Julefrokost

Spis jer mætte i juleklassikerne i Odense

Lad vores smilende personale opvarte jer og vores imponerende julebuffet tilfredsstille jeres smagssanser. Vi har alt, hvad der skal til, for at skabe en hyggelig og succesfuld julefrokost.

Træd indenfor til en aften i julens tegn fra 10. november til 23. december. Hos os kan I nyde en overdådig julebuffet, der indeholder de velkendte juleretter og spændende fortolkninger, som I med garanti vil sætte pris på. Uanset om I foretrækker traditionelle eller moderne julefavoritter, har vi noget for enhver smag i vores udvalg af 15 slags kød, 10 slags tilbehør, 40 varianter i salatbaren og mere.

I kan bl.a. glæde jer til:

  • Julelaks og andre delikate fiskeretter
  • Hønsesalat med sprødt bacon og purløg
  • Klassiske æg og rejer med mayonnaise
  • Tarteletter med hønsekød og asparges
  • Julemedister og saftigt andebryst
  • Sennepsglaseret juleskinke
  • Grønkålssalat med et juletwist

Så længe buffeten er åben, kan I forsyne jer med al den lækre julemad, I ønsker. Men hvad er mad uden drikkevarer? Vi tilbyder alt fra vand, sodavand, øl og vin, som I kan bestille separat. Hvis I ønsker ubegrænset adgang til drikkevarer, kan I vælge vores All Inclusive-pakke, der giver jer drikkevarer ad libitum og adgang til dessertbuffeten. Og til dem der elsker cocktails, tilbyder vi også All Inclusive med cocktails ad libitum. 

Vi har plads til din store firmajulefrokost i Odense

I vores restaurant i Odense har vi plads til 460 spisende gæster, så der er rig mulighed for at tage kontoret og hele virksomheden med. Husk at booke i god tid, så vi kan sikre jer en plads.

Vi elsker selskaber! Så skal du holde fødselsdag, barnedåb, konfirmation eller andet i løbet af året, så afhold jeres arrangement på Flammen med adgang til den populære grillbuffet. Ring til os for at høre mere. 

Er du klar til at booke julefrokosten allerede nu, så ring til os på 69 66 34 17, og sæt kryds i kalenderen. Vi glæder os til at se jer.