Flammen Roskilde

Opening hours

Restaurant:

Sunday - Thursday:

17.00 - 22.00

Friday - Saturday:

17.00 - 22.30

Buffet closes:

Sunday - Thursday:

20.30

Friday - Saturday:

21.30

Dessert buffet:

Sunday - Thursday:

17.20 - 20.30*

Friday - Saturday:

17.20 - 21.30*

Takeaway opening hours:

Sunday - Thursday:

17.00 - 19.30

Friday - Saturday:

17.00 - 20.00

*Earliest closing time indicated.

We provide

  • Takeaway
Roskilde

Arriving by car?

The restaurant is situated in RO’s Torv 51 on the first floor opposite the cinema and Fitness DK. Parking is available in the parking basement where you can park for free for two hours, after which it costs around DKK 10-20 per hour.

The Restaurant

Didde

Our hygge-filled restaurant is located here on the top storey of Ro’s Torv. We have made sure that the interior design is pure Flammen hygge, with soft lighting, exciting activities and quiet, snug corners. If you are feeling hungry after shopping or you are going to see a film, visit us here and enjoy our delicious and filling barbecue buffet. There’s plenty of choice to suit everyone’s tastes. We look forward to welcoming you in our restaurant.

Didde S. Nielsen, manager, Restaurant Flammen, Roskilde

Information

Grill buffet

Buffet

Hvis I har en god appetit med jer, så kig forbi vores restaurant her i Ro’s Torv. Vi har nemlig en grillbuffet, der byder på noget for enhver smag. Med 15 slags kød på grillen, en salatbar med 50 varianter og en varm buffet, der gør både voksne og børn glade, er der store chancer for at gå mætte hjem.

Læs mere
Selskaber

Selskaber

Vores store restaurant i Roskilde giver masser af muligheder for både små og store selskaber. Vi har nemlig områder indrettet til de helt store selskaber og små hyggekroge til de lidt mindre. I skal endelig bare kontakte os, hvis I vil høre om mulighederne.

Læs mere
Arrangementer

Arrangementer

Her i Roskilde er vi helt vilde med arrangementer. Vi har haft besøg af både julefrokoster, runde fødselsdage, kobberbryllupper og reunions – og vi elsker det! Heldigvis er Flammen det ideelle sted at samle en masse mennesker. Vi har både plads og mad til alle.

Læs mere
Gavekort

Gavekort

Det kan være svært at finde den perfekte gave til én, man holder af. Med et gavekort til Flammen giver du en hyggelig aften med god mad og godt selskab, hvor ingen skal tænke på opvasken bagefter. Du kan nemt købe et gavekort her på siden og selv printe det ud, eller få det tilsendt med en gaveæske.

Gavekort
Flammen personale

Spisested Roskilde

Hvis du skal ud og spise, så har vi et rigtig godt spisested i Roskilde. Vores store grillbuffet byder på noget for enhver smag uanset, om du er ude og spise med kæresten, familien eller vennerne. Vi glæder os til at give jer en skøn aften på vores hyggelige spisested i Roskilde.

FAMILIERESTAURANT

Familierestaurant

Hvis familien skal ud og spise i Roskilde, så er Flammen i Ro’s Torv et rigtig godt bud. Med vores kæmpe grillbuffet med retter til de fleste smagsløg, store og små, kan I helt sikkert finde noget til hele familien. Vi glæder os til at se jer i vores familierestaurant i Roskilde.

Kød på grillen

Ud at spise

Tag vennerne, familien eller kollegaerne med ud og spise på Flammen Roskilde. Vores grill byder på 15 forskellige slags kød, vores varme buffet har noget for enhver smag, og i vores kæmpe salatbar kan I mikse jeres favoritsalat. Hvis I stadig er sultne efter buffeten, kan I tilkøbe desserter, blandt andet All you can eat-softice.

Flammen Roskilde

Restaurant Roskilde

Vores restauranter har alle en rød tråd, som hedder hygge. Restaurant Flammen Roskilde er som de andre restauranter indrettet med antikviteter, dæmpet belysning og den helt særlige, hyggelige Flammen-stemning.

Firmaarrangement på Flammen

Forretningsfrokost i Roskilde

Her hos Flammen i Roskilde kan I, som noget helt særligt, holde jeres firmaarrangementer eller møder. Vi kan nemlig åbne restauranten til frokost, når I er min. 50 personer, der deltager. Vi har selvfølgelig også altid muligheder om aftenen. Vi vil meget gerne imødekomme jeres behov, så ring til os på 6966 3417 mellem kl. 13-17, så finder vi den helt rigtige løsning til jeres næste arrangement.