Selskaber på Flammen

Selskaber i Horsens

Skal du bruge et selskabslokale til den næste konfirmation, barnedåb, fødselsdag eller en anden fest?

Her på Flammen i Horsens har vi faciliteterne til at stå for jeres arrangement. Vores selskabslokaler har plads til op imod 320 gæster, og vi kan derfor tage hånd om mange forskellige selskaber. Du kan forvente høj service under betjeningen og hyggelige omgivelser, uanset om du er med et mindre eller større selskab. Restauranten tilbyder et stort udvalg af kød, salater og varme retter, så du er garanteret lækker mad til enhver smag.

Restauranten er indrettet med hyggelige kroge, der giver anledning til intime stunder. Lokalerne er designet på en måde, som giver en god akustik, hvilket er en stor fordel for gæster til en fødselsdag, konfirmation eller barnedåb. Vi har ikke et privat selskabslokale i restauranten, men den gode akustik og muligheden for at placere bordet lidt afsides, giver gode forudsætninger for at nyde hinandens selskab, selvom der er andre spisende gæster.

Udover dette leverer vores søde personale en god atmosfære og vil gøre alt, hvad de kan, for at give jeres selskab en mindeværdig oplevelse. Mens I nyder vores indbydende buffet, har vi et stort udvalg af drikkevarer, hvor jeres selskab kan vælge mange slags vin, kolde specialøl eller vand og sodavand. I får derfor både godt til maven og ganen, og vi klarer naturligvis opvasken.

Du er meget velkommen til at kigge forbi Restaurant Flammen Horsens for at tale selskabet igennem. Vi har selskaber i alle størrelser og vores gæstfri personale står klar til at høre jeres ønsker, så I får en personlig oplevelse. Så tag et smut forbi restauranten til en samtale, eller kontakt os på telefon 35 26 63 69 og hør mere om, hvordan jeres næste fest kan blive en realitet hos Restaurant Flammen.