Restaurant Flammen Sønderborg

Åbningstider

Restaurant:

Søndag - torsdag:

17.00 - 22.00

Fredag - lørdag:

17.00 - 23.00

Buffeten lukker:

Søndag - torsdag:

20.30

Fredag - lørdag:

22.00

Dessertbuffet:

Søndag - torsdag:

17.20 - 20.30*

Fredag - lørdag:

17.20 - 21.30*

TakeAway åbningstider:

Søndag - torsdag:

17.00 - 19.30

Fredag - lørdag:

17.00 - 20.00

*Tidligste lukketid angivet.

Kort Flammen Sønderborg

I bil?

Du kan parkere lige bag restauranten med indkørsel fra Mariegade.

Restauranten

Salatbuffet på Flammen
Hans Harvest

Lige her, i skønne Sønderborg, ligger vores nye restaurant, som kan danne rammerne om både fødselsdage, store og små selskaber, julefrokoster og meget mere. Selvfølgelig altid med fokus på hygge, lækker mad og fantastisk service.

Hans Harvest, Bestyrer, Restaurant Flammen, Sønderborg

Information

Grillbuffet

Buffet

I vores store buffet er der noget for enhver smag – 15 slags kød lige fra grillen, 50 spændende salatvarianter og 10 varme retter. Så hvis du er bland-selv-slik-typen, der helst helt selv vil bestemme, er det store udvalg i vores buffet helt sikkert noget for dig. Så find den gode appetit frem og book bord i dag.

Læs mere
Selskaber på Flammen

Selskaber

Store eller små selskaber? Hos Restaurant Flammen kan vi klare begge dele og alt midt imellem – uanset om vennerne skal samles, det er tid til firmafest, eller der venter et jubilæum rundt om hjørnet. Vi klarer det hele. Giv os endelig et ring eller send os en mail, så finder vi den helt rigtig løsning til jer.

Læs mere
Julefrokost

Julefrokost i Sønderborg

Uanset om din julefrokost er en stor virksomhedsfest eller en intim sammenkomst med familie og nære venner, har Restaurant Flammen Sønderborg plads til dig. Vores rummelige lokaler er designet til at imødekomme selskaber af enhver størrelse.

Læs mere om julefrokost i Sønderborg
Arrangementer

Arrangementer

Vi er ret gode til arrangementer, hvis vi selv skal sige det. Uanset om det drejer sig om fødselsdage, firmafester, jubilæer, konfirmationer, barnedåb eller noget helt sjette, har vi masser af plads og en grillbuffet med noget for enhver smag. Vi vil gøre vores bedste for, at I bare kan slappe af og hygge jer.

Læs mere

Gavekort

Hvem kunne ikke godt tænke sig en hyggelig aften med lækker mad i gave? En aften, hvor der er tænkt på det hele, du ikke skal huske at handle ind eller bekymre dig om opvasken bagefter. En aften, hvor du bare skal møde op, hygge dig og nyde vores store og lækre buffet. Køb et gavekort til én, du holder af – enten online eller i vores restaurant.

Gavekort
Flammen personale

Spisested Sønderborg

I Sønderborg er der rig mulighed for at stille både den lille og store sult, og hvis du leder efter et godt spisested, er Restaurant Flammen et godt valg. Når vi åbner for vores store lækre buffet, så er det faktisk bare at slå jer løs i de mange slags kød, salater og varme retter. Vi glæder os til at byde jer velkommen.

FAMILIERESTAURANT

Familierestaurant

Restaurant Flammen er et sted, hvor hele familien kan samles. Her er der nemlig plads til hygge, nærvær og sjov – både i hverdagen og weekenden. Så uanset om I trænger til et afbræk fra hverdagens strabadser eller vil gøre weekenden lidt ekstra lækker, så er Restaurant Flammen et rigtig godt valg.

Restaurant Flammen Sønderborg

Restaurant Sønderborg

Lige her i skønne Sønderborg danner vores hyggelige restaurant rammerne om gode stunder med lækker mad fra vores store grillbuffet og fantastisk service hele vejen rundt. Vi tør godt garantere, at alle bliver richte godt sat, som vi siger på sønderjysk (altså rigtig godt mæt) og går herfra i godt humør.

Flammen takeaway

Takeaway

Go’e ben, salat, fritter, lækkert og saftigt kød og dessert – alt dét kan du bestille som takeaway hos Restaurant Flammen. Faktisk kan du blande din helt egen takeaway-favoritmenu – så der er noget for enhver smag. Skal det være nemt og hurtig? Let og lækkert når I får gæster på besøg? Bestil takeaway hos os og spis dig glad.

Restaurant Sønderborg

Leder du efter en god restaurant i Sønderborg, hvor du kan tage vennerne, familien eller dine kollegaer med? Så er Restaurant Flammen stedet for jer. Her kan I nemlig tage for jer af Danmarks største grillbuffet, som indeholder varme og kolde retter til enhver smag. Vi åbner dørene til middagsselskaber på almindelige hverdagsaftener, til weekendbesøg og større selskaber i forbindelse med konfirmationer, julefrokoster eller andet.

Prøv vores grillbuffet i Sønderborg

Hos Restaurant Flammen går vi op i god mad, hyggelige omgivelser og god service. Du kan altså med fordel bruge en aften med skuldrene sænket i vores restaurant, sammen med dine nærmeste. Når I ankommer, vil vores personale møde jer med smil, vise jer hen til jeres bord og sikre, at I får en skøn aften.

Vores buffet, der består af et hav af valgmuligheder, tiltrækker mange forventningsfulde gæster dagligt. Her kan alle spise sig mætte i udenlandsk-inspireret og dansk mad‚ så du kan stensikkert gå mæt herfra, når det er tid til at tage hjem eller videre i byen.

Hvis du endnu ikke har hørt om eller smagt vores delikate kød, så har du en oplevelse til gode. Glem alt om en 3-retters menu, når du kan få lige, hvad hjertet begærer (og mere til) hos Restaurant Flammen. I buffeten serverer vi nemlig 15 forskellige slags kød, som spænder bredt mellem både okse, gris og vildt.

Udover de 15 forskellige slags kød kan du fylde din tallerken med:

  • Velsmagende forretter
  • Mindst 10 varme retter
  • En lækker salatbuffet med minimum 50 varianter
  • Lækkert lyst og mørkt brød
  • Smagfulde saucer

I menukortet finder du også et bredt udvalg af søde desserter, som alle befinder sig i vores pænt anrettede dessertbuffet. Desserten er den perfekte afslutning på en eminent aften — sammen med en god kop kaffe, selvfølgelig.

Hold dit selskab på vores restaurant i Sønderborg

Hos Restaurant Flammen i Sønderborg gør vi vores bedste, for at imødekomme enhver smag og anledning. For os handler det om fællesskab og hyggelige stunder, uanset om du foretrækker vegetariske retter, har allergier eller blot elsker kombinationen, af protein og grøntsager.

For dem med madallergier har vi sammensat en komplet
allergiliste, så du kan få et overblik over de produkter på vores buffet, som passer til dine behov.
Har du spørgsmål omkring dette, så tøv ikke med at spørge vores medarbejdere, der altid er klar til at hjælpe.

Vi elsker at være værter for selskaber, uanset om det er en intim fødselsdag, en livlig konfirmation eller en firmafrokost. Hvis I medbringer det gode humør og en stor appetit, så tager vi os af det praktiske, imens I slapper af og nyder festen.

Er det nødvendigt, at forretningsmødet ligger til frokost? Så er dette heller ikke et problem! Vores eneste krav er, at i minimum er 40 personer. Så har vi mulighed for at åbne dørene allerede til middag, og I kan diskutere firmaets næste skridt, imens sørger vi for god mad og friske drikkevarer.
Ring til os på telefon 4422 3365, så kan vi hjælpe med at finde den løsning, som passer bedst til jer!

Bestil All Inclusive med eller uden fri cocktails

All Inclusive er en af vores populære løsninger til selskaber, der ikke vil mangle noget i løbet af aftenen. Så kan I nyde godt af alt den mad og drikke, jeres maver kan rumme, uden at skulle betale ekstra — dét er opskriften på en god og festlig aften.

Vores All Inclusive-pakke indeholder:

  • Én velkomstdrink
  • Grillbuffet og forretter
  • Fri sodavand, te, kaffe og mineralvand
  • Fri vin og øl
  • Dessertbuffet

I kan også bestille All Inclusive med fri cocktails, så I udover det ovenstående også har fri adgang til cocktails hele aftenen.

Vi glæder os til at se dig på vores restaurant i Sønderborg

Restaurant Flammen er et af de foretrukne spisesteder i Sønderborg for dem, der ønsker god mad og masser af valgmuligheder. Med vores buffet kan du sammensætte din helt egen 3-retters menu med en god forret, hovedret og dessert ud fra dine favoritter.

Har du spørgsmål til vores buffet, restaurant eller muligheden for at afholde dit selskab? Så er du velkommen til at kontakte os for at få hjælp og svar. Vi glæder os til at give dig og dit selskab en skøn aften.