Stor grillbuffet

Nyd smagfuldt takeaway i Glostrup fra Flammen

Kender du også de dage, hvor det skal være nemt og uden besvær at få mad på bordet? Vi har løsningen til dig – hent takeaway i Glostrup fra Flammen. Her får du lækkert og velsmagende takeaway, der har samme høje kvalitet og gode smag som i restauranten. Tjek vores menukort ud, og bestil dit næste måltid fra Flammens TakeAway i Glostrup allerede i dag.

Få Flammens velsmagende takeaway i Glostrup

Med Flammens TakeAway i Glostrup får du et mættende og rigtig godt måltid, når du skal forkæle dig selv med takeaway. Når hverdagens strabadser tager over, så er det rart at få lækkert mad hurtigt på bordet. Vi har gjort det nemt for dig at bestille takeaway fra Flammen i Glostrup. Udforsk vores lækre TakeAway-menukort nu.

Vælg blandt vores lækre menuer

Blandt vores velsmagende og godt sammensatte menuer finder du nemt den, der passer til din appetit og præferencer. Du kan blandt andet vælge mellem følgende menuer, når du bestiller takeaway i Glostrup fra Flammen:

  • Go’e ben
  • Ribs n’ beef
  • Oksespidsbryst
  • Black Angus Blomme
  • Børnemenu

Ja, det er næsten så tænderne løber i vand. Vores menuer fås til en, to eller fire personer, så alle slags familier kan få lækkert og velsmagende takeaway i Glostrup. Du kan også nemt sammensætte og skræddersy din egen menu, så du kan få præcis det, der passer dig. Bestil nemt og hurtigt i dag.

Spis sundt og nærende takeaway i Glostrup

Når du vælger Flammens TakeAway i Glostrup, kan du både få et sundt og nærende måltid eller gå all in på et cheat meal. Vi har vores lækre salatbar, saftig kylling, møre stege, sprøde fritter og smagfulde sovse og dips, så du nemt kan sammensætte din perfekte menu – uanset om du skal spare på kalorierne, eller om du skal forkæle dig selv med en god omgang takeaway.

Tag Flammen i Glostrup, når du skal have takeaway

De dage, hvor det bare skal være nemt, findes der ikke noget bedre end takeaway – og Flammen er et rigtig godt bud, når du skal hente takeaway. Det gælder både i hverdagen, hvor overskuddet måske er lavt eller i weekenden, hvor det skal være ekstra lækkert. Vælg blandt de lækre menuer eller lav din egen, så du nemt og hurtigt kan afhente velsmagende takeaway.

Mad til gæster og dig selv

Takeaway fra Flammen i Glostrup er ikke kun en god ide, når det bare er dig. Det er også en rigtig god ide, når du får gæster på besøg. Så kan du nemt og ubesværet servere velsmagende og lækker aftensmad, som med garanti vil falde i god jord hos dine gæster. På den måde slipper du for alt rodet og madlavningen, og du kan bruge din tid sammen med dine gæster.

Bring Flammens TakeAway-buffet med hjem

Kender du til vores koncept i forvejen, så ved du, at vi serverer all you can eat-buffet. Det er perfekt til dig, der ikke kan vælge kun en ting. Med Flammens TakeAway i Glostrup får du den samme oplevelse hjemme hos dig selv. Mix de forskellige menuer, og skab en velsmagende og indbydende buffet hjemme hos dig selv. Så er der dømt ren selvforkælelse og et lækkert måltid, som du kan læne dig tilbage og nyde.

Vælg Flammen

Har du besøgt en af vores restauranter før, så kender du også til vores høje kvalitet og gode smag. Den går vi heller ikke på kompromis med, når du henter takeaway fra Flammen i Glostrup. Vi sørger for den gode smag og høje kvalitet, så du nemt kan vælge. Glæd også en, du holder af med et gavekort til Flammen. Så får de også mulighed for at prøve vores lækre buffet.

Du finder vores restaurant i Glostrup på Hovedvejen 114 st., 2600 Glostrup. Her kan du både afhente takeaway, eller spise hos os. Bestil bord allerede i dag, og glæd dig til en velsmagende madoplevelse. Du finder vores åbningstider her, så du altid ved, hvornår du kan besøge os.

Vælg Flammens TakeAway i Glostrup, når det skal være nemt og ekstra hyggeligt.