Selskaber på Flammen

Mad ud af huset

Vi har taget det bedste med fra vores restauranter: Stor valgfrihed, store portioner og kvaliteten, som du kender den. Alt sammen uden, at det koster en bondegård.

Fest på Flammen

Sammensæt selv din menu med lige netop dine favoritter – og skal der ekstra forkælelse til, kan du både tilkøbe forretter, ekstra kød og desserter.

Selskaber på Flammen
Selskaber på Flammen
Selskaber på Flammen
Selskaber på Flammen
Selskaber på Flammen

Mad til dit selskab hos Restaurant Flammen

Skal du fejre fødselsdag, studentergilde, jubilæum, konfirmation eller noget helt fjerde? Så kan du invitere hele selskabet til dejlige stunder hos Restaurant Flammen. Vi har nemlig plads, mad og drikkevarer til hele flokken af venner og familie. De hyggelige omgivelser hos Flammens restauranter er med til at skabe rammerne for en fantastisk aften i selskab med alle dem, du elsker og holder af. Og den store buffet garanterer, at der er noget til enhver smag.

Klik her, og find en restaurant nær dig. Så kan du nemt bestille bord hos hele Danmarks buffetkæde.

Brug Restaurant Flammen til din næste fest

Skal du holde fødselsdag, studenterfest, konfirmation, polterabend eller fejre særlige højtider? Hos Restaurant Flammen har vi plads til dine gæster, og vi kan lave lækkert mad til mange mennesker, så festen bliver rundet af med mættede maver. Vores buffet byder på alt, hvad hjertet begærer, så der er noget for enhver smag.

Derudover sørger vi for:

 • At dække pænt og festligt op til dine gæster for at løfte stemningen.
 • At have både kolde og varme drikkevarer klar.
 • At vaske op og gøre rent, når festen slutter.

Så lad os stå for maden til alle slags fester. Det eneste, du skal gøre, er at koncentrere dig om at være en god vært og hygge dig med din familie og venner i trygge rammer.

Slip for besværet hos Restaurant Flammen

Ved at bestille mad til selskaber hos Restaurant Flammen slipper du for besværet i køkkenet med både at handle ind, lave mad og vaske op. Og vi er sikre på, at dine gæster vil elske at gå på eventyr i vores lækre buffeter med et væld af forskellig mad. Vi bruger nemlig gode råvarer, og vores professionelle kokke ved lige præcis, hvor lang tid kødet skal have på grillen, så det er mørt og saftigt. Gør fejringen af arrangementet nemt, og hold din fest på Flammen.

Vi har plads til mange gæster

Vi har både borde og stole nok, så du kan holde en privat fest med plads til alle dine venner og hele familien. Bestil bord hos Restaurant Flammen, og byd dine gæster indenfor til en hyggelig aften med både forret, hovedret og dessert af friske råvarer.

 • Grillbuffet inklusiv forretter
 • En velkomstdrink
 • Fri øl
 • Fri sodavand, mineralvand, kaffe og te
 • Fri rød-, hvid- og rosévin
  Dessert

Læs mere om vores All Inclusive tilbud her, eller tag et kig på vores All-Inclusive-tilbud med fri cocktails.

Mad til selskaber: Stort udvalg af mad fra vores buffeter

Hos Restaurant Flammen kan du byde dine gæster på et stort udvalg af lækker festmad. Vi har nemlig en stor grillbuffet, der byder på meget forskellig mad, som dine gæster med garanti kan lide. Blandt andet indeholder buffeten:

 • Minimum 3 lækre og lette forretter
 • Minimum 15 slags mørt og saftigt kød
 • Minimum 10 slags tilbehør, såsom kartofler, hotwings og meget andet
 • Altid 3 slags sovs med forskellig smag
 • Sprød og frisk salatbuffet med minimum 50 varianter
 • Knasende lækkert lyst og mørkt brød

Har du spørgsmål til dine muligheder for mad til selskaber?

Har du spørgsmål omkring Flammens tilbud af mad til større selskaber, så ring til vores kundeservice – de vil hellere end gerne hjælpe dig. Ring på telefon 69 66 34 17. Vi lover, du får en skøn Flammen-oplevelse med hygge og lækker mad i trygge rammer.