Takeaway fra Flammen i Roskilde

Er du en af de heldige, som bruger din hverdag i byen, der repræsenterer en levende beretning om de historiske aspekter af landets tidsperioder såsom vikingetiden og middelalderen? Lige netop det ovenstående afslører, at der er tale om den østsjællandske by Roskilde, som udmunder i den smukke Roskilde fjord.

Både til hverdagen og weekenden

Roskildes beboere omfavner historien og de interessante tidsperioder med åbne arme, og familiekonstellationer eksisterer på mange forskellige grundlag. På trods af at byen huser nogle af Danmarks dyrebareste klenodier, og ofte bliver anerkendt som en af de ældste i hele landet, så betyder det ikke, at byen ikke følger med på moden.

Det vil naturligvis sige, at hvis du ønsker en indholdsrig og stor buffet, så har du rig mulighed for at få leveret take-away i Roskilde fra Flammen, der ligger på RO’s Torv. Vi er det perfekte alternativ, uanset om du leder efter sund take-away i Roskilde, er single og bor for dig selv, sammen med kæresten eller har en familie med små børn eller teenagere. Flammen ønsker at gøre din hverdag nemmere og mere overkommelig.

Du skal naturligvis ikke frygte, at vores take-away i Roskilde ikke vil kunne leve op til dine forventninger. Vores sønderjyske rødder gør, at vi har en stor kærlighed til gode råvarer, hjemmelavede madretter og veltilberedte kødspecialiteter.

Du kan læse mere om vores mange muligheder, når det kommer til mad ud af huset. Her har vi mulighed for at hjælpe dig med de somme tider hektiske, kaotiske, herlige og fantastiske store mærkedage. Det kunne for eksempel være til din konfirmationsfest, en stor fødselsdag, receptionen eller fejring af starten på livet til en barnedåb.

Hvorfor vælge Flammen som takeaway i Roskilde?

Har du af og til udfordringer med at få hverdagen til at gå op i en højere enhed? Du bruger måske en stor del af dagens vågne timer på at koncentrere dig om dit somme tider tidskrævende job? Eller har du blot lyst til at give din partner, dine børn eller gæster den fulde opmærksomhed, når du er sammen med dem?

Det giver ro og glæde at vælge sund takeaway, der kan effektivisere og forbedre ens hverdag. Det er ligeledes vigtigt at passe på ens helbred og undgå stress. Det kan du opnå ved at bestille sund takeaway i Roskilde. Hos Flammen ved vi, at vi har en gylden og unik mulighed for at hjælpe vores gæster med at påtage en af døgnets vigtigste opgaver – så du slipper for at bekymre dig om den.

I vores restaurant finder du derfor bl.a. sund takeaway i Roskilde, så du både kan bruge os på den rutineprægede, hektiske og kaotiske hverdagsagtige onsdag, men ligeledes benytte vores madretter til den lidt mere højtidelige, festlige og unikke anledning.

Foretrækker du derimod at besøge en af vores fysiske lokationer og opnå komplet adgang til vores kæmpe grillbuffet, så kan du her se, hvor vi har placeret vores Flammen restauranter. Her vil du altid kunne opleve en buffet med:

  • 3 forskellige forretter 
  • 15 slags kødspecialiteter 
  • 50 forskellige varianter i salatbaren 
  • 10 slags varmt tilbehørr

Med vores mad kan du finde lige præcis det, som du ønsker. Det vil sige, at vi har noget for enhver smag og lyst. Du skal blot selv hente maden. Dernæst kan du indtage den hjemme i husets trygge rammer.

Find forskellige take-away muligheder hos Flammen i Roskilde

Takeaway behøver ikke være kedeligt, usundt, ensartet eller koste en formue. Vi giver dig uendelige kombinationer af vores allerede sammensatte menuer. Vi sørger også for, at du kan sammensætte din helt egen ønskede buffet, som du kan tage direkte med hjem i stuen. Det gør, at du vil få en oplevelse af, at selv sund take-away kan være spændende, lækkert og nærende.

Vores sammensatte menuer indeholder alt, hvad hjertet begærer. Vi har taget nogle af vores favoritter fra vores store kødudvalg – naturligvis kombineret lækkert varmt tilbehør, sovs, dip og salat. Du får derfor lidt af det hele, og du kan naturligvis tilkøbe yderligere, hvis det er dit ønske eller behov.

Hos Flammen i Roskilde er det vigtigt, at når du sammensætter din menu, så skal du have mulighed for at finde noget, som passer til dig og dine gæster. Vi bestræber os efter at skabe variationer i maden, så der netop er noget for enhver smag og lyst. Se nærmere på vores udvalg af take-away i Roskilde her:

  • Varierende saftige, smagfulde og møre kødspecialiteter
  • Velkombineret og komplet måltid
  • Sprøde snackkurve
  • Friske, sunde og indholdsrige salater
  • Sødmefyldte og lækre desserter
  • Varmt, sprødt og smagfuldt tilbehør
  • Forskellige drikkevarer
  • Varierende former for sovs og dip
  • Smagfuld og lækker pastasalat
  • Friskbagt brød med mulighed for at tilføje smør