Selskaber på Flammen

Mange muligheder for selskaber på Flammen

Fødselsdag på Flammen

Fødselsdag

Fejr din næste fødselsdag hos os på Flammen og glæd dig til at blive forkælet. Uanset om du vælger vores grillbuffet eller takeaway, skal vi nok sørge for, at du får en herlig fødselsdag sammen med venner og familie.

Læs mere her
Store selskaber på Flammen

Store selskaber

Store selskaber og stor appetit. Hos Flammen har vi masser af plads til begge dele, og vi glæder os til at diske op med en overdådig grillbuffet eller sørge for, at der er nok takeaway til jer alle sammen.

Læs mere her
Konfirmationer og nonfirmationer

Konfirmation/Nonfirmation

Konfirmation er en særlig dag, der skal markeres, og vi vil hellere end gerne hjælpe jer med at fejre dagen. Vi sørger for det hele, så I skal faktisk bare læne jer tilbage, nyde vores lækre mad og hygge jer.

Læs mere her
Ben og fritter

Blå Mandag

Blå mandag er en dag som alle husker. Det er en spændende dag, som kan give en kæmpe appetit – og dét er noget vi kan hjælpe med. Kom forbi Flammen og få vores populære mandagstilbud med all you can eat-ben, fritter og fri softice.

Læs mere her
Studenterfest

Studenterfest

Hurraaaa! Huen er endelig kommet på, og det skal da fejres. Gør det så nemt som muligt og hold studentergildet hos os på Flammen. Vi sørger for lækker mad, god stemning og gratis bobler til studenten.

Læs mere her
Julefrokost

Julefrokost

Lad Flammen stå for maden til jeres julefrokost. Det eneste du skal gøre, er at koncentrere dig om at hygge dig med din familie, venner eller kolleger.

Læs mere her
Selskab uden for normal åbningstid

Selskab udenfor åbningstid

Nogle gange er det bare bedst at have det hele for sig selv. Det kender vi godt. Derfor kan du holde dit næste event hos os udenfor vores normale åbningstid. Vi har flere forskellige pakkeløsninger – det er bare at vælge.

Læs mere her
Firmaarrangement

Firmaarrangementer

Er I i gang med at planlægge jeres næste firmafrokost- eller arrangement? Hos Flammen vil vi hellere end gerne står for rammerne om jeres næste arrangement og der er flere muligheder.

Læs mere her
Ude godt, men hjemme bedst

Ude godt, men hjemme bedst

Vil du gerne holde festen derhjemme, men samtidig slippe for besværet med at handle ind og lave mad? Sammensæt din egen takeaway-menu hos Flammen. Det er både nemt og lækkert.

Læs mere her
Flammens store buffet

Mad ud af huset

Vi har taget det bedste med fra vores restauranter: Stor valgfrihed, store portioner og kvaliteten, som du kender den. Alt sammen uden det koster en bondegård.

Læs mere her
familie der fejrer barnedåb på restaurant flammen

Barnedåb

Barnedåben eller navngivningsfesten er et af de helt store højdepunkter i barnets første leveår. Derfor vil vi hos Restaurant Flammen gerne sikre, at I har det helt perfekte sted til denne særlige dag.

Læs mere her

Polterabend

Når en polterabend står for døren, og I ønsker at fejre den kommende brud eller gom med stil, er Restaurant Flammen det oplagte valg.

Læs mere her

Mad til dit selskab hos Restaurant Flammen

Skal du fejre fødselsdag, studentergilde, jubilæum, konfirmation eller noget helt fjerde? Så kan du invitere hele selskabet til dejlige stunder hos Restaurant Flammen. Vi har nemlig plads, mad og drikkevarer til hele flokken af venner og familie. De hyggelige omgivelser hos Flammens restauranter er med til at skabe rammerne for en fantastisk aften i selskab med alle dem, du elsker og holder af. Og den store buffet garanterer, at der er noget til enhver smag.

Klik her, og find en restaurant nær dig. Så kan du nemt bestille bord hos hele Danmarks buffetkæde.

Brug Restaurant Flammen til din næste fest

Skal du holde fødselsdag, studenterfest, konfirmation, polterabend eller fejre særlige højtider? Hos Restaurant Flammen har vi plads til dine gæster, og vi kan lave lækkert mad til mange mennesker, så festen bliver rundet af med mættede maver. Vores buffet byder på alt, hvad hjertet begærer, så der er noget for enhver smag.

Derudover sørger vi for:

 • At dække pænt og festligt op til dine gæster for at løfte stemningen.
 • At have både kolde og varme drikkevarer klar.
 • At vaske op og gøre rent, når festen slutter.

Så lad os stå for maden til alle slags fester. Det eneste, du skal gøre, er at koncentrere dig om at være en god vært og hygge dig med din familie og venner i trygge rammer.

Slip for besværet hos Restaurant Flammen

Ved at bestille mad til selskaber hos Restaurant Flammen slipper du for besværet i køkkenet med både at handle ind, lave mad og vaske op. Og vi er sikre på, at dine gæster vil elske at gå på eventyr i vores lækre buffeter med et væld af forskellig mad. Vi bruger nemlig gode råvarer, og vores professionelle kokke ved lige præcis, hvor lang tid kødet skal have på grillen, så det er mørt og saftigt. Gør fejringen af arrangementet nemt, og hold din fest på Flammen.

Vi har plads til mange gæster

Vi har både borde og stole nok, så du kan holde en privat fest med plads til alle dine venner og hele familien. Bestil bord hos Restaurant Flammen, og byd dine gæster indenfor til en hyggelig aften med både forret, hovedret og dessert af friske råvarer.

 • Grillbuffet inklusiv forretter
 • En velkomstdrink
 • Fri øl
 • Fri sodavand, mineralvand, kaffe og te
 • Fri rød-, hvid- og rosévin
  Dessert

Læs mere om vores All Inclusive tilbud her, eller tag et kig på vores All-Inclusive-tilbud med fri cocktails.

Mad til selskaber: Stort udvalg af mad fra vores buffeter

Hos Restaurant Flammen kan du byde dine gæster på et stort udvalg af lækker festmad. Vi har nemlig en stor grillbuffet, der byder på meget forskellig mad, som dine gæster med garanti kan lide. Blandt andet indeholder buffeten:

 • Minimum 3 lækre og lette forretter
 • Minimum 15 slags mørt og saftigt kød
 • Minimum 10 slags tilbehør, såsom kartofler, hotwings og meget andet
 • Altid 3 slags sovs med forskellig smag
 • Sprød og frisk salatbuffet med minimum 50 varianter
 • Knasende lækkert lyst og mørkt brød

Har du spørgsmål til dine muligheder for mad til selskaber?

Har du spørgsmål omkring Flammens tilbud af mad til større selskaber, så ring til vores kundeservice – de vil hellere end gerne hjælpe dig. Ring på telefon 69 66 34 17. Vi lover, du får en skøn Flammen-oplevelse med hygge og lækker mad i trygge rammer.