Julefrokost

Julefrokost på Flammen

I Sønderjylland, hvor vi kommer fra, er julefrokost en stor ting, og der følger mange forskellige traditioner med. Man hygger med venner, familie og kolleger, og måske næsten vigtigere – så spiser man. Meget. Traditionerne omkring maden er meget forskellige alt afhængig af, hvor i Sønderjylland, man kommer fra. Det vigtigste er, at alle bliver richte gott satt (meget mætte).

Lad Flammen stå for maden til jeres julefrokost. Det eneste du skal gøre, er at koncentrere dig om at hygge dig med din familie, venner eller kolleger.

Vi sørger for:

 • At dække pænt og festligt op til dine gæster.
 • At have både kolde og varme drikkevarer klar.
 • At vaske op og gøre rent, når festen slutter.
 • At have den gode julestemning klar til jer.

Vi glæder os til at være en del af jeres julefrokost på Restaurant Flammen.

Julebuffeten offentliggøres senere på året.

Vil du allerede nu høre mere om mulighederne, er du velkommen til at ringe til os på 69 66 34 17​​​​​​​​​​​​​​.

Husk vi har også plads til store selskaber

Ring og hør mere eller bestil bord på telefon 69663417

Julefrokost på Restaurant Flammen

Skal du holde julefrokost for familie, venner eller medarbejdere? Så står Restaurant Flammen klar til at byde jer velkommen. Her kan du afholde julefrokostarrangementer med plads til alle, og vores kokke sørger for at lave den traditionelle julefrokost-mad, du kender. Som altid kan du og dine gæster spise så meget, som I kan fra buffeten. Bestil bord allerede nu, eller læs mere om vores julefrokost-tilbud herunder.

Vi går ikke på kompromis med traditionerne

Restaurant Flammen kommer fra Sønderjylland, og her er årets julefrokost en stor begivenhed, hvor der følger mange forskellige traditioner med. Blandt andet er det under julefrokosten, at vi hygger med venner, familie og kollegaer, og – måske endnu vigtigere – så spiser vi god mad og meget af det. Hos Restaurant Flammen kan du derfor invitere til julefrokost med buffet, hvor der ingen ende er på hverken maden eller drikkevarerne.

Restaurant Flammen byder på en stor buffet

Traditionerne omkring maden til julefrokoster kan variere, og det afhænger i høj grad af, hvor i landet du kommer fra. Derfor kan vi hos Restaurant Flammen tilbyde en stor buffet, hvor der er julefrokost-mad inspireret fra hele landet og alverdens traditioner. På den måde har du de bedste forudsætninger for at spise den mad, som kan minde dig om traditionerne fra netop din families julefrokoster.

En julefrokostmenu med noget til enhver smag

De mange muligheder i Flammens julefrokostmenu byder på noget til enhver smag, så du og dine gæster har de bedste forudsætninger for at blive helt mætte – præcis som det bør være til en julefrokost. Få all-you-can-eat-eat-buffet ved at bestille bord hos Flammen allerede i dag, og skab de bedste rammer for årets julefrokost.

Hold årets firmajulefrokost hos Flammen

I Flammens restauranter er der plads til større selskaber, og vi kan dermed sørge for den perfekt julefrokost i vores hyggelige lokaler, der bidrager til den gode atmosfære. Derudover sørger vi for at pynte flot op, så du og dine kollegaer kan nyde julehyggen og komme i den helt rigtige stemning – vi vasker og rydder selvfølgelig også op, når festen er forbi. Så kan du og de inviterede blot koncentrere jer om at nyde selskabet.

Er der én ting, der kendetegner en firmajulefrokost hos Flammen, så er det den gode fest. Du kan nemlig bestille en All Inclusive-menu inklusiv cocktails, hvor du og dine gæster kan nyde den dejlige mad fra buffeten samtidig med, at I frit kan fugte ganen med:

 • Øl

   

 • Vin

   

 • Cocktails

   

 • Sodavand

   

 • Mineralvand

   

 • Kaffe og te

Med vores All Inclusive-menu inklusiv cocktails kan dine inviterede kollegaer både spise og drikke på livet løs, og du betaler blot én fast pris. Du har selvfølgelig også mulighed for at bestille vores All Inclusive-menu, der giver alle de samme fordele blot uden fri bestilling af cocktails eller vores All-you-can-eat-menu, der er med mad men uden drikkevarer. Tag et kig på priserne her.

Hold en hyggelig julefrokost med venner og familie

Hos Restaurant Flammen sørger vi for de bedste rammer, så du kan holde en hyggelig julefrokost sammen med dine venner og din familie. Vi klarer nemlig al forberedelse, madlavning og oprydning, så du blot skal koncentrere dig om at have en dejlig dag med dine nærmeste og nyde den lækre julefrokost-mad.

En julefrokost hos Restaurant Flammen inkluderer altid:

 • En pæn og festlig opdækning til dine gæster for at løfte stemningen

   

 • Mulighed for at bestille både kolde og varme drikkevarer

   

 • Opvask samt oprydning når festen slutter

   

 • En god og festlig julestemning der kan få jer i det rette julehumør

Få en uforglemmelig julefrokost hos Flammen

Uanset om du skal holde en uforglemmelig julefrokost med kollegaer, venner eller familie, så kan du booke et bord hos Restaurant Flammen. Her kan vi nemlig tilbyde den perfekte julefrokost med både mad, øl, vin, snaps og højt julehumør. Vores store restauranter gør også, at du kan få hele forsamlingen – uanset størrelse – under ét tag, så I alle kan hygge jer.

Bestil bord til årets julefrokostarrangement

Lyder et julefrokostarrangement hos Restaurant Flammen som noget for dig, dine venner, dine kollegaer og din familie? Så kan du nemt booke et bord. Hvis dit selskab består af 10 personer eller derunder, kan du bestille et bord gennem vores online portal. Hvis dit selskab derimod består af flere end 10 personer, kan du ringe til din nærmeste Restaurant Flammen. Se alle telefonnumre på vores restauranter her. Vi glæder os til at afholde årets julefrokost for dig og dine gæster.

Vil du prøve at spise hos Restaurant Flammen, før du booker julefrokosten her? Så book et bord i dag, og lad os give dig en god aften med velsmagende mad.