Flammens store buffet

Buffet i Viborg

Har du lyst til grillbuffet hos Restaurant Flammen i Viborg. Vores udskærer står klar til at præsentere udvalget af kød og skærer det kød, som du ønsker.

Hos Flammen har vi altid min. 15 slags kød på grillen – enten rosa eller gennemstegt, så du har mulighed for at vælge det, der passer til din smag. Vi har også gjort det nemt for dig, da det gennemstegte kød er placeret på den ene side af grillen, og det rosastegte er placeret på den anden side.

De 15 slags kød vil variere, og som gæst kan du opleve nye og anderledes kødvarianter. Du vil blandt andet kunne prøve anderledes kød hos Flammen, da vores udskærer i perioder vil kunne præsentere zebrafarseret krokodille, struds og kængurukød. Hvis du er mere til det vante, kan vi også tilbyde dette, da vi har kød som kalveculotte, kalkunbryst, lammeculotte og krondyr.

Hertil vil der min. være 3 forretter, frisk brød, forskellige slags varmt tilbehør samt min. 50 varianter i salatbaren.

Er du allergisk, vil du stadig kunne nyde godt af buffeten, da vi oplyser om allergener. Du kan blot spørge personalet til råds, eller se allergilisten her på hjemmesiden samt i restauranten.

Læs mere om Restaurant Flammen Viborg eller book bord her.