Flammen Nyropsgade

Åbningstider

Restaurant:

Søndag - torsdag:

17.00 - 22.00

Fredag - lørdag:

17.00 - 23.00

Buffeten lukker:

Søndag - torsdag:

20.45

Fredag - lørdag:

22.00

Dessertbuffet:

Søndag - torsdag:

17.20 - 20.45*

Fredag - lørdag:

17.20 - 22.00*

*Tidligste lukketid angivet.

Nyropsgade

I bil?

Der er mulighed for parkering i de omkringliggende gader, og i Nyropsgade P-hus lige ved siden af restauranten.

Restauranten

Salatbuffet på Flammen
Tanja Jessen

Hvis du har været i en af vores andre Flammen-restauranter, vil du med det samme lægge mærke til en lidt anden stil i Nyropsgade. Her er der kommet et moderne og skandinavisk pift i den ellers velkendte og hyggelige Flammen-stemning. Jeg håber, I vil nyde den stemning, vi har prøvet at skabe. Mine kollegaer og jeg vil i hvert fald gøre vores bedste til, at I får en hyggelig Flammen-aften.

Tanja Jessen, bestyrer, Restaurant Flammen, Nyropsgade

Information

Grillbuffet

Buffet

Med 15 forskellige slags kød på grillen, 10 varme retter og 50 varianter i salatbaren, kan vi roligt kalde os en grillbuffet med noget for enhver smag. Vi har både noget til børn og voksne, uanset, om man er til nuggets eller kalveculotte. Velbekomme.

Læs mere
Selskaber på Flammen

Selskaber

Vi har ofte besøg af selskaber, og det er noget, vi rigtig godt kan lide her på Nyropsgade. Det er så hyggeligt at danne rammer for både familiefester, fødselsdage og kobberbryllupper. Hvis I gerne vil holde jeres næste selskab her, så ring til os, så finder vi den helt rigtige løsning.

Læs mere
Arrangementer

Arrangementer

Vi har plads til både store og små arrangementer her på Nyropsgade, og vi elsker dem alle. Vi har både julefrokoster, familiearrangementer og venneture. Vi har noget i buffeten for enhver smag, og ingen behøver at sidde og vente på maden hos os. Vi glæder os til at se jer.

Læs mere
Flammen Nyropsgade

Centralt i København

Vores hyggelige restaurant på Nyropsgade ligger godt placeret, tæt på både søerne og Ørstedsparken, hvis I skal i byen, eller hvis I skal gå en tur i de grønne omgivelser. Vi glæder os til at se jer på Nyropsgade.

Gavekort
Parkering

Gode parkeringsmuligheder

Hvis I er i bil, så er vores restaurant på Nyropsgade det ideelle sted for en hyggelig aften ude. Vi bor nemlig lige ved siden af et parkeringshus, så I kan få afsat bilen, mens I nyder vores store grillbuffet. Så er der også tid til en dessert og en kop kaffe efter middagen.

Forretningsfrokost Nyropsgade

Forretningsfrokost på Nyropsgade

Som noget helt særligt tilbyder vi at åbne restauranten op til frokost for virksomheder. Så kan I holde jeres næste møde eller firmaarrangement i vores hyggelige atmosfære. I skal bare være min. 50 personer til arrangementet. I kan selvfølgelig også altid holde jeres arrangement om aftenen. Ring til os på 6966 3417 mellem kl. 13-17 for at høre om mulighederne. Vi vil meget gerne imødekomme jeres behov og ønsker.