Julefrokost

Julefrokost i Vejle: Hold store og små selskaber

Med plads til 250 gæster har vi plads til dit næste selskab – uanset om det er et mindre eller større antal gæster.

Hos Restaurant Flammen er vi kendt for vores store buffet med retter til både store og små maver og alle smagspræferencer – og julen er ingen undtagelse. Her finder vores dygtige ansatte julestemningen frem og kokkerer alverdens klassiske og fortolkede juleretter.

Dem kan du og dine gæster nyde, når vi åbner dørene til julefrokost-sæsonen i Vejle, der løber fra 10. november til 23. december.

Julen bliver tit forbundet med stress og jag, ikke mindst når de årlige julefrokoster skal planlægges. Men hvorfor ikke gøre det nemt for dig selv, og book et bord på Restaurant Flammen, hvor alt bliver sørget for? Vi sørger for pynt og borddækning, mad i julebuffeten, julestemning og rengøring og opvask, når festen er slut. Nemmere bliver det ikke!

Vi har plads til både store og små selskaber på Restaurant Flammen i Vejle. Hvad enten du skal afsted med din inderkreds af venner, eller det er en julefrokost med dine mange kolleger, så glæder vi os til at tage imod jer. Vores dygtige personale vil servicere jer hele aftenen, så I blot skal koncentrere jer om at have det sjovt. 

Nyd vores julebuffet til julefrokosten

Vi gør alt, hvad vi kan, for at sikre god mad og god service. Når I træder ind på Restaurant Flammen i Vejle, bliver I derfor mødt af vores smilende personale, der er klar til at give jer en mindeværdig aften. Samtidig har vores erfarne ansatte allerede tændt op for grillen og sikret en altid fyldt buffet med minimum 3 forretter, 15 slags kød og 10 varme retter.

Så I kan tage for jer af de mange velsmagende retter, så længe buffeten er åben. Vores julebuffet består af både kolde og varme retter, som eksempelvis:

  • Tarteletter med høns i asparges 
  • Kamsteg, frikadeller og medister
  • Saftigt andebryst
  • Julelaks og andet fisk
  • Grønkålssalat med frisk appelsin og tørrede tranebær
  • Hønsesalat med bacon
  • Brunede kartofler
  • Hjemmebagt brød

Hvis du og dit selskab ønsker drikkevarer ad libitum og en dessert fra menukortet, så kan I med fordel bestille vores All Inclusive-pakke, der sikrer, at I ikke løber for noget i løbet af aftenen. 

Lyder det tiltalende? Så kan du booke dit bord med det samme ved at ringe til os på 69 66 34 17​​​​​​​​​​​​​​​.​ Vi besvarer også alle spørgsmål, du måtte have, til vores buffet, priser, booking eller andet.