Selskaber på Flammen

Selskaber i Slagelse

Flammens Restaurant i Slagelse har festlokaler til dit selskab. Vi byder på god mad og drikke samt de rigtige rammer til en hyggelig aften.

Invitér familie og venner til en hyggelig aften hos Flammen

Hos Restaurant Flammen har vi store selskabslokaler i Slagelse med plads til flere hundrede gæster ad gangen. Derfor kan vi også sørge for en god aften for dit selskab uanset, om der skal holdes julefrokost eller polterabend, om du skal fejre jubilæum, eller om du bare skal nyde en dejlig aften med venner og familie.

Udover gode lokaler, der skaber de rigtige rammer, tilbyder vi hos Restaurant Flammen i Slagelse god mad til hele selskabet. Vi har nemlig en stor grillbuffet med mindst 15 slags kød, en stor salatbar og et væld af varmt tilbehør, såsom kartofler og sauce. Du kan ringe på telefon +45 44 22 33 63 for at høre mere om dine muligheder for at bruge Restaurant Flammens selskabslokaler i Slagelse.

Er dit selskab på 16 gæster eller derunder kan du også bestille bord online.

Byd dit selskab på velsmagende mad hos Flammen

Hos Restaurant Flammen har vi en fantastisk grillbuffet med mad til enhver smag. Vi har alverdens kød, salat og tilbehør, som gæsterne har frit slag i. Det betyder, at dine gæster kan fylde tallerkenen op så mange gange, de vil. Dermed er der skabt de bedste forudsætninger for, at maven bliver fyldt, når du bruger Flammens selskabslokaler i Slagelse.

I Restaurant Flammens buffet finder du altid:

  • Mindst tre forskellige forretter
  • Mindst 15 forskellige slags kød
  • Mindst 50 forskellige varianter i salatbaren
  • Mindst 10 slags varmt tilbehør

Du kan naturligvis også bestille et hav af drikkevarer. Se hele vores menu med både mad og drikke her.

Selskabslokaler i hjertet af Slagelse midtby

Når du inviterer dit selskab på mad og drikke hos Restaurant Flammen, vil I være tæt på Slagelse centrum, hvilket betyder, I hverken er langt fra den offentlige transport eller bylivet. Med andre ord er det utrolig let at komme til restauranten, ligesom I nemt kan holde jeres fest kørende på en af Slagelses barer, når vi lukker.

Du kan med fordel invitere venner og familie til middag hos Restaurant Flammen i Slagelse, hvor vores selskabslokaler skaber de bedste rammer for en dejlig aften i godt selskab. Se vores priser her.

Hold arrangementet hos Flammen i Slagelse

Skal du afholde firmafest, julefrokost, konfirmation, barnedåb eller lignende arrangementer? Så er Restaurant Flammens festlokaler i Slagelse et godt sted. Vi sørger nemlig for al maden, drikkevarerne og opvartning af dine gæster. Så kan du læne dig tilbage og blot nyde en dejlig aften i selskab med dine nærmeste. Når festen er færdig, står vi selvfølgelig for oprydningen. Ring til Restaurant Flammen i Slagelse på telefon44 22 33 63 i dag, og bestil et bord.