Stor grillbuffet

Nyd lækker Flammen TakeAway i Horsens

De dage, hvor det skal være nemt og hurtigt, findes der ikke noget bedre end en god omgang velsmagende takeaway. På Flammen i Horsens får du lækkert og smagfuldt takeaway i samme høje kvalitet, som du kender fra vores restauranter. Vi har gjort det nemt for dig at hente og spise velsmagende takeaway både til hverdag og i weekenden. Tjek vores menukort, og bestil i dag hos Flammen.

Spis velsmagende takeaway i Horsens

Blandt udvalg af takeaway i Horsens finder du Flammen. Hvis du har spist på vores restaurant før, kender du nok allerede vores lækre koncept med all you can eat-buffet. Den oplevelse får du med hjem, når du henter takeaway fra Flammen. Vi har sammensat smagfulde og lækre menuer, så du nemt kan bestille dit næste måltid hos Flammen i Horsens. Vi har blandt andet følgende menuer, som du kan bestille:

  • Go’e ben
  • Ribs n’ beef
  • Oksespidsbryst
  • Black Angus Blomme
  • Børnemenu

Vores menuer fås i forskellige størrelser, så der er både til en, to eller fire personer – på den måde kan alle få takeaway hos Flammen i Horsens. Du kan også skræddersy din egen menu efter din appetit og præferencer – perfekt til dig, som ved lige præcis, hvad du vil have. Flammen TakeAway er også ideel til dig, der aldrig kan vælge én ting, men gerne vil have lidt af det hele.

Vælg Flammen til takeaway

Når du skal vælge, hvor du skal have takeaway fra, er der et hav af muligheder. Hos Flammen kan du både få kød, sovs og kartofler, hvis du elsker den kombination. Du kan også vælge et mere kalorielet måltid, som samtidig er super smagfuldt og nærende. Ja, mulighederne er uendelige, når du selv kan sammensætte den perfekte menu lige efter dit madhjerte.

Tjek vores menukort ud, og vær klar til at blive lækkersulten og få vækket appetitten. Så er det godt, at du nemt og hurtigt kan bestille takeaway hos Flammen i Horsens.

Få Flammen takeaway i Horsens til hverdag og i weekenden

Det gode ved Flammen TakeAway i Horsens er, at det passer perfekt både til hverdag og i weekenden. Når det skal gå hurtigt og uden besvær i hverdagen, kan du nemt bestille et sundt og nærende måltid til din familie. Skal du forkæle dig selv og andre i weekenden, kan du gå all in med vores møre og saftige oksemørbrad eller Black Angus Blomme – det er en sikker vinder, når du har gæster eller bare vil forkæle dig selv.

Tag Flammens buffet med hjem i dag

Når du køber Flammen TakeAway i Horsens, får du fornemmelsen af at have buffeten med hjem. Mix og match de forskellige menuer, tilbehør og sideorders, og byg din helt egen buffet hjemme hos dig selv – helt perfekt til dig, der ikke kan vælge. Med Flammen TakeAway i Horsens får du samme høje kvalitet og gode smag, som hvis du spiste på en af vores restauranter.

Hvis du ikke har prøvet at spise på vores restaurant i Horsens endnu, så få bestilt bord allerede i dag. Så kan både du og din mave begynde at glæde sig. Bestil nemt og bekvemt bord her.

Flammen TakeAway i Horsens – et rigtig godt valg

Vælger du Flammen TakeAway i Horsens til dit næste måltid udefra, bliver du ikke skuffet. Vi sørger for den gode smag og høje kvalitet, så du bare skal læne dig tilbage og nyde din mad. Med Flammen TakeAway får du mulighed for at få et rigtig godt måltid – næsten uden at skulle løfte en finger. Du får nemlig følelsen af at spise ude, når du spiser Flammens TakeAway i Horsens.

Bestil Flammens TakeAway her

Løber dine tænder også i vand efter smagfuldt og lækkert takeaway fra Flammen i Horsens, så tøv ikke med at bestille. Du finder vores restaurant på Høegh Guldbergs Gade 36, 8700 Horsens. Se vores åbningstider, så du har styr på, hvornår du kan hente dit takeaway. Forkæl også én, du holder af, med et lækkert og smagfuldt gavekort til Flammen i Horsens – det er en vinder hver gang.

Tjek vores takeaway menukort allerede nu, og bestil takeaway fra Flammen i Horsens i dag – så kan du godt begynde at glæde dig til en lækker takeaway-oplevelse.