Julefrokost

Nyd julens bedste retter til jeres julefrokost i Viborg

Tæt på det sprudlende byliv i Viborg finder du Restaurant Flammen. Stedet, hvor god mad, store mængder og en hyggelige atmosfære går op i en højere enhed og skaber en mindeværdig madoplevelse – og julen er ingen undtagelse. Fra 10. november til 23. december står den på alt fra brunede kartofler til fisk og sennepsglaseret skinke i julebuffeten.

Vi sørger for en lækker julemenu, og så skal I blot medbringe det gode julehumør.

Skal du og dit julefrokost-selskab prøve noget nyt i år? Så kan I booke plads på Restaurant Flammen i Viborg og blive forkælet med alle de bedste juleretter, I kunne drømme om. Vores julebuffet er til jer, der har en god appetit og ikke ønsker at mangle noget til jeres festligheder. I buffeten finder I blandt andet:

  • Æg, rejer og mayonnaise
  • Julelaks
  • Hønsesalat med purløg og bacon
  • Klassiske tarteletter med asparges og høns
  • Frikadeller
  • Julemedister
  • Sennepsglaseret juleskinke
  • Julesalater, herunder grønkålssalat

Gør julefrokosten ekstra speciel med vores All Inclusive-pakke, så du og dine gæster får glæde af en velkomstdrink ved ankomst, julebuffet, drikkevarer ad libitum, herunder sodavand, vin, øl og kaffe, og dessertbuffet. I kan toppe det ved at vælge All Inclusive med cocktails, så I kan få leveret velsmagende cocktails til bordet hele aftenen. 

Vi sørger for det praktiske til jeres julefrokost

Om I er et stort eller lille selskab gør ingen forskel for os. Vi har nemlig på Restaurant Flammen i Viborg plads til 210 gæster i vores hyggelige lokaler. Og bare rolig, vi har sørget for både god akustik i restauranten og intime kroge, så I kan have gode og private snakke. 

På Flammen sørger vi for alt det praktiske, så I blot skal sænke skuldrene og nyde hinandens selskab. Udover madlavning står vi også for pynt og borddækning samt oprydning og rengøring efter festen – nemmere bliver det ikke. 

Book plads, og få en mindeværdig aften

Book bord til jeres julefrokost i Viborg på Restaurant Flammen ved at ringe til os på 69 66 34 17. Vores smilende personale glæder sig til at tage imod jer og give jer den bedste aften.