familie der fejrer barnedåb på restaurant flammen

Hold jeres barnedåb eller navngivningsfest hos Restaurant Flammen

Barnedåben eller navngivningsfesten er et af de helt store højdepunkter i barnets første leveår. Derfor vil vi hos Restaurant Flammen gerne sikre, at I har det helt perfekte sted til denne særlige dag.

Vi er specialister i at arrangere både store og små selskaber, så lad os tage hånd om alle detaljerne så vi sammen kan skabe en uforglemmelig dag for jer. Vi tilbyder selvfølgelig muligheden for at holde jeres barnedåb/navngivningsfest udenfor vores normale åbningstid i restauranten, så længe I er minimum 40 personer. Vi har udarbejdet 3 forskellige menuforslag, som I kan vælge imellem.

Uanset om I vælger et mindre arrangement eller et stort, og uanset om det er i eller udenfor restaurantens normale åbningstid, så tager vi os af alt. I skal altså ikke bekymre jer om borddækning, mad, drikkevarer, opvask eller rengøring, men blot læne jer tilbage, have fokus på jeres dag og nyde festen – så bliver det ikke nemmere. 

Skulle I have spørgsmål til jeres muligheder, eller ønsker I at booke jeres arrangement? Så tøv ikke med at ringe til os på tlf. 69 66 34 17 eller send en mail med jeres ønsker og oplysninger til kontakt@flammen.com – så er vi klar til at hjælpe dig.

Når vi har modtaget din forespørgsel, vil restauranten kontakte jer. Hvis der herefter skulle opstå et behov for at tale nærmere om rammerne, så inviterer vi gerne ind til et afklaringsmøde, så vi sammen kan vende jeres ønsker og behov for dagen.

Vi glæder os til at være en del af jeres særlige dag og byde jer velkommen til en uforglemmelig barnedåb eller navngivningsfest hos Restaurant Flammen.