Julefrokost

Jeres julefrokost fortjener den bedste julebuffet

Velkommen til Restaurant Flammen i Roskilde, hvor vi åbner dørene for en stemningsfyldt og hjertevarm juleoplevelse, når den skønne julesæson nærmer sig.

Hvis du planlægger at nyde en julefrokost med din familie, venner eller kollegaer i Roskilde, så kan du reservere et bord i vores restaurant. Nyd en overdådig julebuffet hos os, der byder på alle de bedste juleretter.

Du kan nyde vores skønne julebuffet hver aften fra 10. november til 23. december og vælge den separat eller som en del af vores All Inclusive-pakke.

Med All Inclusive får du og dine gæster mulighed for at tage for jer i julebuffeten, velkomstdrink, drikkevarer ad libitum og adgang til dessertbuffet. Vores buffet består af minimum 3 forretter, 15 slags kød, 10 slags varme retter og 50 varianter i salatbaren.

I buffeten finder du også klassiske varme og kolde juleretter, som eksempelvis: 

  • Tarteletter med høns og hvide asparges
  • Frikadeller og julemedister
  • Kamsteg med sprøde svær
  • Sennepsglaseret juleskinke
  • Saftigt andebryst 
  • Hønsesalat med bacon og purløg
  • Julelaks bagt med sennep og sesam
  • Hønsesalat med bacon og purløg
  • Grønkålssalat med appelsin og soltørrede tranebær
  • Æg og rejer med mayonnaise

Julefrokost i Roskilde til store og små selskaber

Restaurant Flammen i Roskilde er kendt for at byde både store og små selskaber velkommen med en varm velkomst og enestående service. Vores charmerende lokaler har plads til op til 470 gæster, hvilket gør det ideelt til en julefrokost for hele virksomheden. Derudover har vi også hyggelige kroge, som er perfekte til små, intime julefrokoster med venner. Disse kroge tilbyder privatliv og en god akustik, så I bedre kan nyde hinandens selskab. 

På Flammen i Roskilde tager vi os af alle de praktiske detaljer for at sikre, at din julefrokost bliver nem og komfortabel. Dette inkluderer smukke bordopdækninger, et bredt udvalg af kolde og varme retter samt drikkevarer, rengøring og opvask efter festen og den perfekte julestemning. Book plads hos os, og nyd jeres julefrokost uden stress og jag. 

Book plads til din julefrokost i Roskilde

Hvis du har spørgsmål til de praktiske detaljer omkring din julefrokost, vores buffet, priser eller reservationer, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vores team står klar til at vejlede dig og finde den bedste løsning for dig og dit selskab. Hvis du allerede har besluttet dig for at holde din julefrokost i Roskilde hos os, så tøv ikke med at give os et kald på 69 66 34 17, og reserver din plads med det samme.