Flammen Kolding

Åbningstider

Grillbuffet:

Søndag - torsdag:

17.00 - 22.00

Fredag - lørdag:

17.00 - 22.30

Buffeten lukker:

Søndag - torsdag:

20.30

Fredag - lørdag:

21.30

Brunch:

Lørdag:

9.30 - 14.00

Søndag:

9.30 - 14.00

Brunch lukker:

Lørdag og Søndag:

13.30

TakeAway åbningstider:

Søndag - torsdag:

17.00 - 19.30

Fredag - lørdag:

17.00 - 20.00

Restaurant Flammen Kolding

Haderslevvej 145, 6000 Kolding

Få rutevejledning

I bil?

Restauranten ligger lige overfor Netto, lige ved krydset og overfor Q8-tanken. Der er få parkeringspladser i baggården bag ved restauranten. Kør ind ad den lille sidevej, hvor der er et skilt ved fortovet, hvorpå der står "Auto Mester". Der er også mulighed for parkering lige overfor restauranten ved Netto, vælger man at holde derovre, må man holde der 1 time (husk p-skiven).

The Restaurant

Vacant

Lige her i vores skønne restaurant på Haderslevvej startede hele Flammen. Vi er stolte af at være den allerførste Flammen-restaurant. I dag ligger vi stadig samme sted, og selvom små ting ændrer sig, kører vi stadigvæk med samme ånd, som da vi startede. Vi vil rigtig gerne give jer en god oplevelse her på den første Flammen-restaurant, og vi vil gøre vores allerbedste for, at I går glade herfra.

Bestyrer, Restaurant Flammen, Kolding

Information

Buffet

Kolding er byen som huser Danmarks allerførste Flammen-restaurant. Vi har buffeten, der startede alle de andre Flammen-buffeter. Her kan du altid regne med minimum 15 slags kød på grillen, 50 varianter i vores salatbar og lækre varme retter, der passer til de forskellige typer kød.

Læs mere
Selskaber

Selskaber

Skal I holde et selskab i Kolding? Så har vi rigtig gode muligheder at tilbyde. Vi har tit besøg af både store og små selskaber i form af fødselsdage, firmafester, kobberbryllupper eller en god venneflok. Vi har plads til de fleste, og her er der ingen, der skal sidde og vente på maden.

Læs mere

Arrangementer

Hvis I skal holde et arrangement, enten i form af en familiefest, en julefrokost eller noget helt tredje, så giv os et ring, så finder vi den helt rigtige løsning til jer. Vi elsker arrangementer, og vi vil gøre vores allerbedste for, at I får en rigtig god aften, som I vil huske.

Læs mere

Gavekort

Vil du gerne give et gavekort til en ven, din kæreste eller til alle dine medarbejdere? Så er du kommet til det rigtige sted. For hvem vil ikke blive glad for et gavekort til restaurant Flammenn? Køb det online her på hjemmesiden eller køb det i din lokale Flammen-restaurant. Vi vil gøre vores bedste for, at I får en hyggelig aften.

Gavekort

Spisested Kolding

Mangler du et godt spisested i Kolding med en stor buffet, der byder på retter for enhver smag? Så kig forbi Flammen. Vi har plads til alle, så uanset, om du skal af sted med kæresten, familien eller på firmatur, så finder du en buffet med et stort udvalg hos os.

Familierestaurant

Flammen er en familierestaurant med retter til de helt små, de store og alle derimellem. Vi har selvfølgelig også højstole, så alle kan sidde med ved bordet. Hvis de små skal have lidt underholdning, har vi aktivitetshæfter, som nok skal hjælpe jer til en hyggelig og afslappende aften.

Ud at spise

Tag familien, vennerne eller forretningsforbindelserne med ud at spise på Flammen Kolding. Vi har en kæmpe buffet med mindst 15 forskellige slags kød, 50 varianter i salatbaren og 10 varme retter, så finder I helt sikkert noget for alle i selskabet. Vi glæder os til at se jer.

Flammen Kolding

Restaurant Kolding

Restaurant Flammen Kolding er vores første Flammen-restaurant og har derfor lagt rammerne for alle vores restauranter, både når det handler om indretning og buffeten. Indretningen er hyggelig med dæmpet belysning og antikviteter, som sammen giver en rigtig god stemning.

Forretningsfrokost

Som noget nyt kan vi tilbyde din virksomhed at åbne vores restaurant i Kolding op til frokost, så I kan holde jeres næste møde eller firmaarrangement hos os. I skal bare være minimum 50 personer. Ring på 6966 3417 mellem kl. 13-17, for at høre om mulighederne – også, hvis I skal afsted om aftenen. Vi vil meget gerne imødekomme jeres behov.

Besøg den originale Flammen-restaurant i Kolding

Lige her, i vores skønne restaurant på Haderslevvej, startede det store Flammen-eventyr. Vi er ret så stolte af at være den allerførste Flammen-restaurant. I dag ligger vi stadig det samme sted, og selvom små ting har ændret sig, kører vi stadig med den samme passionerede ånd, som da vi startede. Vi stræber efter at levere fantastisk værtskab, og vi vil gøre vores allerbedste for, at du kan gå glad og dejlig mæt herfra.

Oplev den bedste grill buffet hos Flammens restaurant i Kolding

Hvad siger du til all you can eat grill buffet? Hvad med masser af saftigt kød? Lyder det som noget for dig, er Restaurant Flammen i Kolding måske et oplagt sted at tage hen. Med vores store menu kan du få lige det, som hjertet og maven begærer. Vi sørger for godt værtskab og rigeligt med smagfuldt mad til dig. Spis dig dejlig mæt hos os, uden at det koster en bondegård.

Vælger du at besøge Restaurant Flammen, kan du se frem til:

 • Altid mindst 15 slags kød tilberedt over grill
 • Altid 3 udvalgte forretter fra vores forret-menu
 • Minimum 50 muligheder for at lave en lækker salat
 • Mindst 10 forskellige varme retter og 3 typer sauce
 • Et stort udvalg af drikkevarer til at slukke tørsten

Har vi vækket din appetit? Bestil dit bord hos Flammen i Kolding her, og kom forbi Haderslevvej 145 i Kolding for en hyggelig aften med dejlig grillmad for alle.

Bestil mad ud af huset fra vores restaurant i Kolding

Som noget helt specielt for Kolding, tilbyder vi mad ud af huset fra vores Flammen restaurant i Kolding. Skal du holde et arrangement, hvor du har brug for noget nemt og lækkert? Holder du for eksempel konfirmation, fest, reception eller andet? Ved at lade Flammen i Kolding stå for maden, kan du få mere tid til dine gæster og slippe for den besværlige madlavning.

Du kan få vores varme grillmenu leveret direkte til døren, eller du kan afhente det hos Skovvangen 57 i Kolding. Du får din mad i flotte anretninger, og vi sørger for, at det holder sig varmt i op til tre timer. Selvom du ikke lige bor i nærheden, har du derfor også mulighed for, at få maden leveret til dit arrangement. Du kan læse mere om levering her. Bestilling er beregnet til et selskab på mindst 20 personer.

Det gode og store udvalg er der ikke skåret ned på. Du har stadig rig mulighed for at vælge blandt en masse skøn mad fra vores restaurant i Kolding. Du kan sammensætte din egen lækre grillmenu, som består af:

 • 3 slags smagfuldt kød
 • 2 slags tilberedte kartofler
 • 1 slags hjemmelavet sovs
 • 2 slags sunde salater
 • 1 slags dressing

Hvis du vil have mere mad til dine gæster, kan du naturligvis også få det. Du kan nemlig tilkøbe forretter, ekstra kød og søde desserter.

Du behøver dog ikke at bestille de store anretninger for, at du kan nyde vores velkendte grillbuffet hjemme hos dig selv. Vi tilbyder naturligvis også muligheden for, at du kan bestille vores grillmad som take away. Her kan du blandt andet vælge mellem en bland selv menu med dine favoritretter fra Flammen, samt lækre menuer med udvalgt kød, kartofler og tilbehør.

Du kan blive godt mæt derhjemme med take away fra Flammens restaurant i Kolding. Du kan bestille take away i Kolding her.

Få en skøn aften hos et af de populære spisesteder i Kolding

Leder du efter spisesteder i Kolding, hvor du kan holde dit arrangement eller fødselsdag på? Restaurant Flammen i Kolding er stedet for dig, hvor der er plads til hele flokken. Vi pynter bordet til din begivenhed og sørger for, at du og dit selskab ikke mangler noget. Med en buffet middag kan du roligt regne med, at der er nok med forskelligt mad, som alle kan lide.

Vi er vant til at servicere både store og små selskaber. Vi sørger for, at I alle bliver godt bespist og altid har nok i glassene. Hos os er der ingen lange ventetider på mad og drikke. Vi glæder os til at levere gode rammer for en hyggelig fødselsdag, firmafest eller middag med dine venner. Du kan med fordel overveje vores All inclusive for en god aften, hvor du ikke går ned på lækkert mad og dejlige drikkevarer.

Nedenfor kan du se, hvad der er inkluderet:

 • All inclusive: Grillbuffet, dessert, velkomstdrink og fri bar

Du kan også forkæle dine venner, familie eller kollegaer med et gavekort til Flammen. Du kan både bestille dit gavekort i digital og fysisk form, eller få det i en flot gaveæske for en beskeden merpris. Du kan benytte gavekortet i samtlige af vores restauranter.

Vi glæder os til at se dig hos den originale Flammen restaurant i Kolding. Vi brænder for at lave lækkert mad og levere god service til alle og enhver.