Flammens store buffet

Buffet i Vejle

Kom og spis lækker buffet på Restaurant Flammen i Vejle.

Hos Restaurant Flammen i Vejle skaber vi oplevelser for både store og små. Kom og prøv vores lækre grillbuffet, som altid indeholder 15 forskellige slags kød og mindst 50 varianter i salatbaren. Vores brede udvalg sikrer, at der er god mad for enhver smag. Du kan derfor nyde en middag med dine nærmeste, uanset om du er med familie, venner eller kollegaer.

Kom ind i restauranten og nyd vores søde personale, der står klar med smil og god service til at tage imod jeres ordre. Restauranten er velindrettet med en dejlig akustik, som skaber en intim stemning for dig og dit selskab. Når I kommer op til buffeten, vil I støde på vores udskærer, som serverer mange forskellige slags kød efter jeres ønsker. Nyd eksempelvis godt af et stykke oksespidsbryst, farseret vildsvin, Black Angus blomme, chicagosteg eller et af vores mange andre stykker kød. Inden du kommer for godt i gang med grillmenuen eller som supplement hertil, kan du med fordel nyde en af vores forretter eller den store salatbar. I salatbaren finder du et stort udvalg af tilbehør, eksempelvis forskellige typer pesto, soltørrede tomater, salatost, oliven, solsikkekerner og fire forskellige dressinger.

Har du eller flere ved bordet en sød tand? Så kan du vælge en af vores desserter til. Desserten kan nydes med en kop kaffe eller te. Udover de varme drikke, tilbyder vi et stort udvalg af øl, sodavand og vin.

Du er altid velkommen til at komme ind forbi vores restaurant i Vejle.

Vi anbefaler, at du booker et bord herunder eller på telefon 35 26 63 69.

Så er du garanteret en plads og en hyggelig aften på Restaurant Flammen.