende attraktioner, flotte hoteller, behagelig atmosfære, ikonisk puls og utallige restauranter. Alt dette, sammen med Aalborgs mange, forskellige slags erhvervspladser og det energiske universitetsliv, giver anledning til et ungt og friskt miljø. Kort fortalt: I Aalborg er der plads til alle.

Så hvad er mere oplagt, end at der også er plads til Flammen? Invitér dig og dine nærmeste på et besøg hos os. Vi glæder os til at byde dig velkommen, og vi sørger for, at du blot skal bestille bord, vælge dine drikkevarer og derefter tage godt for dig, i vores kæmpe grillbuffet, hvor vi tilbyder noget for enhver smag. Der findes alt lige fra lækre forretter, frisk salat og mørt kød, samt skønne sovser og tilbehør, til frisklavet kaffe og søde desserter.

Hos os vil du ikke kun opleve en god og solid gastronomisk oplevelse. Vi leverer nemlig også værtskab i verdensklasse, i en behagelig og rar atmosfære. Vi stræber efter, at vores gæster skal føle sig hjemme, så der er plads til, at du kan nyde maden og føle dig tilpas.

Tag kvaliteten med hjem fra Flammen Aalborg

Er i dag ikke dagen hvor I skal spise ude? Så prøv at bestille vores take-away.
Mulighederne er mange, og kvaliteten er høj, når det kommer til take-away i Aalborg. Ligesom vores grillbuffet, indeholder vores lækre take-away-univers også noget for enhver smag:

 • Forskellige varianter af skønne salater
 • Friskbagt brød med en sprød skorpe og blødt midtpunkt
 • Almindeligt eller kryddersmør for at tilføje lidt ekstra
 • Dessert, som er sød, smagfuld og skæppeskøn
 • Sprøde snackkurve med forskelligt udvalg
 • Sovs og dip af forskellig, smagfuld karakter
 • Lækkert, lunt og lifligt tilbehør til dit foretrukne kød
 • Forskellige sammensætninger af appetitvækkende menuer

 • Udover at du selv kan sammensætte din favoritpakke, med hvad end du ønsker og har behov for, så kan du effektivisere hverdagen endnu mere, ved at vælge en af de allerede sammensatte menuer. Her behøver du nemlig ikke bruge tid og energi, på at lede efter det rette tilbehør. Det har vi nemlig klaret for dig. Alt dette kan du undersøge nærmere under vores take-away side.

Sådan fungerer Flammens smarte takeaway system

Vores online platform er vores hellige univers, hvor du kan surfe rundt i vores menuer og madretter. Her kan du som sagt selv skabe dit måltid ud fra ønske, lyst og behov. Når du bestiller mad fra vores spisested i Aalborg, så skal du blot indstille dit ønskede afhentnings-
tidspunkt. På den måde kan vi sørge for, at maden er klar, så det passer ind i dine planer, så godt som muligt.

Det er altså en effektiv, nem og bekvem proces, når det kommer til at bestille mad til bordet derhjemme, hos os.

Du skal ikke bekymre dig om mængden af mad, da vi hverken går på kompromis med kvaliteten eller kvantiteten af vores menuer. Det er nemlig væsentligt for os, at du derhjemme bliver efterladt med en smagfuld og mættende følelse, efter måltidet fra restaurant Flammen. På den måde kan du fokusere på de vigtige opgaver for, at din hverdag går op i en højere enhed, uden at skulle bruge ekstra tid på madlavning.

Tag hele dit selskab med på Flammen i Aalborg

Hos Flammen Aalborg har vi masser af plads – restauranten kan faktisk huse op til 410 gæster. Derfor vil vi gerne invitere dig og dit selskab indenfor til den næste fødselsdag, firmatur, fejring af bryllupsdag eller hvilken som helst anden lejlighed der kunne være, for at ville forkæle dig selv og dine gæster med god mad i skønne omgivelser.

Vi har forskellige festpakker, som gør, at I blot skal sørge for det gode humør, så har vi styr på madlavning, servering og oprydning. Nemt, ikke?

Der er mange muligheder – og vi vil gøre alt hvad vi kan, for at imødekomme de ønsker i måtte have. Bare giv os et kald på 3526 6368, så finder vi i fællesskab den løsning, som passer bedst til jer.

Vælg all inclusive, når der ikke skal mangle noget

Når du og vennerne, familien eller kollegaerne skal nyde en hyggelig og bekymringsfri aften hos os, hvad er så bedre end, at der er sørget for alt på forhånd? – Ikke meget, vel?

Ved bestilling af all inclusive sikrer du, at du og dine gæster kan nyde aftenen i ro og mag, uden at skulle bekymre sig yderligere om den efterfølgende regning. Så der er rig mulighed for at blive mæt, slukke tørsten og fylde dessert-
lommen efterfølgende – helt uden overraskelser.

Vores all inclusive-pakke indeholder:

 • Velkomstdrink
 • Grillbuffet
 • Fri øl og vand
 • Flammens udvalgte vine
 • Dessertbuffet

 • Ved tilkøb kan Flammens lækre og friske cocktails indgå i pakken.

  Ring til os på 3526 6368 og hør nærmere om dine muligheder.