Flammen Nyropsgade

Åbningstider

Restaurant:

Søndag - torsdag:

17.00 - 22.00

Fredag - lørdag:

17.00 - 23.00

Buffeten lukker:

Søndag - torsdag:

20.45

Fredag - lørdag:

22.00

Dessertbuffet:

Søndag - torsdag:

17.20 - 20.45*

Fredag - lørdag:

17.20 - 22.00*

*Tidligste lukketid angivet.

Nyropsgade

I bil?

Der er mulighed for parkering i de omkringliggende gader, og i Nyropsgade P-hus lige ved siden af restauranten.

Restauranten

Salatbuffet på Flammen
Tanja Jessen

Hvis du har været i en af vores andre Flammen-restauranter, vil du med det samme lægge mærke til en lidt anden stil i Nyropsgade. Her er der kommet et moderne og skandinavisk pift i den ellers velkendte og hyggelige Flammen-stemning. Jeg håber, I vil nyde den stemning, vi har prøvet at skabe. Mine kollegaer og jeg vil i hvert fald gøre vores bedste til, at I får en hyggelig Flammen-aften.

Tanja Jessen, bestyrer, Restaurant Flammen, Nyropsgade

Information

Grillbuffet

Buffet

Med 15 forskellige slags kød på grillen, 10 varme retter og 50 varianter i salatbaren, kan vi roligt kalde os en grillbuffet med noget for enhver smag. Vi har både noget til børn og voksne, uanset, om man er til nuggets eller kalveculotte. Velbekomme.

Læs mere
Selskaber på Flammen

Selskaber

Vi har ofte besøg af selskaber, og det er noget, vi rigtig godt kan lide her på Nyropsgade. Det er så hyggeligt at danne rammer for både familiefester, fødselsdage og kobberbryllupper. Hvis I gerne vil holde jeres næste selskab her, så ring til os, så finder vi den helt rigtige løsning.

Læs mere
Arrangementer

Arrangementer

Vi har plads til både store og små arrangementer her på Nyropsgade, og vi elsker dem alle. Vi har både julefrokoster, familiearrangementer og venneture. Vi har noget i buffeten for enhver smag, og ingen behøver at sidde og vente på maden hos os. Vi glæder os til at se jer.

Læs mere
Flammen Nyropsgade

Centralt i København

Vores hyggelige restaurant på Nyropsgade ligger godt placeret, tæt på både søerne og Ørstedsparken, hvis I skal i byen, eller hvis I skal gå en tur i de grønne omgivelser. Vi glæder os til at se jer på Nyropsgade.

Gavekort
Parkering

Gode parkeringsmuligheder

Hvis I er i bil, så er vores restaurant på Nyropsgade det ideelle sted for en hyggelig aften ude. Vi bor nemlig lige ved siden af et parkeringshus, så I kan få afsat bilen, mens I nyder vores store grillbuffet. Så er der også tid til en dessert og en kop kaffe efter middagen.

Forretningsfrokost Nyropsgade

Forretningsfrokost på Nyropsgade

Som noget helt særligt tilbyder vi at åbne restauranten op til frokost for virksomheder. Så kan I holde jeres næste møde eller firmaarrangement i vores hyggelige atmosfære. I skal bare være min. 50 personer til arrangementet. I kan selvfølgelig også altid holde jeres arrangement om aftenen. Ring til os på 6966 3417 mellem kl. 13-17 for at høre om mulighederne. Vi vil meget gerne imødekomme jeres behov og ønsker.

Nyd lækker mad på restaurant Flammen Nyropsgade i København

Hvis du leder efter et lækkert måltid i København, hvor du kan få tilfredsstillet den brede appetit, så kom forbi Restaurant Flammen i Nyropsgade. Her kan du opleve et stort udvalg af friskt udskåret kød, salatbar samt masser af varme retter. Vi er en populær og børnevenlig restaurant med børnevenlige retter. Så du og din familie kan uden problemer besøge Restaurant Flammen og gå herfra igen glade og mætte.

Smag en buffet i særklasse på vores familievenlige restaurant

Du vil ikke mangle noget fra vores alsidige og velsmagende menu, når du besøger Restaurant Flammen. Vi har noget for enhver smag – om du er til kød eller salatbar. Og vores udskærere står klar til at præsentere det saftige udvalg af tilberedt kvalitetskød for dig. 

Smag en buffet i særklasse på vores familievenlige restauran

Du vil ikke mangle noget fra vores alsidige og velsmagende menu, når du besøger Restaurant Flammen. Vi har noget for enhver smag – om du er til kød eller salatbar. Og vores udskærere står klar til at præsentere det saftige udvalg af tilberedt kvalitetskød for dig. 

 

Hos Restaurant Flammen i Nyropsgade København kan du få:

 

 • Mindst 15 forskellige slags saftigt og magert kød
 • 3 forskellige lækre forretter blandt vores menu
 • Mindst 50 sunde muligheder i vores salatbar
 • Mindst 10 varianter af udsøgt varmt tilbehør 
 • En masse kolde og varme drikkevarer til enhver smag

 

Er du kødspiser? Så vil du sikkert glæde dig over at høre, at udvalget af kød blandt andet består af oksespidsbryst, kalveculotte, Black Angus okseblomme, go’e ben, argentinerpølser og meget mere. Du vil med garanti finde noget i vores grillbuffet, der får din mund til at løbe i vand. Det samme gælder for salatbaren.

Nyd dit måltid i skønne og hyggelige omgivelser

Spisestedet i Nyropsgade åbnede i april 2017 og er i dag meget velbesøgt. Hvis du allerede kender Flammens restauranter, så vil du nok bemærke en lidt anderledes stil her i Nyropsgade. Den hyggelige stemning og dæmpede belysning er den samme, men vi har givet vores københavnerrestaurant et skønt moderne twist, der er ret så indbydende og unikt. 

 

Vi åbner dørene i hverdagen og i weekenderne for alle aldre og for folk med alle smagspræferencer. Det er et oplagt sted for familien at spise en fredag aften, men det er også perfekt til en fødselsdag, julefrokost eller andet. 

Bestil dit bord til Restaurant Flammen i Nyropsgade her.

Hold dit arrangement på Flammen i København

Vores spisested i Nyropsgade tilbyder også skønne og festlige omgivelser til fejringer og arrangementer. Du og dit selskab kan nyde en god og lang aften med alt, hvad hjertet begærer af mad og drikke. Vi sørger for det bedste værtskab med god stemning og fyldte glas, og så skal I bare læne jer tilbage og nyde aftenen. 

 

Du kan afholde dit arrangement her på Restaurant Flammen, uanset om det er:

 

 • Fødselsdag 
 • Firmafest
 • Julefrokost
 • Barnedåb

 

Vores dygtige personale vil, med et højt serviceniveau, sørge for at I har, hvad I skal bruge. Og I kan godt regne med, at der ikke er lang ventetid på hverken mad eller drikkevarer.

Med All Inclusive er du og dit selskab forsynet hele aftenen

Hvis du beslutter dig for at afholde dit arrangement i vores hyggelige omgivelser, så kan du med fordel overveje vores All Inclusive-oplevelse, der forsyner jer med mad og drikke hele aftenen. All Inclusive skal dog bestilles af hele bordet. 

 

Med denne pakke sørger du altså for, at dit selskab hverken går sultne eller tørstige hjem. Og det vil de uden tvivl takke dig for! Se her, hvad All Inclusive indeholder:

 

 • En lækker velkomstdrink
 • Smagfulde forretter
 • Vores store grillbuffet
 • En sød dessert
 • Frie drikkevarer

 

I kan også sagtens bestille den lækre grillbuffet separat. Hertil skal I blot tilkøbe de drikkevarer og desserter, I ønsker. Ved bestilling af grillbuffet spiser børn under 12 år til halv pris, og de helt små maver under 4 år spiser gratis.

Du behøver ikke bekymre dig om dine allergier

Vi ønsker, at alle skal kunne spise på Restaurant Flammen i Nyropsgade uden at bekymre sig om diverse allergener. Derfor har vi sammensat en udførlig produktliste med tilhørende allergener, så du ved præcis, hvad du skal holde dig fra i buffeten.

 

Desuden har vi et stort udvalg af lette og kaloriefattige muligheder i buffeten til dig, der ønsker sunde alternativer.

Vil du prøve vores mad som takeaway?

Du behøver ikke dedikere en aften Flammen for at kunne nyde vores lækre mad. Du kan også nemt og hurtigt bestille takeaway og tage det med hjem til en hyggelig aften på sofaen. Alle retter er friskt lavet og holder sig varme, til du kommer hjem. 

Er du vild med Flammen og ønsker at holde dig opdateret? Så hold øje med vores spændende nyheder og fordelagtige tilbud.

Kontakt vores familierestaurant i København

Hvis du har spørgsmål til vores menu, arrangementer eller noget helt tredje, så tøv ikke med at kontakte os. Vores skønne personale vil hjælpe dig så godt som muligt. Vi glæder os til at høre fra dig og byde dig hjerteligt velkommen i en af vores restauranter.